×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Review 'Healthy People' vruchtensap

Review 'Healthy People' vruchtensap


Nu de periode aanbreekt dat men weer extra weerstand nodig heeft, wil ik een review plaatsen over de premium vruchtensappen van Healthy People.

Vaak gaan mensen pas allerlei gezonde dingen halen zoals jus d'orange en fruit als ze griep of een verkoudheid hebben.
Dan ben je te laat. Beter kun je het voorkomen. Vroeger had ik elk jaar wel een keer de griep. Totdat ik dingen anders ging doen. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik begonnen met het drinken van vruchtensappen van Healthy People. Al 5 jaar heb ik geen griep of verkoudheid meer gehad. Altijd kies ik de varianten van de Superfruitmix met vitamine C én E, wat belangrijke Anti-oxidanten zijn, essentieel voor uw afweersysteem. Dat mijn afweersysteem goed is, is voor mij een feit. Dat het door het sap komt kan ik niet bewijzen maar voor mezelf ben ik overtuigd! Omdat ik inmiddels de 40 gepasseerd ben, heb ik me voorgenomen i.p.v. 1 kopje bij het ontbijt te drinken, dit 2x daags te gaan drinken. Bovendien zijn er veel smaakvarianten verkrijgbaar, uiteraard in het koelvak van uw supermarkt. Mijn moeder drinkt Healthy People Cranberry nu altijd, omdat ze regelmatig blaasontsteking heeft. Ze zegt hier wel wat baat bij te hebben en gaat er nu ook meer van drinken. Het is algemeen bekend dat Cranberry's goed zijn om blaasontsteking te helpen voorkomen of genezen.

Hierboven: Een aantal varianten die ik regelmatig drink.

De beoordeling van de Superfruitmixen: Persoonlijk vind ik alle varianten lekker en wissel ze gewoon af.
Prijs/kwaliteit verhouding vind ik in orde; een pak van 1ltr. kost ca. €1,85 of iets meer, afhankelijk van je keuze.
Het enige wat verbeterd zou kunnen worden is dat het uitschenken (nog) makkelijker wordt gemaakt. Echter, op het pak staat duidelijk hoe je dat het beste kunt doen en dan gaat dat ook prima.
Daarom waardeer ik de Superfruitmix van Healthy People met een 9!

Reacties zijn uiteraard welkom!
14-11-2017, Enriqué, blogs and more

Mogen wij u verwelkomen als nieuw lid?

Het is gratis!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties