×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Slaapmutsje 85 Blunderen maar!

Slaapmutsje 85 Blunderen maar!


Tja, Ingrid heeft dit alles veroorzaakt! ;-D Uitgegroeid tot een ongeplande challenge! Niks als blunders hier op Yoors, de ene na de andere; er komt geen einde aan lijkt het...

Mijn tweede blunder die ik hier nu publiceer is er eentje van lang geleden, ik was tussen de 20 en 25 jaar... Eigenlijk nog niet zo heel lang geleden dan... ;-D

Destijds had ik een soort oom en tante in Hoogeveen. Een soort oom en tante?? Ja, het voert te ver om dat hele verhaal hier nu uit te leggen... Maar goed, zij waren pas verhuisd naar deze plaats en ook net een nieuwe Suzuki gekocht; een soort jeep-achtig model. Maar er moest nog een wildvanger voor volgens hun. En laat ik destijds nu een collega hebben die als hobby metaalbewerken heeft.

Om een lang verhaal kort te maken, collega en ik op weg naar Hoogeveen een week later, met de wildvanger dus. Navigatiesystemen waren er toen nog niet (Nee! ik ben echt niet oud! ;-D) en ik wist zo wel waar het was... Ja, je voelt al wat aankomen waarschijnlijk... "Hier is het", zei ik op een gegeven moment. Collega liep naar de voordeur. "Loop maar gewoon achterom hoor", zei ik. Het was avond en al donker, handig om even te vermelden.

Wij stappen de keuken in, door de achterdeur en staan oog in oog met een ook voor mij vreemde mevrouw. Zij verstijfde en ik ook. "Volgens mij zijn we verkeerd", merkte ik terecht op. Collega begon te lachen. Wat erg ook voor de vrouw! Ze heeft vast nog nooit onverwacht bezoek gehad van twee mannen met een wildvanger...

Dus... voordat je straks naar bed gaat... of nee, nu al: Doe even de achterdeur op slot! ;-D

Welterusten!

Waar het mee begon:

De andere blunder van mij:

© 28-02-2018 Copyright; Blog, titel en tekst(en) door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeeldingen: Pixabay. Merk auto en woonplaats zijn fictief omwille privacy redenen.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties