×

Yoors


Inloggen
×

YoorsSamen: Rondje buren (2) 'Gardengate'

Samen: Rondje buren (2) 'Gardengate'


Hieronder het vorige deel:


De burenruzie die de geschiedenis in gaat als: 'Gardengate'.

Zoals gewoonlijk de omgekeerde wereld.

Vandaag kreeg ik onverwacht de wijkagent op bezoek. De buren hebben vorige week bij de politie aangegeven geen contact met mij te kunnen krijgen, wat betreft het boompje wat zij zelf in mijn tuin, zonder mijn toestemming, hebben omgezagen. Dit terwijl ze twee mails van mij hadden waarop niet gereageerd werd!

Natuurlijk maken dit soort acties mij weer van slag. Dat ze 'klappen onder de gordel' uitdeelden wist ik wel maar ik had dit niet verwacht! We hebben nota bene een gesprek gepland staan voor aanstaande zondag. Dan helpt dit niet. Er was van mijn kant nog sprake van enige 'goodwill', die is nu compleet verdwenen. Ik snap werkelijk niet hoe je andermans eigendommen kunt vernielen en vervolgens de politie bellen, welke bij mij 'verhaal komt halen'?!

De agent was vriendelijk en heb op zich mijn kant van het verhaal kunnen vertellen. De opmerking over het gras wat nog niet gemaaid is (Het heeft nogal geregend hier) en de opmerking 'of ik alvast een boom klaar had staan voor Kerst', vanwege een dennenboom die omgewaaid is in mijn tuin, probeer ik hem dan maar te vergeven. Van dit soort kritiek of opmerkingen ben ik niet gediend. Een agent hoeft bij mij niet te komen controleren hoe mijn tuin erbij ligt. (Op verzoek van... misschien?) Dat struiken zijn gesnoeid en mijn heg over een lengte van zo'n 50 meter netjes geknipt is heb ik verder niets gehoord. Maar goed, na het horen van mijn kant van het verhaal hoop ik dat hij zijn mening wat kan herzien...


Niet zo prettig als je onverwachts een agent aan de deur krijgt in uniform, terwijl je niks misdaan hebt. De buren weten van mijn problemen en om dan een agent op missie te sturen... Wat ik al wist is dat ze denken dat alles maakbaar is naar hun wensen. Maar ik ben alles behalve maakbaar. Kennelijk dringt dat nog niet door...

--Wordt vervolgd--

Hieronder het volgende deel:

Artikelen van wakeupkitty over buren:

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!