©'Pieces of Paradise' 2018 (deel 2)

©'Pieces of Paradise' 2018 (deel 2)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn vorige deel van ©'Pieces of Paradise' in de vorm van een 'Slaapmutsje'.

Tja, dit is wel een foto van vorig jaar en die had ik nog niet gepubliceerd. Vergelijkbaar aan hoe mijn voortuin er nu uitziet; eigenlijk op deze foto nog iets netter. Het Laurierboompje wat moeilijk te zien is hier, bijna helemaal linksboven op de foto, is dus illegaal omgezaagd door m'n buren. Zo is het best netjes maar ik ben nog niet tevreden. We gaan voor 'Paradise' en niet alleen voor enkele 'pieces', haha!

© 12-04-2018 Copyright; blog, titel: ©'Pieces of Paradise', tekst(en) en afbeeldingen van en door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. In geval van plagiaat wordt hierop actie ondernomen.


Gerelateerd:

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik las "mijn luie Whippet" en zag de kabouter eerst...
| 20:11 |
Haha! Sorry, beetje late reactie maar ik vind je opmerking wel goed! 😂
| 23:54 |
Ziet er fleurig uit!
| 11:26 |
Dank je wel! 😉
| 19:34 |
Dank je wel!
| 19:10 |
Nog even en dan is het weer zo, knetter gezellig al die kleurtjes
| 11:17 |
Zeker Karin! De paarse tulpen komen nu ook in bloei.
| 19:10 |
Ziet er heerlijk uit. Alles gaat uitlopen en bloeien. Dat wordt genieten. 
| 08:20 |
Oh, sorry Elisabeth, ik had dus nog niet op jou gereageerd...
Het is idd genieten op het moment van de tuin! Dank je wel! 😉
| 22:56 |
Ach lieverd, geef toch niet. Geniet maar lekker van je tuin! 🌹😚
| 13:01 |
Dank je wel! 🍓😘
| 13:48 |
Was dat jouw laurierboompje, in jouw tuin, die de buren zomaar hebben omgezaagd??
| 07:23 |
Klopt Soberana, het is werkelijk belachelijk! Vanmiddag net een stukje over geschreven: y.is/gkDqv (niet opdringerig bedoeld hoor)
| 19:09 |
Gelezen en gereageerd. Ik vind je verwijzingslink niet opdringerig maar juist attent.😄
| 19:37 |
Ok, dank je wel Soberana. 😉😁
| 19:50 |
Lijkt mij veel werk. Was dat omgezaagde boompje zo groot?
| 04:54 |
Nee, was maar een vuist dik en ong. anderhalve meter hoog.
| 19:09 |
je moet niet dronken thuiskomen want dan ga je rechtdoor hup je tuintje in. Maar hij ziet er toppie en fleurig uit!!
| 00:44 |
Haha, dronken worden buiten de deur valt niet mee in dit gat waar ik woon! 😂
Dank voor je compliment!
| 00:49 |
er hoeft maar 1 kroeg te zijn hé. Ik zou niet weten hoeveel wij er in Amersfoort hebben ben nog nooit in eentje geweest. 
| 21:12 |
Ok, nou altijd meer dan hier. Wij hebben enkel een buurthuis. 🍺
| 00:57 |
en daar ist gelijk ons kent ons.😂
| 15:22 |
Haha! idd. 😉😁
| 17:43 |
Mooie kleurige tuin. 
| 22:17 |
Dank je wel! 🌺
| 22:32 |
Die mooie blauw bloempjes, wat zijn dat? Blauwe druijfjes of iets anders?
Ik hou van schiine padden in de tuinen, dat geeft ruimte voor fantasie.
Mooie tuin.
| 21:30 |
Dat zijn blauwe druifjes idd. Ja, dat pad liep eerst recht naar de voordeur en ik heb er een paar bochten in gemaakt. Gevolg: de postbode moest nu twee stappen meer doen naar de deur dus was ik verplicht een 'buitenbus' te plaatsen... 😏
| 21:36 |
doolhof met buxus struiken, dat moet je wel vermijden omwille van postbodes en schuin padje moet wel kunnen :)
| 22:05 |
Ja, vind ik ook. Maar ze zijn hier streng, haha.
| 22:43 |
Wow wat een mooie tuin. Leuk dat we een beetje mee mogen genieten. 
| 21:04 |
Dank je wel hoor! Ja, we maken er weer wat van!
| 21:19 |
Ik zal maar geen foto laten zien van mijn voortuin................ ik vindt jouw tuin echt super mooi! En die buren, misschien bij hun ook maar eens wat afzagen of zo! 
| 20:34 |
Ojee, zo erg zal 't toch niet zijn? Dank voor je compliment! En met die buren, dat komt wel goed... 😉 Mijn wraak zal zoet zijn! Whahaha! 😂😏
| 21:22 |
Nou, zo erg is het wel haha. Peter is helemaal geen tuinman en ik vindt het wel leuk om te doen, maar mijn lijf vindt het niks. We hebben hem een paar jaar terug zo gemaakt dat er geen katten meer in zouden komen poepen en dat is eigenlijk heel saai. Vooral veel steen en grind, maar onkruid komt toch door worteldoek heen en dan grind........... pffffff echt een piepklusje. Vrees dat hij dit jaar ook nog zo lelijk blijft  haha
| 21:24 |
Ja en bij mij lijkt 't mooi maar ook één en al kattenstront! Wat zouden de buurtgenoten zeggen als ik Klein uitlaat in hun tuin...
Worteldoek helpt wel maar ook daar komt wel wat door.
| 23:55 |
Bij jou ook dus............. ik had ooit heide planten, daar gingen ze gewoon in zitten! Tijdens onkruid verwijderen altijd in de stront grijpen als je niet uitkijkt. Was er zo klaar mee, dat we hem dus katonvriendelijk gemaakt hebben. Zal er nog eens wat aandacht aan moeten geven, maar kan alleen op een goede dag en die heb ik niet zo heel veel momenteel. Komt ook wel weer goed haha
| 06:47 |
Ja, erg op zich dat je door anderen je eigen tuin moet aanpassen! En daar gaan we vanuit idd. dat het goed komt met jou! ❤️
| 22:28 |
Daar ga ik nog steeds voor inderdaad, dank je wel ❤️
| 22:31 |
😉😊
| 20:16 |
Het ziet er heel goed uit!
| 20:01 |
Dank je wel hoor! 😊
| 21:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen