Leenauto: Toyota Auris Hybride vs. Mijn Toyota Camry. ;-)

Leenauto: Toyota Auris Hybride vs. Mijn Toyota Camry. ;-)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gelukkig kreeg ik gisteren mijn eigen auto weer terug! Echt blij mee! De schade was niet al te groot en de kosten gaan waarschijnlijk meevallen!

Radiateur

Alleen de radiateur van de Camry moest worden vervangen en olie bijvullen. De olie die zorgt voor de smering van de automaat wordt gekoeld door de radiateur. De toevoerleiding van/in de radiateur was doorgeroest. Aanvankelijk zou een nieuw exemplaar t.w.v. €300,- geplaatst worden maar er was een alternatief beschikbaar voor €150,-. Dit viel dus reuze mee en er was géén gevolgschade!

Onderstaand een korte en incomplete impressie van de Auris, welke deels electrisch rijdt. Het is een leenauto dus die gebruik ik niet meer dan nodig en 2 ritjes zijn te kort voor een complete rij-impressie natuurlijk. Maar misschien toch leuk om een indruk te krijgen.

Met een knipoog ook een (rij-)impressie van mijn eigen Toyota Camry, toen ik deze na een korte logeerpartij bij de garage weer terug had. Beide aan de hand van videofilmpjes ;-)

Nu even tussendoor naar de garage om het goede nieuws met eigen ogen weer te zien!

Mijn Camry heb ik teruggekregen, netjes gewassen door de dealer als service!

Met de hartelijke dank dus aan mijn Toyota-dealer! (En nee, dit blog is niet gesponsord, i wish! ;-D) Maar zij staan altijd voor me klaar, snel en vakkundig, ook op onverwachte momenten!

© 14-02-2018 Copyright: Blog, titel, afbeeldingen, video's en tekst(en) door:  © Enriqué, blogs and more   ( enrique.dutch@gmail.com )  Video van mij onder de naam: 'Henny', via Youtube.  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. 

Vind u mijn video's leuk? Dan mag u ze natuurlijk 'liken' en u mag zich abonneren; wordt erg op prijs gesteld! Maar hoeft natuurlijk niet. ;-)

Mijn vorige blog over mijn pechgevalletje.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Er gaat niks boven je eigen auto...... tot ie ... de mijne.... het na 18 jaar begaf. Niet motorisch, maar de carrosserie. Echt jammer. Was een Mazda en onwijs veel in verhuisd. Ik heb 'm echt wel af mogen raggen ;-) Evengoed was ik wel reuze snel gewend aan mijn nieuwe Fordje. Soms ga je er nogal op vooruit met een tweedehands nieuwe auto :-D
| 18:12 |
Mazda is ook heel goed, ook Japans hè, betrouwbaar! Idd wel jammer...
| 19:21 |
Ik zag het niet aankomen. Ineens had ik in januari een nieuwe auto. Bizar. Maar wel blij met mijn Fordje... :-) Wordt ook een ouwetje hihi Net als de jouwe
| 21:35 |
Ach, zolang 'ie 't maar goed doet nog hè... ;-)
| 21:45 |
Ja da's wel een voorwaarde hihi
| 21:48 |
Ja, niet onbelangrijk ook...
| 21:56 |
Een noodzakelijkheid zelfs.....
| 22:08 |
Zeker! :-)
| 23:34 |
Zonder twijfel :-)
| 23:55 |
Enrique, bedankt voor je waarderingscadeau.
| 02:51 |
Graag gedaan Soberana!
| 02:52 |
Fijn dat je eigen auto weer in orde is! Hij lijkt goed reclame te zijn voor Toyota: de auto die jaaaaaaren meegaat!
| 12:06 |
Zeker weten! Ja, de monteur zei laatst ook; "Dit zijn auto's waar we eigenlijk nooit bij hoeven". Al 17 jaar is ie dus ik mag echt niet klagen. Alles is gewoon heel degelijk gebouwd.
| 13:37 |
Nu hopen dat dat voor mijn Yaris ook blijft gelden ;-)
| 13:43 |
Vast wel! Betrouwbare auto's hoor, Toyota. Andere 'Japanners' vaak ook wel.
| 13:52 |
Leuke leenauto, maar er gaat toch niets boven je auto, toch? Ik ben zo blij voor je dat de kosten meevielen.
| 05:10 |
Dat is waar Soberana. Helaas vielen de kosten heel wat hoger uit dan ik had verwacht; met name door uurloon en B.T.W. Kwam ik achter toen ik de rekening had... Maar goed, dat rekenen ze overal.
| 13:40 |
Dat is overal, helaas:(
| 15:36 |
Ja, idd... :-(
| 15:37 |
Pak van mijn hart dat de schade meevalt. Ik zou bijna dat stuk naar jouw garage gaan rijden voor een andere auto..
| 12:15 |
Dank je Kitty! Je wordt daar netjes behandeld hoor!
| 12:29 |
Nou zit ik het toch serieus te overwegen. Hebben ze ook een site?
| 12:31 |
| 12:51 |
Heb je weer super leuk gedaan en lijkt me toch heel apart rijden zo'n hybride auto. Toch is je "oude" auto nog voorzien van enorm veel luxe als ik dat zo zie en ik hoop dat je daar nog heel lang mee kunt rijden. Gelukkig vielen de kosten mee, altijd weer fijn! Ik wens je nog veel rij plezier in je Camry!
| 09:59 |
Dank je Diaantje, dat rijdt zeker apart maar op zich wel leuk. Ja m'n 'oude' auto heeft zeker net zoveel luxe, alleen anders. Geen complete pc in het dashboard bijvoorbeeld, haha. Ook helemaal niet nodig vind ik. Zeker fijn dat de kosten meevielen, Dank je wel!
| 11:56 |
Rij impressie zonder rijden ;) Geweldig was dat!
En gelukkig is alles zo meegevallen. Top.
| 09:46 |
Haha, ja eigenlijk had er iemand bij moeten zitten om te fimen, dan kon 't wel.
En gelukkig niks ernstigs idd. Dank je wel!
| 11:52 |
gelukkig was het geen hele dure reparatie, fijn eigen auto weer terug !
| 23:03 |
Gelukkig idd. Valt reuze mee! Ben ik wel blij mee Lenie!
| 23:23 |
Nou dat begrijp ik ! pff kan soms zo tegenvallen !
| 23:30 |
Ja, ik weet 't... helaas... Haha!
| 17:46 |
toch gaat er niks boven je eigen karretje hé. Fijn dat ie zo snel weer klaar is en voor een leuk prijsje.
| 23:02 |
Dat is ook zo, Marijke! ik ben ook heel tevreden!
Dank je wel!
| 23:22 |
:-)
| 23:34 |
Altijd fijn om je eigen auto weer terug te hebben. En ook fijn dat de kosten mee vallen. Hoop dat je nog vele veilige kilometers met je auto kan maken.
| 22:02 |
Dat is zeker zo Eric! Deze keer valt het qua kosten ook mee idd. En ik hoop ook dat 'ie nog lang mee kan! Dank voor je reactie! :-)
| 22:11 |
Gelukkig is het meegevallen en kun je nog een poos genieten van je Camry.
Tja garages geven je altijd een leuke leenauto mee, je weet maar nooit of je verliefd wordt, het verschil is gigantisch groot. :-)
| 21:53 |
Ja, gelukkig wel Albert! Nou eigenlijk is dit de eerste keer dat ik zoiets meekrijg. Meestal krijg ik de kleinste mee; een Aygo of een IQ. Maar goed, ik ben dan toch even gered. Het was een leuke auto maar ik ben blij m'n eigen weer terug te hebben! Dank je voor je leuke reactie!
| 21:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen