Samen: Rondje buren (3) 'Gardengate' goes on...

Samen: Rondje buren (3) 'Gardengate' goes on...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hieronder het vorige deel:

(3) Het gras is bij de buren altijd groe... ehh... langer!

De agent in kwestie treft mogelijk geen blaam... Dit blog heb ik dus aangepast.

Ja nu heb ik even tijd gehad om na te denken over de politieactie gisteren bij mij. Wat viel mij op;

  1. De agent was jong en net wijkagent in dit dorp en omstreken.
  2. Terwijl ik nog met open mond aan de deur stond, gebaarde hij om naar binnen te gaan.
  3. Nog steeds beduusd maar de agent gaf wederom signalen om de kamer in te gaan.
  4. Hij gaf aan dat de buren geen contact met me konden krijgen om te overleggen over dat boompje. Dit verhaal van de buren is onwaar en rammelt aan alle kanten. Elke dag ben ik het grootste deel van de dag thuis op een enkele afspraak na en het uitlaten van de hond. Verder heb ik al middels mail contact gezocht sinds 8 april j.l. Bij mijn derde mail op Koningsdag kreeg ik pas reactie toen mijn toonzetting wat serieuzer werd. Ook heb ik een brievenbus. De agent zei de melding gehad te hebben op donderdag 26- of vrijdag 27 april j.l. en kwam langs op 1 mei j.l. Er stond al een afspraak gepland met de buren.
  5. Eenmaal in de woonkamer liep hij vrij snel naar het raam voor de achtertuin en maakte opmerkingen over het (te?) lange gras en de dennenboom, welke scheef was gewaaid. De agent geeft aan dat dit signalen kunnen zijn of er problemen zijn, waardoor iemand zijn huishoudelijke of andere taken niet meer kan bijhouden.
  6. Verder bood hij aan dat als er iets was of het ging niet goed om het huishouden bij te houden of dergelijke, dat ik altijd aan 'de bel kon trekken'.

Na mijn contact vandaag met de wijkagent moet ik zaken rechtzetten. De man lijkt van goede wil en laat zich volgens hem niet 'voor het karretje spannen', althans, de buren zijn gehaaid hoor... ik heb te voorbarige conclusies getrokken op basis van een aantal feiten die ik vreemd vond en deels nog vind. Veel daarvan is te wijten aan mijn buren. Daarover in een volgend blog meer. De wijkagent heb ik mijn excuses gemaakt en toegelicht wat voor mij de reden was om aan hem te twijfelen op bepaalde punten. Ook heb ik aangegeven dat ik nooit getwijfeld heb aan zijn goede bedoelingen. Er was wellicht geen sprake van 'graspolitie'. Poeh! ik heb heel wat aan dit blog moeten wijzigen met het schaamrood op de kaken. Maar eerlijk is eerlijk; als ik fout zit, zit ik fout en moet ik mijn best doen om dit recht te zetten. Wat betreft de buren neem ik in deze situatie geen woord terug en is gisteren juist bevestigd hoe egoïstisch zij zijn in deze. Daarnaast hebben ze in een tijd (2014) waarin ik heel ziek was ook goede dingen gedaan. Veel daarvan heb ik nooit geweten. Blijft staan dat ze mijn ziekte onlangs dus hebben misbruikt voor eigen gewin.

Het idee om een CD te maken blijft wel overeind, haha! Wel met een nieuwe titel. In elk geval komen onderstaande nummers en geluiden op de CD. Eigenlijk zoek ik nog iemand die een cd-hoes voor me wil ontwerpen/tekenen met de afbeelding van lang gras. Tekst: @Gardengate series   'FreezePolice' volume 1. Onderstaand dus de inhoud via Youtube video's. De nummers en geluiden zijn heel toepasselijk en meer tips zijn welkom!! Ook het nummer: 'Je loog tegen mij', blijft er in, omdat de buurman best goed kan liegen merkte ik.


Deze clip werd destijds gebruikt als protest tegen de handelswijze(n) van banken en/of verzekeraars. In dit geval hebben getoonde logo's en namen/merken niets te maken met de inhoud van dit blog, ook is de video niet meer actueel van toepassing op eerder genoemde instanties.

Deze video van Harry Slinger heb ik ook al eens in een blog over Halbe Zijlstra gebruikt, haha!


--Wordt vervolgd!--

© 02-05-2018 Copyright; Blog, titel(s), tekst(en) en afbeeldingen van en door: © Just you and me   Alle rechten voorbehouden/All rights reseved   Video's embedded/ingesloten van Youtube. Meer info; zie de betreffende video's (op Youtube)  Disclaimer: Dit blog geeft de indruk weer die ik over het e.e.a. gekregen heb en is mijn persoonlijke mening.


Hieronder het volgende deel:

Over ons: (klik hieronder)

Meer burenellende:

Tags: #Samengaan #Justyouandme #Gardengate

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ben benieuwd hoe dit zich verder sleept. 
| 11:08 |
Nog een aantal delen tot het einde. ik was na 4.1 vergeten 'lees meer' in te voegen, heb ik nu aangepast. 😉😊
| 14:41 |
Ondanks de ellende en dat dit een serieus en droevig verhaal is, vind ik het vrolijk zoals je die YouTube nummers erbij gezocht hebt. Heel knap van je, dat je dat kan.
| 18:25 |
Haha, ja een beetje galgenhumor wil ik dan nog wel eens gebruiken, dat maakt het op een bepaalde manier dan ook weer beter te dragen. Nog een nummer had ik in gedachten maar die is best grof, haha. Twijfel nog of ik dat ga doen... 😉😂
| 21:22 |
Zo nu en dan  kunnen de gemoederen hoog oplaaien he
echt akelig dit gedoe voor je...en wellicht nu eindelijk ook wel voor je buren...die moesten beter weten..knuffel
| 10:11 |
Ja en het is nog niet afgelopen eerst helaas. Zelf zoek ik er verder geen contact meer mee. Zij helaas wel met mij. Maar ik wil dat niet omdat ze mij beschuldigen van dingen en omdat ze ook liegen, zowel tegen de wijkagent als vriend en mij. Dank je wel Karin!
| 21:13 |
Laat ze maar lekker doen... zorg er niet ziek van te worden.. mijn buuf en ik-na 25 jaar ook stilte..wel wijzer
| 23:23 |
Soms is dat wel het beste, hoewel 't wel triest is dan...
| 23:41 |
als je heel eerlijk bent niet, want jullie zijn totaal anders denkende mensen en je liet  maar toe ter wille van de lieve vrede..daar deed je jezelf tekort aan
| 00:09 |
Ja, even over nagedacht maar je hebt helemaal gelijk!!
| 03:11 |
Merkte ik door mijn situatie haahah top
| 10:19 |
👍😉
| 01:02 |
Behalve de sirene hoor ik wel graag wat je plaatst!
| 00:50 |
(de liedjes bedoel ik)
| 00:50 |
Snap ik 😉
| 00:59 |
Nou ja, 'House for sale' vind ik op zich een deprimerend nummer maar hij past er wel goed bij, haha!
| 00:58 |
Evengoed heel mooi!
| 01:11 |
Haha, weet jij nog een toepasselijke? 😉😁
| 01:15 |
Heb er een in gedachten maar vind die over het randje.............
| 01:21 |
O, doe maar, daar hou ik wel van! 😁
| 01:28 |
Nu weet ik nog steeds niet welke je in gedachten had... 😉
| 20:41 |
Had ik in pb gestuurd...
| 21:06 |
Hier of op FB? ik heb 'm nog niet gezien namelijk... 😡😋
| 14:50 |
Hier. Inmiddels heb je het gezien.
| 14:59 |
Yess, dank!
| 15:02 |
Pink met haar "house" nummer... "burn it down... " enzo
| 06:33 |
Ok, haha, die ken ik niet denk ik...
| 01:57 |
Het heet Funhouse en is van Pink
| 12:43 |
Die ga ik beluisteren, dank je!
| 15:56 |
Goed dat je fouten wilt en kunt toegeven en rechtzetten, dat is moedig!
| 10:09 |
Dank je wel! Echter er blijft wat twijfel... ik houd me nu zoveel ik kan aan het advies van Lenie en Albert; dicht bij mezelf blijven.
| 18:04 |
Buren, niet voor niets de meeste zaken bij de Rijdende Rechters :-)
Zorg dat je dicht bij jezelf blijft, feiten gaat het om, schrijf de dingen desnoods zakelijk voor jezelf op in volgorde, dat maakt het gemakkelijker met je emoties als er weer zo´n broekie aan de deur staat.
Boom bij iemand anders om zagen kan niet, punt uit en als het bij zou gebeuren maakte ik er werk van en betalen.
Hou je taai, laat je niet gek maken, maar ook niet onder schoffelen.
| 09:58 |
Dat is ook zo Albert :-)
Je hebt ook wel gelijk en dank voor je tips!
Wel probeer ik scenario's te schetsen in mijn hoofd, wat de buren, hun kennende, mogelijk van plan zijn...
| 19:47 |
Dat laatste is prima, het is net als met dammen en schaken, je kunt de zetten maar voor zijn. Wel opletten dat je niet teveel parallellen in je hoofd gaat maken en er van overstuur raakt. 
| 19:50 |
In beiden heb je zeker gelijk. Goed dat je het zegt!
| 19:58 |
wat een nare toestand zeg . ik denk dat je in dit soort situaties dicht bij jezelf moet blijven , de agent s een beetje vreemd  maar als hij gehoord heeft  dat jij het allemaal niet meer aankan misschien is het dan deels ook bezorgdheid , dat weet ik niet 
De buren begrijp ik niet goed , ik zou zelf zeker naar hun beweegredenen vragen want raar is het wel 
Sterkte en ik hoop op een goed vervolg!
| 08:30 |
Ja Lenie, ik word er ook echt niet vrolijk van. De agent is oprecht bezorgd, dat geloof ik ook wel. Mogelijk is er naar hem toe gelogen. Tactisch was hij niet naar mij toe en de buren... Tja, daar wil ik vanavond nog over schrijven als me dat lukt, hoe het gesprek is verlopen. Dank je wel!
| 19:50 |
En toch vind ik die agent dubieus! Het was heel sneaky van hem om bij de deur een gebaar te maken dat hij wil binnenkomen. Correct zou zijn geweest als hij het rechtstreeks had gevraagd en dan nog had jij het recht om te vragen of hij een 'last tot binnentreden' had en indien niet hem de toegang tot jouw woning te weigeren.
Ook de buren vind ik een verdacht stel; wie gaat zich midden in een verhuizing druk maken over het gras van de buurman...
| 06:02 |
Ja, het was een beetje arrogant om jezelf op die manier uit te nodigen en op een licht dwingende manier. En ik ben me er van bewust dat ik dat niet toe hoef te staan. De volgende keer zal ik zeker duidelijk maken waar mijn grenzen liggen. De buren heb ik nu echt leren kennen. Hopelijk lukt het me er vandaag nog een blog over te schrijven.
| 19:04 |
Neem er rustig je tijd voor!😄
| 19:27 |
Nog 2 delen denk ik, pfff! Haha! 😉
| 14:18 |
Heb ik wat gemist?
Die agent, was hij wel echt bij de politie?
Bij ons vraagt men of zij binnen mogen komen als het gesprek niet buiten kan.
| 20:14 |
O, ja ik weet niet wat jij al hebt meegekregen hiervan. Een aantal items heb ik geschreven over de buren en een onverwacht politiebezoek.
| 19:06 |
Dat heb ik mee gekregen... decd niet en de reden daar van
| 06:34 |
Ja, omdat ik politie 'op m'n dak kreeg en hij ook opmerkingen maakte over mijn tuin en gras en vanwege de liegende buren wou ik daar een toepasselijke cd voor maken. Misschien doe ik dat nog wel, misschien ook niet...
| 01:14 |
Wat een leuk idee voor de crea challenge... het moet ee cadeau zijn. Leuk voor de buren als afscheidscadeau
| 08:17 |
Ze krijgen niks. ik hang hooguit de vlag uit! 😉
| 00:03 |
Hmmmm wat ik al schreef dus. Niet serieus. Maar wat willen die buren nou eigenlijk bereiken. Ze gaan binnenkort verhuizen.... Waarom al die moeite nog eigenlijk?
En ja inderdaad. Je hebt ook nog een brievenbus en in het slechtste geval een deurbel........ Laf gedoe zeg
| 22:27 |
Wat ze willen bereiken is mij ook een raadsel... Waarschijnlijk is het een 'principekwestie'. Het nadeel van die 'dingen' is dat principes heel star zijn en je nog wel eens meer kunnen kosten dan dat ze je opleveren. Ja, de buurman claimt 2 keer aan de deur te zijn geweest, dat ik binnen was maar bewust niet open deed. En in die zin zitten al meerdere leugens, bah!
| 15:24 |
Ik wilde al een vraag stellen, maar heb 'm weer weggehaald, want er komt een vervolg ;-)
Principes zijn star inderdaad. En als je er veel hebt, ben je dat als mens vanzelf ook. Nou ja nog een maand? Dan zijn ze weg toch? Tsjonge jonge, laat ze zich met de verhuizing bezig houden .... opzouten en snel.....
| 16:28 |
Ja, ik wil het vervolg perse vandaag schrijven, anders is het ook niet echt actueel meer... Je hebt gelijk wat betreft star zijn ook. Idd gaan ze begin juni weg of zo. En hoe eerder, hoe liever, dat is een ding wat zeker is!
| 16:11 |
Het is mij echt een raadsel deze mensen....... Nou nog even in en uitademen en dan zijn ze opgebonjourd..... Arivideci (ofzo) Auf Wiedersehen Schüss Goodbye Oprotten nou...... 😂
| 21:56 |
M.a.w: Opgeflikkert! 😂
| 01:30 |
En rap een beetje !! 😂
| 11:33 |
Whahaha! 😂😅👍
| 01:38 |
En? Al doe je bewust niet open omdat je bvb onderde douche staat of probeert te slapen, op de wc zit of ongestoord koffie wilt drinken is dat dan een doodzonde? Dan doe je toch een briefje door de bus? Dat neem ik bij voorbaat al mee. Ik ga niet een halfuur op iemands bel staan drukken.
| 20:17 |
Dat is ook zo maar het is gewoon een K**smoes; ik ben niet doof. Maar deze hoogopgeleide mensen weten vast wel van het bestaan van pen en papier maar gezien de feiten 'moesten' ze wel liegen omdat ze anders door de mand vallen, dat snap ik wel.
| 16:14 |
Ik snap de strijd nog steeds niet... ze zijn over 3-4 weken weg. Zij weg klimop weg. Wie zegt dat de nieuwe bewoners dat ding willen of... als dat di g weg is zij er geen planten?
| 06:36 |
De strijd op zich gaat daar denk ik al niet eens écht meer over. Het egoïsme, het liegen, de dreigementen (komt in het volgende deel), het stiekem naar de politie gaan wat de omgekeerde wereld is, het gaat over zoveel meer nu. En de één denkt; laat het nou maar en ik ben dan zo dat ík eens aan de beurt ben nu, de vraag: 'waarom moet ik altijd verliezen' speelt heel erg voor mij. En ik weet hoe kinderachtig dat klinkt maar kennelijk voor mij belangrijk in de persoon die ik kennelijk geworden ben en ook daar heb ik best verdriet van. Vaak vraag ik mezelf af wat ik voor iemand ben.
| 19:29 |
Het is wel duidelijk dat de strijd gaat om iets anders... het is goed dat zij vertrekken, want zo ontstaan vetes.
Ik begrijp je wel 'eeuwig de verliezer zijn' wil niemand. Het is in ieder geval een in triest stel. Dat vind ik helemaal omdat zij privé gevoelens, wat in vertrouwen en nood gezegd is tegen je gebruiken. Dat is het laagste van het laagste!
De vraag is of er hier wat te winnen valt.
Je kunt goed schrijven dus gebruik dat... uit ervaring weet je dat woorden wel pijn doen en kunnen breken. En verder ben je een meer dan goede vriend, behulpzaam, creatief, maak je mij aan het lachen en soms aan het huilen en maak ik mij zorgen om je. Zet alles op.papier en wat het jou waard is te winnen, welke prijs jij betaalt of krijgt.
| 21:36 |
Ja, de strijd gaat met om het gevoel van rechtvaardigheid. Ze hebben er zoveel onzin uitgekraamd die eigenlijk de moeite van het aanhoren niet waard is. De teksten heb ik zowat klaar dus die plaats ik nog. Je zegt hier eigenlijk heel veel, Kitty en ook veel waar ik wat mee kan! Dat misbruik van vertrouwelijke dingen ben ik zeker met je eens! Dank voor je compliment en jij bent ook meer dan een goede vriendin voor mij en ik vind het bewonderenswaardig hoe jij je door het leven slaat! ik maak je liever aan het lachen dan aan het huilen natuurlijk! ik weet dat jij sterk bent dus daar ben ik niet zo bang voor. Wel hoop ik dat je wat meer geluk mag hebben en gelukkig mag zijn. ik leef met je mee ook wat betreft jouw ziek zijn en je rottige buren en je verleden! Als ik dat laatste ga doen wat je schrijft wordt dat erg confronterend voor mezelf denk ik, haha! Dank je wel!! ❤️
| 01:02 |
Het is beter met dan om je te huilen. Wie weet als je dat laatste doet, allles opschrijven, is het een goede reminder waarom je het doet. Het gevoel van eigenwaarde is een hoop waard! 
| 08:38 |
Dat is zo, haha. Dat ga ik doen denk ik, opschrijven. Dat gevoel van eigenwaarde is zeker veel waard!
| 00:31 |
Gelukkig maakt humor nog deel uit van jouw 'zijn' liever. Het is naar en lastig , maar het feit is dat je buren iets illegaals hebben gedaan en jouw tuinonderhoud is niet het onderwerp en ook niet strafbaar!  je kunt altijd bewijzen de mail te hebben geschreven (datum en uur staat erbij) ... dus laat maar komen en blijf rustig zou ik zeggen . hou je bij het onderwerp en laat je niet in de 'randverschijnselen' dwingen . dan gaan ze je pakken op de 'vorm'  wellicht (hoe jij reageert en er dan van alles bijhalen ....en intussen is het onderwerp: illegale boomkap/ beschadigen van andermans eigendom ineens NIET meer het onderwerp.  Je buren zijn erbij gebaat het zo te proberen...  wellicht kun j er zo naar kijken ??
| 13:10 |
Goed dat je dat ook noemt Mary-José! Daar was ik al op voorbereid. Ook ik ben door schade en schande 'wijs geworden' en ik had me al voorgenomen, niet toe te laten dat het gesprek een andere kant op gestuurd wordt of dat ze veranderen van onderwerp. Dan zou je er vanalles bij kunnen halen. Maar we zijn aan elkaar gewaagd en ik heb ze zelfs onderschat. Maar gelukkig is er iemand bij om mij te ondersteunen die de situatie kent en er bij betrokken is en hij is ook niet bepaald gek, haha!
| 15:14 |
gelukkig lieverd dat je niet alleen bent en vinger aan de pols houdt! Heel veel sterkte en succes !
| 21:07 |
Dank je wel Mary-José! Dit blog heb ik aangepast want wat betreft de agent zat ik verkeerd. Het gesprek viel me zwaar en ook de dagen en uren vóór en na het gesprek. De lucht is eigenlijk niet goed genoeg geklaard en ik blijf me verbazen wat mensen er soms voor opvattingen op na kunnen houden.
| 16:08 |
dat WAS en IS ook zwaar lieverd. Gaat je ook niet in de koude kleren zitten denk ik zo. De mensheid kan je blijven verbazen hoor ;-)  :-( 
| 09:54 |
Nee, inderdaad. Het houd me dan toch weer een tijd bezig om te verwerken.
Ja de mensheid blijft verbazen idd...
| 15:05 |
gelukkig ook in het goed ...en dat kun en durf je ook te zien. dat is een KRACHT lieverd !
| 15:31 |
Dank je wel! ❤️
| 00:55 |
Misschien gesprek.opnemen of notuleren en hun het verslag laten ondertekenen.
| 20:19 |
Daar heb ik wel aan gedacht maar ik was bang dat de boel dan nog meer 'op scherp' kwam te staan. Nu heb ik een getuige en hun liegen zich vast dus in die zin kunnen ze me niks maken. Sowieso eigenlijk niet. Alleen wil ik mijn doel bereiken; klimop weg. Maar dat wordt nog een lastige, met het blog daarover ben ik bezig...
| 00:34 |
Laat ze de lauliervergoeden... 
| 06:36 |
Gaan ze niet doen. Ik heb ze nu écht leren kennen en ze trekken de waarheid altijd naar zichzelf toe, zoals 't hun het beste uitkomt.
| 00:20 |
hoe zo niks is een feit zolang er niks bewezen is...ik denk dat zo'n cd niet helpt,zijn zij ook de reden achter je naamwijziging?
| 09:51 |
Er staat ook nergens dat het feiten zijn. Dit zijn sterke vermoedens van mij, zie ook mijn disclaimer in rode tekst. Hoewel ik me niet hoef te verantwoorden voor mijn naamwijziging, de reden zijn zij niet maar andere dorpsgenoten, welke niet alles van mij hoeven weten. Als ik graag een cd maak voor eigen gebruik heeft niemand daar last van. Tip: Probeer eens ergens de humor van in te zien. 😉😁
| 11:33 |
ik zie de humor er wel van in je naamswijziging maar als je http hetzelfde blijft vind die buur je wel he 
| 12:45 |
Ja, als iemand echt gaat zoeken wel. Maar het hoeft er van mij niet dubbeldik bovenop te liggen wie ik ben. Maar nogmaals, niet voor die buurman, wel om andere dorpsgenoten. Er zijn er 2 waarvan ik weet dat ze op Yoors zitten in dit dorp. Wie weet hoeveel nog meer. Maar in m'n http staat ook niet mijn echte naam hoor... 😉😁
| 12:57 |
slimslim dubbele onbekend dus
| 12:59 |
Dank je, haha!
| 16:32 |
Wat ga je met die cd doen? VampireMeerkat kan misschien wel grassprieten tekenen? Of je knipt en plakt zelf wat... collage... wat letters uit de krant... scannen enz. Kun je gelijk mee doen aan de crea-challenge van Ingrid.
| 20:23 |
Ja, ach ik weet ook niet of ik dat nog ga doen... Misschien wel hoor maar ik heb er m'n hoofd niet naar staan nu. ik maak eerst m'n burenblog maar af denk ik...
Dank voor de tips!
| 16:57 |
Geef de tekst van je blog + link + afbeelding door aan Elisabeth dan mag je nog mee doen in Yoors Divers elisabethvanderark@gmail.com 
| 17:00 |
Daar ga ik eens naar kijken, dank je wel. Tot hoe lang loopt dat?
| 17:02 |
Officieel is het elke maand voor de 10e maar Elisabeth wil nu een uitzondering maken dus je hebt vandaag nog. Ik zou het wel fijn vinden als jij er ook bent
| 17:04 |
Maakt niet uit wat voor blog en of het een vervolgserie is die nog niet klaar is?
| 17:16 |
Nee je kunt het vervolg de volgende keer insturen en als je het vervolg onder het stuk zet dat je instuurt vind men het ook. Alles mag. Oud, nieiw als het maar van jezelf is
| 17:18 |
Ok, ik kijk nog even. Allerlei overwegingen maken weer, haha.
| 17:34 |
Ja sorry, het is me niet gelukt. De volgende keer doen we allebei mee toch? 😊
| 00:43 |
We kunnen als crea uitdaging een verhaal insturen dat we cadeau doen. Idee?
| 19:39 |
Hoe bedoel je precies? ik begrijp 't niet...
| 00:26 |
Echt heel vreemd hoe dit allemaal loopt en je buren dus klakkeloos gelooft worden.............. Of je wel of niet hulp nodig hebt, dat is toch ook niet aan hen om te bepalen? Voortaan wel mail sturen met leesbevestiging, mocht je dit nog willen doen natuurlijk. Ik hoop echt dat dit met een sisser afloopt voor jou, maar vrees dat je nog veel hinder van hen zult hebben. Bah bah en om even mijn woord te gebruiken, wat een "kuttekokers" (sorry)! 
| 06:26 |
Ja Diaantje maar 'it's not over 'til it's over! Haha. Ja ik vraag altijd om een leesbevestiging en die krijgen zij dan in beeld maar kunnen ook 'nee' aanklikken. Je hoeft echt geen sorry te zeggen voor je taalgebruik hoor, ik denk er net zo over! Maar ze kunnen mij nergens op 'pakken', in die zin heb ik niks te vrezen. Even afwachten wie het laatst lacht... 😉
| 11:41 |
💪💪💪💪💪
| 11:42 |
Hahaha! 😁
| 11:43 |
Het geeft inderdaad te denken. In ieder geval heb je toepasselijke muziek gevonden :-)
| 00:02 |
Jazeker. Ja ik wil er een mooie playlist aan overhouden, haha!
| 00:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen