Review 'Healthy People' vruchtensap

Review 'Healthy People' vruchtensap


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nu de periode aanbreekt dat men weer extra weerstand nodig heeft, wil ik een review plaatsen over de premium vruchtensappen van Healthy People.

Vaak gaan mensen pas allerlei gezonde dingen halen zoals jus d'orange en fruit als ze griep of een verkoudheid hebben.
Dan ben je te laat. Beter kun je het voorkomen. Vroeger had ik elk jaar wel een keer de griep. Totdat ik dingen anders ging doen. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik begonnen met het drinken van vruchtensappen van Healthy People. Al 5 jaar heb ik geen griep of verkoudheid meer gehad. Altijd kies ik de varianten van de Superfruitmix met vitamine C én E, wat belangrijke Anti-oxidanten zijn, essentieel voor uw afweersysteem. Dat mijn afweersysteem goed is, is voor mij een feit. Dat het door het sap komt kan ik niet bewijzen maar voor mezelf ben ik overtuigd! Omdat ik inmiddels de 40 gepasseerd ben, heb ik me voorgenomen i.p.v. 1 kopje bij het ontbijt te drinken, dit 2x daags te gaan drinken. Bovendien zijn er veel smaakvarianten verkrijgbaar, uiteraard in het koelvak van uw supermarkt. Mijn moeder drinkt Healthy People Cranberry nu altijd, omdat ze regelmatig blaasontsteking heeft. Ze zegt hier wel wat baat bij te hebben en gaat er nu ook meer van drinken. Het is algemeen bekend dat Cranberry's goed zijn om blaasontsteking te helpen voorkomen of genezen.

Hierboven: Een aantal varianten die ik regelmatig drink.

De beoordeling van de Superfruitmixen: Persoonlijk vind ik alle varianten lekker en wissel ze gewoon af.
Prijs/kwaliteit verhouding vind ik in orde; een pak van 1ltr. kost ca. €1,85 of iets meer, afhankelijk van je keuze.
Het enige wat verbeterd zou kunnen worden is dat het uitschenken (nog) makkelijker wordt gemaakt. Echter, op het pak staat duidelijk hoe je dat het beste kunt doen en dan gaat dat ook prima.
Daarom waardeer ik de Superfruitmix van Healthy People met een 9!

Reacties zijn uiteraard welkom!
14-11-2017, Enriqué, blogs and more

Mogen wij u verwelkomen als nieuw lid?

Het is gratis!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bedankt voor je review!
| 16:03 |
Graag gedaan!
| 17:06 |
| 17:54 |
Nee, bij imageverbetering heb ik geen belang, noch is dit gesponsord of zo.
Zelf geloof ik níet alles wat er in de krant staat...
Ik heb wél baat hun vruchtensappen en ik vind het jammer als je denkt dat ik dit om een andere reden doe dan gewoon mijn review geven...
| 00:43 |
Sorry Enrique, ik draai ietsje langer mee in de Marketing Wereld. Natuurlijk wil HP van the wall of shame af voor het feit dat ze leugens verkopen. Immers, de antioxidanten uit de bosbessen en cranberrys zijn maar een minmaal deel van het pak druivensap. Want dat is het: druivensap met een heel duur smaakje. Wil je baat hebben bij de helende ingrediënten is cranberry capsules kopen goedkoper en beter alternatief (geen suikers en hogere concentratie). Ik kan niet met eerlijkheid zeggen datjij betaald wordt voor het plaatsen van deze review, maar ik weet wel dat het op grote schaal gebeurt. En omdat jouw review inhoudelijk niets bevat over de voedingsanalyse vind ik dat inderdaad vreemd...
| 09:57 |
Nou ja, ik ben geen professional in onderzoeken, ik geef mijn reviews op basis van eigen ervaringen. Misschien had ik beter naar de voedingsanalyse moeten kijken, kun je gelijk in hebben. De mensen kunnen zelf ook lezen dus ik geef m'n persoonlijke ervaring door.
M'n 2e review die ik geplaatst heb in m'n leven zal niet perfect zijn nee.
Jouw posts heb ik nooit in twijfel getrokken maar als je denkt dat ik zit te liegen heb ik liever dat onze wegen bij deze scheiden. Omdat jij jezelf "FreeWolves" noemt had ik verwachte dat je ook wat minder beperkt was in je denken... in plaats van een reactie te plaatsen van een link met 2 woorden waarin je me eigenlijk al veroordeeld. Heb ik aan m'n review toch wat meer woorden besteed. Erg jammer, na jouw akkefietje met je auto (de hel van Spanje) en tent heb ik je nog wel het beste gewenst. Voor jouw manier van leven had ik respect, maar jij hebt je oordeel al klaar. Hopelijk maak jij geen fouten zodat je met een paar woorden publiekelijk afgebrand wordt. Dat is namelijk niet prettig en al zeker niet als 't niet waar is! Maar bel of mail maar met Yoors of de fabrikant, dan weet je het zeker. Mensen die laten blijken mij niet te vertrouwen negeer ik, dus zal ik ook doen. Jij hebt mij kennelijk na, wat is het? 3 gesprekjes al leren kennen. Hoezo "free?"
| 11:28 |
In tegenstelling tot wat je nu doet, onthoud ik mij liever van "op de man spelen". Ik zou niet weten waarom je niet kritisch mag zijn op een review als vrije spirit. Ik heb geen kritiek op jou, enkel op deze review. Niets meer dan dat. Als dat voor jou leidt tot persoonlijke aanval zegt dat meer over jouw denken, dan over mijn naam of levenswijze. Als iemand anders het geschreven had, had ik hetzelfde gereageerd. Het is dus geen aanval op Enrique, het is kritiek op een in mijn ogen onjuiste berichtgeving. Leidt dit voor jou tot het gebruiken van de negeerknop moet je dat doen. Iedereen is daar vrij in gelukkig :-)
| 12:16 |
Als iemand beweert dat ik lieg vind ik dat behoorlijk op de man spelen ja!
Blocked.
| 12:24 |
Dat heb ik niet geschreven, noch gesuggereerd.
| 12:35 |
Wat een goede tip zeg, k zal eens kijken of ze dat hier ook verkopen
| 14:17 |
Dank je wel Karin, ja de meeste supermarkten hebben dat wel, behalve Aldi en Lidl.
| 19:21 |
Oké, als t mij eens n maandje mee zit, ga k t ook eens halen, lijkt me heerlijk ook
| 21:39 |
Dat gun ik je van Harte, dat het je meezit!
| 01:22 |
Lief van jou..k heb altijd zoiets gehad van... k Heb altijd alles wat ik nodig heb, ook al is er amper geld..komt dit wel steeds uit gelukkig..dank je
| 01:28 |
Ja maar het is rottig als je altijd moet passen en meten, ik weet er alles van. Welterusten hoor!
| 01:35 |
Wel eens zien staan in de supermarkt maar nog niet geprobeerd. Ga ik nu zeker eens doen.
| 07:05 |
Leuk! Je krijgt er vast geen spijt van. :-)
| 12:21 |
Healthy People is hier ook te koop, bij de hypermarket. Tot nu toe nooit gekocht, want ik heb een sapcentrifuge en een citruspers. Misschien toch maar eens proberen.
| 00:32 |
Goh, wat grappig zeg! Had ik niet verwacht.
| 00:47 |
De hypermarket heeft een inkoop-overeenkomst met een groothandel in NL; in het assortiment zitten een groot aantal artikelen die ook bij Nederlandse supermarkten als Jumbo etc. te koop zijn.
| 00:51 |
Kijk, dan is de wereld toch weer klein, haha!
| 01:21 |
Ik vind heel lekker maar de calorieën pff
| 22:56 |
Haha, ja dat kan. Zelf maak ik me daar niet zo druk over... :-)
| 00:12 |
Sapjes zijn lekker fris granaatappel is lekker
| 22:47 |
Is ook zo hoor, ja iedereen heeft zijn/haar eigen favoriet, haha!
| 23:52 |
Ik ga eens bekijken hoeveel kcal zo'n glas dan heeft, want ik ben nog steeds op zoek naar fruitdrank die dus niet teveel kcal bevat. Ben dol op fruitdranken, daar ligt het niet aan.
| 22:07 |
Ok, ik let daar nooit zo op, haha!
| 22:44 |
Ik vroeger ook niet, maar in mijn nieuwe levensstijl wel ;) Heb het opgezocht in mijn voedingsapp en 100 ml fruitmix van dit merk is 52 kcal. Dit drinken i.p.v. een stuk fruit eten zou dus wel kunnen.
| 00:33 |
Ok, ja ik heb daar geen verstand van. Wel probeer ik wat minder bij de koffie te nemen en meer te bewegen.
| 00:50 |
Helemaal goed joh en je moet absoluut eten en drinken wat jij wilt hoor, laat je niet gek maken door wat andere zeggen hahaha. Goed bezig wel door te minderen en bewegen is altijd erg goed, lekker wandelen is al een goede beweging. Doet een mens altijd goed, mij wel tenminste.
| 06:16 |
O, nee maar dat doe ik ook wel hoor, we zijn dat bourgondische wel gewend toch? ;-D
'Matig intensief' bewegen schijnt goed te helpen, niet alleen om calorieën te verbranden maar ook tegen depressie, etc. Het zou goed zijn voor je hersenen ook.
| 18:24 |
Voor jou zal het zeker heel goed zijn, lekker de bossen in of zo en als rasechte Brabander, ben je zeker erg bourgondisch aangelegd hahaha.
| 19:20 |
Iets té bourgondisch soms! ;-D
| 01:11 |
Crystal clear water met duidelijke smaak zit het minst in. Mijn dochter ziet dit als ranja..
| 22:46 |
Het nadeel van iets met weinig calorieën is dat er vaak kunstmatige zoetstoffen in zitten, die zijn vaak alles behalve gezond... Volgens mij zit in Crystel clear zelfs het gevaarlijke goedje Aspartaam...
| 23:51 |
Lijken mij allemaal lekker! Binnenkort maar weer een keer halen
| 21:44 |
Die met Goji-bes is ook lekker, maar bij ons bijna altijd uitverkocht :-(
| 21:47 |
Klopt. Heb vorige week mijn suiker getest na het drinken van cola zero. Dat bevat ook Aspartaan. Resultaat suiker veel te hoog. Grote bloedsuikerschommelingen.
| 10:07 |
Ja, zie je wel. Grote rotzooi is het! Jij moet waarschijnlijk wel suikervrij als ik vragen mag?
| 13:31 |
Ja, ik heb diabetes type 2. Maar ik drink nu water en koffie en thee. Alles ongezoet.
| 14:12 |
Wel verstandig, hopelijk vind je het ook nog wel lekker?
| 19:19 |
Granaatappel moet lekker zijn. Ik denk niet dat deze in belgie te verkrijgen zijn
| 21:22 |
O, in België hebben ze dat merk niet? Of alleen de variant met granaatappel niet?
Delhaize is tegenwoordig van Ahold, misschien dat zij het wel hebben?
Granaatappel hebben ze hier wel en is ook erg lekker. :-)
Mijn favoriet is Blauwe bosbes met framboos.
| 21:34 |
Delhaize is een winkel waar ik nooit kom
| 21:38 |
O, ok. Ja met vakantie's in België ga ik altijd naar de dichtstbijzijnde, dus kwam ik daar ook wel eens.
| 21:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen