×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Nieuwe Valentijsdag gedichten: 6


Klik hieronder voor mijn vijfde bijdrage van 2019:

Dit is het zesde gedicht in een reeks Valentijnsdag gedichten 2019 die ik heb gemaakt. Nogmaals in de Prachtige dichtvorm 'Rondeel'! Over enkele dagen is het Valentijnsdag en ik heb mijn best gedaan om een aantal mooie, ontroerende en vooral originele gedichten klaar te hebben vóór 14-02-2019! Voor mijn andere Valentijnsgedichten kunt u hier klikken, u komt dan op mijn verzamelblog. Daar vind u ook originele cadeautips en andere tips voor een geslaagd Valentijn! Ook onder aan het blog plaats ik onder andere een link naar het verzamelblog!

Happy Valentine!  💘

Heb je 't gemerkt?

 

Misschien heb je 't wel gemerkt...

Ik durfde je het niet te vragen...

In dit gedicht voel ik me gesterkt.

Misschien heb je 't wel gemerkt...

Een knipoog, een blik, heeft 't gewerkt?

Dit lees jij over enkele dagen...

Misschien heb je 't wel gemerkt...

Ik durfde je het niet te vragen...

 

© 11-02-2019 Copyright; Blog, titel, tekst(en) + gedicht(en) van/door: © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeelding(en) Pixabay: https://pixabay.com/nl/veneti%C3%AB-zwanen-reflecties-kanaal-2795471/  En:  https://pixabay.com/nl/jong-koppel-word-verliefd-op-1760184/


Mijn verzamelblog voor Valentijnsdag:

Zie ook enkele andere gedichten van mij en anderen:
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts