Slaapmutsje 85 Blunderen maar!

Slaapmutsje 85 Blunderen maar!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tja, Ingrid heeft dit alles veroorzaakt! ;-D Uitgegroeid tot een ongeplande challenge! Niks als blunders hier op Yoors, de ene na de andere; er komt geen einde aan lijkt het...

Mijn tweede blunder die ik hier nu publiceer is er eentje van lang geleden, ik was tussen de 20 en 25 jaar... Eigenlijk nog niet zo heel lang geleden dan... ;-D

Destijds had ik een soort oom en tante in Hoogeveen. Een soort oom en tante?? Ja, het voert te ver om dat hele verhaal hier nu uit te leggen... Maar goed, zij waren pas verhuisd naar deze plaats en ook net een nieuwe Suzuki gekocht; een soort jeep-achtig model. Maar er moest nog een wildvanger voor volgens hun. En laat ik destijds nu een collega hebben die als hobby metaalbewerken heeft.

Om een lang verhaal kort te maken, collega en ik op weg naar Hoogeveen een week later, met de wildvanger dus. Navigatiesystemen waren er toen nog niet (Nee! ik ben echt niet oud! ;-D) en ik wist zo wel waar het was... Ja, je voelt al wat aankomen waarschijnlijk... "Hier is het", zei ik op een gegeven moment. Collega liep naar de voordeur. "Loop maar gewoon achterom hoor", zei ik. Het was avond en al donker, handig om even te vermelden.

Wij stappen de keuken in, door de achterdeur en staan oog in oog met een ook voor mij vreemde mevrouw. Zij verstijfde en ik ook. "Volgens mij zijn we verkeerd", merkte ik terecht op. Collega begon te lachen. Wat erg ook voor de vrouw! Ze heeft vast nog nooit onverwacht bezoek gehad van twee mannen met een wildvanger...

Dus... voordat je straks naar bed gaat... of nee, nu al: Doe even de achterdeur op slot! ;-D

Welterusten!

Waar het mee begon:

De andere blunder van mij:

© 28-02-2018 Copyright; Blog, titel en tekst(en) door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeeldingen: Pixabay. Merk auto en woonplaats zijn fictief omwille privacy redenen.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
:-) gelukkig was het in NL. :-)
| 11:46 |
Ja, in de VS krijg je direct een schot hagel denk ik, hahaha!
| 15:09 |
Dat bedoel ik :-)
| 15:56 |
Whahaha het doet me denken aan een verhaal waar ik vandaag kennelijk een pageview mijlpaaltje mee behaalde.
Deze: yoo.rs/tipsvaningrid/blog/dit-gebeurde-me-in-bled-sloveni-1444203645.html?Ysid=8138
(En toen dacht ik nog, die had ik ook aan m'n lijst kunnen toevoegen, maar ach...)
| 12:36 |
O, die zal ik dan eens lezen, ben benieuwd! :o)
| 13:55 |
:D
| 14:01 |
Heerlijke blunder. Hoop dat de mevrouw er ook om kon lachen. En inderdaad.... altijd achterdeur op slot.
| 12:17 |
Ja erg hè? Ze kon er idd. wel om lachen toen ze een beetje bijgekomen was... ;-D
| 02:15 |
Gelukkig maar dat ze geen zwak hart had ;-)
| 11:15 |
Haha, ja had ook nog gekund hè... ;-)
| 02:18 |
Je moet er niet aan denken hé..... ;-)
| 18:08 |
Nee, idd... :-)
| 01:09 |
De mijne is een soortgelijke, zie mijn reactie ;) #miepmiep
| 14:02 |
ach gossie zeg , het arme mensje !
| 12:12 |
Nou, inderdaad. ik voel me opnieuw weer schuldig, haha!
| 02:16 |
hihihi
| 16:36 |
;-)
| 00:00 |
Wat een hilarisch verhaal weer , ik heb er meteen beeld bij een verbaasde vrouw en twee mannen met een wildvanger hahahah
| 00:11 |
Haha, ja geen alledaags plaatje! ;-D
Dank je wel!
| 00:27 |
o ja mijn deur maar snel op slot gedaan hihi!
| 00:29 |
Altijd verstandig! ;-)
| 00:40 |
Gelukkig... die zit op slot
| 22:06 |
Wel zo veilig! ;-D
| 23:26 |
Leuk dit soort gebeurtenissen. Als kind eens in de vakantie verhuisd, na school naar het oude huis en achterom binnen.........:-)
| 21:53 |
Hahaha, ja ik kan je verhaal wel ongeveer 'uittekenen' verder denk ik... ;-)
| 23:25 |
Wat heb jullie geluk gehad dat ze niet toevallig met de deegrol stond. Haha
| 10:12 |
Ja, daar dacht ik ook al aan... ;-D
| 11:58 |
Hahaha... dat is een goede!
| 10:07 |
XD Dank je!
| 23:29 |
Da's schrikken (en achteraf lachen) LOL
| 07:08 |
Zeker! Haha, beiden waar. ;-)
| 23:34 |
Ghe ghe ghe... het begin van een eng boek had ook gekunnen....
| 23:36 |
Hahaha! Ja, het had zomaar gekund... ',o))
| 23:49 |
:)
| 00:03 |
Het zal je maar gebeuren, je schrikt je dood. Tegenwoordig helemaal. Ik vergeet ‘s avonds nooit te checken of alles goed op slot zit. Heb ooit eens een inbreker in huis gehad terwijl ik in bed lag...
| 23:22 |
Ja, dat is ook zo! Overdag heb ik ook zowel de voor- als achterdeur op slot, niet dat ik bang ben maar toch. Wat jij zegt dat lijkt me echt akelig, de gedachte alleen al! Hopelijk verder 'goed' afgelopen hoop ik? Goed is 't natuurlijk nooit...
| 23:47 |
Er is wel een worsteling geweest met mijn toenmalige vriend (was in ‘82), maar uiteindelijk kon die inbreker zich losrukken (een ander stond bij de deur op de uitkijk) en toen renden ze de trap af. Was een klein 2-kamer woninkje in Asd. Daarna zaten we te trillen van schrik. Het ging zo snel allemaal.
| 00:33 |
Een nare gebeurtenis! Dan zou ik ook wel trillen na afloop! Maar het zou bij mij ook niet zonder verzet gaan! Je blijft 't je wel altijd herinneren... bah!
| 22:41 |
Zal je gebeuren! Oeps hahah
| 23:17 |
Ja, echt even een 'Oeps-momentje', haha!
| 23:35 |
oen.....dat je niet opgepakt bent voor huisvredebreuk.hihi
| 22:43 |
Whahaha! En bedankt hè... ;-D
Nou ik was wel blij dat manlief kennelijk niet in de buurt was!
| 23:01 |
misschien is het vrouwtje nog steeds van slag.hihi
| 17:13 |
Wie weet, na 't zien van zo'n knappe man(nen)! ;o) Whahaha!
| 23:37 |
proest.........:-P
| 21:24 |
Hahaha! ;-)
| 02:02 |
Wat je noemt een verrassing - voor alle drie :-)
Die deur gaat sindsdien echt wel op slot!
| 22:40 |
Dat denk ik ook wel! ',o)))
| 23:02 |
Check, check dubbel check, ja hoor, de deur zit op slot en achterom komen lukt nu ook niet, want de poort gaat door de vorst niet open haha, tegels zijn net te ver omhoog gekomen. Yes, ik ben dus veilig voor mannen met wildvangers hahaha. Oh, ik zou me rot geschrokken zijn denk ik.................
| 22:28 |
Goedzo, haha! Ja die tegels... dat probleem ken ik. Je kunt wat meemaken dan, erg voor die vrouw hoor maar ze moest toch wel lachen, ze was zich idd. ook rot geschrokken!
| 22:32 |
Je hart slaat toch even over denk ik haha
| 22:36 |
En wat heeft de spelende vrouw nu geleerd? Haha!
| 22:38 |
Altijd de deur op slot! hahaha
| 22:39 |
;oD
| 23:38 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen