×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
#Myfeelings 8


In mijn rubriek '#MyFeelings', voorheen: 'Feelings', tracht ik zo goed mogelijk mijn belangrijkste gevoelens en emoties van de dag te vertalen naar een blog. Dit kan zijn d.m.v. een verhaal, gedicht, Haiku, video, foto of anderszins. Ook kan dit een combinatie van verschillende mogelijkheden zijn.

Dit keer een combinatie van een afbeelding en een Haiku.

Pa gaf haar klappen

Omdat ze geen eten wou

Nu zit ze daar maar

Deze afbeelding raakte me heel erg. Als iets je zo raakt, wat tranen in je ogen brengt zit daar altijd een stuk(je) herkenning in van je eigen situatie van vroeger, of je kindertijd. Wat precies daar ben ik (nog) niet uit. Maar in elk geval zie ik een meisje wat mishandeld is en verdrietig is...


De afbeelding heb ik om die reden eens opgeslagen maar ik weet niet waar deze vandaan komt. Meent u recht te hebben op deze afbeelding, laat het mij dan A.U.B. weten.

© 05-03-2018 Copyright; Blog, titel, Haiku en tekst(en) van en door: © Enriqué, blogs and more   ( enrique.dutch@gmail.com )   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.   Afbeelding afkomstig van: Zie bovenstaande tekst.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts