×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn papa gaat trouwen

Mijn papa gaat trouwen


Mijn vorige vrije schrijfsel:


Dit is mijn tweede vrije schrijfsel, waar ik net als Kitty en Diaantje ook mee begonnen ben.


Tja, het laatste nieuws het eerst; mijn vader gaat dus (weer) trouwen.

Of is al getrouwd eigenlijk, vandaag, maandag. Waarschijnlijk gratis hè. En niet in z'n eentje hoor! Nee, met een dame die mijn jongere zusje had kunnen zijn. De uitnodigingen waren wat laat. (gisteravond) Maar goed, ik maak er geen geheim van dat ik klaar ben met die hele rotzooi. Dadelijk zal ik in de brievenbus kijken of er een uitnodiging in ligt maar ik weet vrij zeker van niet.

Goed, nu de belangrijke dingen. Het zit wat tegen de laatste tijd. Het bloggen was iets wat me altijd veel plezier gaf. Sterker nog; Waarschijnlijk, nee, wel zeker heeft het mij geholpen (deels) te herstellen. Lieve Yoorsie's waarvan ik er een redelijk aantal echt tot mijn vrienden reken! Maar ik ben ook verdrietig. Het is nu heel anders geworden en ik voel me er niet meer in thuis. Doe ik een voorstel, in de vorm van een vraag in Yama en ik krijg van drie personen een reactie. Maar goed, het gaat altijd om de massa en de massa zwijgt. Zwijgen is goud?

In elk geval ga ik dingen anders doen, zowel in mijn virtuele leven als in het echte. Mijn blik verruimen, mijn horizon verbreden. Alleen weet ik nog niet hoe of wat. Maar eerst voelt het of m'n leven weer in puin ligt op veel punten. Eerst zo m'n dagelijkse (veel te late) dutje doen en dan nog eten. En straks m'n overvolle inbox proberen in te halen.

Ps: Er lag niets in de brievenbus.

© 29-10-2018 Enriqué, blogs and more   Header door Pixabay:  https://pixabay.com/nl/nieuws-pers-krant-begonnen-644847/  Tags: #vader #trouwen #blog #yoors

Verwante blogs:
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties