Nieuwe Valentijnsdag gedichten: 2


Klik hieronder voor mijn eerste bijdrage van 2019:

Dit is het tweede gedicht in een reeks Valentijnsdag gedichten 2019 die ik wil gaan maken. Het is nog een eindje weg maar ik ben er vast aan begonnen en hoop een behoorlijk aantal mooie, ontroerende en vooral originele gedichten klaar te hebben vóór 14-02-2019!


Intieme momenten...

 

De scherpe kantjes van het leven,

zijn dankzij jou verdwenen.

Zoveel liefde heb je gegeven.

De grootste problemen,

Kun jij laten laten zweven...

tussen het verleden en het heden.

Dat is jouw streven.

Dus laat ik me meenemen,

ook al is het maar voor even...

Ik voel me verheven!

Dat stemt me tevreden.

Waar waren we gebleven?

Oogcontact wordt niet vermeden...

Een blik waardig is gegeven.

Wij met z'n tweeën, uitkleden...

Kwart over zeven

en een beetje verlegen...

 

© 07-01-2019 Copyright; Blog, titel, tekst(en) + gedicht van/door: © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeelding(en) Pixabay:  https://pixabay.com/nl/paar-zoenen-huwelijk-retro-liefde-1779066/

Mijn volgende twee:

Zie ook: