Slaapmutsje 102 'Doorgaan'


Best veel gebeurd de laatste tijd en ik kan ook emotioneel snel van de hak op de tak gaan. (Domme uitdrukking trouwens...) Maar goed, we gaan dus door.

Met wat allemaal weet ik nog niet. Er zijn wel afspraken die ik heb staan en waar ik dus ook naar toe moet. Verder zie ik wel. Deze week viel me zwaar en hij is nog niet eens om. Boodschappen doen is vaak voor mij al een uitdaging. Maar ik móet door! Wat dan een goed idee is, tenminste voor mij, m'n rustmomenten pakken en niet te streng zijn voor mezelf. Morgen heb ik niet zomaar een afspraak maar één waar veel vanaf hangt voor de rest van m'n leven. Klinkt misschien dramatisch maar ongeacht de uitkomst ga ik weer door. Op de weg die ik dan noodgedwongen in moet slaan. Je moet al-tijd door! Soms kan ik ook relativeren. Laat maar komen, zeker de dingen waar je geen of nauwelijks invloed op uit kunt oefenen. Het zal zijn zoals het gaat. Morgen wordt een mogelijk keerpunt in m'n leven. Als het gunstig uitpakt, haal ik gebak. Maar de uitslag zal langer op zich laten wachten wellicht. Wat ik eigenlijk wil zeggen is:

 Doorgaan * Rusten * Relativeren * Mogelijk sturen * Accepteren * Rusten * Doorgaan * Relaxen *

En dan weer terug naar de eerste. En wat is jouw formule?  Welterusten!

© 08-11-2018 (Laatste update: 14-01-2019) Copyright; Blog, titel en tekst(en) van en door: © The Original Enrique    Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.  alle afbeeldingen afkomstig van Pixabay: https://pixabay.com/nl/dilemma-kruising-besluitvorming-3688549/  En:  https://pixabay.com/nl/kruispunt-besluitvorming-besluit-3692928/   Tags: #besluitvorming #ontdekkingsreis #leven