×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Slaapmutsje 79 'Nieuwjaar' (Photolog)

Slaapmutsje 79 'Nieuwjaar' (Photolog)


De eerste dag van 2018 is al bijna een feit. 2018, het klinkt helemaal niet nieuw of anders, eigenlijk ben ik er al aan gewend. Hoewel... ik zie dat 't op m'n foto's al misgaat, haha. Deze zijn toch echt dit jaar gemaakt! Verder wens ik, ten overvloede waarschijnlijk, iedereen binnen en buiten Yoors, binnen en buiten Facebook, een fantastisch 2018 met veel wijsheid. Dat vind ik wel een goeie eigenlijk; wijsheid...

In elk geval: Bij deze Slaapmutsje 79 alweer, tevens de eerste van dit jaar!

Helaas ben ik (nog) niet zo goed in het maken van foto's, vooral wanneer ik foto's maak onder bijzondere omstandigheden. Bovendien zat mijn geheugenkaart bijna vol, dus ik heb maar enkele foto's kunnen maken van het vuurwerk. Het was héél mooi om te zien, mooi siervuurwerk en het ging nog lang door. Op zich ben ik niet zo'n fan van vuurwerk, vooral niet van knalvuurwerk. Maar vanaf 00.00u vind ik het toch wel mooi als er veel versierselen zijn aan de nachtelijke hemel. Dus ik heb een poging gewaagd en heb zitten klungelen met diafragma, iso en sluitertijd. Dat heeft de volgende beelden opgeleverd, die ik u ondanks de matige kwaliteit niet wil onthouden. Alleen ik 'durf' aan bepaalde foto's niet mijn naam te verbinden, haha. Maar bij deze dus als Slaapmutsje, een impressie van de afgelopen nacht in Emmen!

Welterusten!

Ps: Tips voor fotografie zijn altijd welkom! ;-)

© 01-01-2018 (Laatste update: 31-12-2018) Copyright; Blog/Plog, titels, teksten en afbeeldingen door: © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.

Oud en Nieuw 2018 - 2019:

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties