Slaapmutsje 92 'Persoonlijke groei'

Slaapmutsje 92 'Persoonlijke groei'


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste tijd schieten de Slaapmutsjes er nogal eens bij in. Oorzaak: andere grote en kleine belangrijke dingen, binnen en buiten Yoors. Maar ik wil dit weer oppakken en we gaan al richting nr. 100! Tips en ideeën voor het 100ste Slaapmutsje zijn dan ook van Harte welkom! In zekere zin maken jullie dan de honderdste editie!

Ook ik heb veel geleerd op Yoors, door zelf dingen uit te proberen maar vooral van andere Yoorsies. Zoals de handmade separators, met dank aan De Knutseljuf Ede, zij biedt me heel lief aan een separator voor me te maken! De achtergrondkleuren met dank voor de info aan Ingrid Tips en meer en dankzij vele anderen! Ook geniet ik van de samenwerking met Kitty! Hoewel we best wel eens andere opvattingen hebben en zelfs ook wel eens een beetje botsen, is er altijd respect voor elkaar en ook bezorgdheid. Ook steunen we elkaar en geven elkaar tips. Het leuke is ook dat we veel van elkaar kunnen leren! Veel tips en steun heb ik ervaren van haar en van andere vrienden hier. Ook van mensen die ik minder goed ken.

(Het Slaapmutsje wil ik altijd kort houden maar dat valt nu niet mee...) ;-)

Mary-José heb ik een paar keer mogen ontmoeten en we hebben een hele leuke tijd gehad, voor herhaling vatbaar! Diaantje heeft eens heel lief een blog aan mij gewijd en net nog een hele bijzondere verrassing van Peter! Helaas kan ik niet iedereen noemen, de volgende keer weer een aantal andere mensen!

Wat ik eigenlijk ook wil zeggen, het voelt hier als een warm bad! Altijd krijg je hier steun, begrip, tips en ook kritiek waar nodig. Deze diepte heb je zelfs niet met je buren! (ahum, ik zeker niet! ;-) ) Het is hier dan vooral op persoonlijk vlak heel leerzaam en ik merk dat ik meer suggesties en tips krijg en leer uit ervaringen van mensen dan dat ik leer in 'real-life'! Soms stel ik zelfs mijn mening of opvatting op bepaalde punten bij! Dan denk ik; 'verrek, da's een goeie!' Soms is de reactie zelfs even schrikken maar des te groter is dan vaak de te leren les. Ook zijn er een enkele keer mensen met hele negatieve opmerkingen. Tegen hen zeg ik nu ook 'dank je wel!', door jullie ben ik de mensen die het oprecht goed met me voor hebben, mogelijk nóg meer gaan waarderen!

Dit blog wordt te lang, Hans en het wordt te laat voor oom Frits en tante Coby en veel andere mensen willen vast ook gaan slapen of jij nog niet Marion? ;-) Dank voor jouw leerzame dichtvormen en Dewaputra ook natuurlijk, met onder andere jouw Haiku's!

Nu sluit ik af, Welterusten, bedankt voor alle inzichten, tips, kritiek en wat al niet meer!

En nogmaals; ideeën voor Slaapmutsje 100 worden zeer op prijs gesteld! Dit Jubileum kan over een maand zijn of over een half jaar, kan ik geen zinnig woord over zeggen, haha!

Slaap wel!!

© 14-05-2018 Copyright; Blog, titel(s) en tekst(en) van en door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeeldingen Pixabay: https://pixabay.com/nl/volle-maan-maan-s-nachts-hemel-415501/  En:  https://pixabay.com/nl/emoties-bloemen-boeket-te-geven-3084110/  En:  https://pixabay.com/nl/mother-s-day-moeder-ster-universe-3312780/  Separators van: De Knutseljuf Ede, Hartelijk dank!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (19 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En en en? Komt er weer 1 na de zomer?
| 10:47 |
Een Slaapmutsje komt er sowieso wel deze zomer, wanneer de 100ste editie komt weet ik nog niet... 😉 En daarna gaan we ook gewoon daarmee verder! 😊
| 02:07 |
Wat heerlijk he , deze mooie en liefdevolle verbindingen. Dat wij elkaar hebben mogen ontmoeten is heerlijk. Dat blijven we ook doen lieverd. Op dit moment loopt het even wat anders, maar ik kom zeker weer
| 16:09 |
Dat is zeker waar Mary-José! Ja, soms gooit het leven weer met modder (waar haal ik dat weer vandaan...) Maar op afstand toch verbonden! De pannenkoeken wachten wel even. 😉😁💜
| 21:07 |
voelbaar en erg fijn .dank je wel . reken erop en dan weer een grote om de schade in te halen ;) 
| 15:47 |
Hahaha! Zo'n wagenwiel zoals jij zegt! 😂
| 16:46 |
juist , ja die ja ;-) 
| 17:14 |
Hahaha! 😉😋
| 23:52 |
Mooi hè dat iedereen hier een waardevolle bijdrage levert ;-) Iedereen mag zichzelf zijn, er zijn altijd wel mensen waarmee je een soort van band voelt
| 07:35 |
Dat heb je Prachtig gezegd Mereltje, niks aan toe te voegen!😉
| 01:29 |
Met al die warmte rondom je zal eht slapen ook beter gaan lukken, fijn zoiets he en ja..het is hier echt een open boek
| 11:05 |
Ja, dat vind ik ook zeker Karin!
| 01:29 |
Wat een mooi en lief slaapmutsje. Hier is het 20.07 uur, nog geen bedtijd😄
| 02:07 |
Nee, dat scheelt nogal wat, haha! Dank je wel!
| 01:44 |
Wat leuk, zo'n afsluiting van de dag. En....nu heb ik die separators weer gevonden, was ze kwijt, voor ik ze kon gebruiken. Welterusten Klein.
| 23:07 |
O kijk, gelukkig maar. 😊 Welterusten Miranda, dank je wel!
| 23:50 |
Het leuk om te lezen dat je samenwerking op Yoors met zoveel verschillende mensen zo mooi ervaart :)
| 21:24 |
Dank je, ja dat gaat heel goed hier! 😉
| 23:51 |
Je slaapmutsjes zijn altijd leuk dus voor de 100e kom je vast wel met iets bijzonders (of je slaat 100 over en doet 1 nog een keer)
| 18:58 |
Dank voor je compliment Kitty! Maar ik laat toch een groot deel van 'jullie' afhangen! 😉 Er komen al wat leuke tips binnengedruppeld, waaronder die van jou! Komt vast goed, dank je wel!
| 19:08 |
Een hele positieve slaapmuts!  Dank voor het linken naar mij :)
| 13:59 |
Dank je! En graag gedaan Ingrid. ☺️
| 14:19 |
Leuk Enrique en bedankt voor het noemen! Ja, Yoo.rs heeft heel veel in zich om een echt sociaal netwerk te worden. Soms ervaar je een klik, soms een woord of een gebaar. Dat is mooi om elkaar te bemoedigen op die momenten. Tof, hoop dat je mag genieten van de dag vandaag, hier schijnt de zon! :-)
| 10:09 |
Graag gedaan Peter! Ja, eigenlijk is Yoo.rs al een sociaal netwerk toch? Tenminste qua groei heb ik ook het idee dat het een sneeuwbaleffect heeft, de mogelijkheden nemen toe maar het is (nog) geen massa. Laten we alsjeblief hopen dat het niet zoals FB wordt maar daar lijkt het vooralsnog niet op. Ja die 'kliks' merk ik ook idd. 😉 Hier schijnt de zon ook, het genieten moet nog komen denk ik, haha! Jij ook een fijne dag, dank je wel!
| 13:25 |
😊
| 14:14 |
Een mooi, Lief slaapmutsje, lekker wakker worden zo. Blijf jij maar in je warme bad, kom ik er af en toe even bij, goed? 😘
| 09:38 |
Hahaha! Is altijd goed! 😉 Dank je wel hoor!
| 13:12 |
Mag ik vragen wat een slaapmutsje is? Ben het nog niet eerder tegen gekomen in mijn tijdje op Yoors...
| 09:19 |
Haha, het 'Slaapmutsje' is een terugkerend item van mij, een (liefst) kort verhaaltje voor het slapen gaan/een overweging. Het kan ook in de vorm van een gedicht, afbeelding(en) of muziek zijn. 😉
| 13:15 |
Leuk! dan kom ik er vast nog wel een paar tegen....
| 15:07 |
Vast wel! 😉
| 18:37 |
Dat heb je mooi gezegd
| 09:08 |
Dank je Catrine!
| 21:09 |
Leuk je slaapmutsje. 
| 08:21 |
Dank je wel Elisabeth!
| 21:08 |
Leuk blog! En wat een mooi gedicht zeg, van Peter! ❤️
| 07:46 |
Dank je wel Neance! Zeker een mooi gedicht! ik vind het heel aardig van Peter!!
| 20:17 |
dat is het zeker
| 20:22 |
😊
| 21:03 |
Ik lees je slaapmutjes altijd als ik net wakker ben hier :) Ik vind het een leuke traditie.
| 07:37 |
Haha! Dank je wel Dewaputra. 😉
| 21:04 |
ik kende ze nog niet je slaapmutsje gelezen als dankbaar-voor-yoorsies zijn
| 06:52 |
Ja, zou ook een mooie titel zijn! Dank je wel!
| 21:05 |
Oh dear.... Marion is net even wakker geworden en wat zien ik? Of ik al slaap. Ja nou ik slaapwandel vannacht..... 😳
En geen dank hoor !! 😉
Nou op naar de 100ste......
Ik stel voor maak een top10 van de leukste, mooiste, ontroerendste Slaapmutsjes. hihi
Oh wacht, die uitdaging heb ik ook nog ergens in de agenda staan. Een top 10 maken.......
| 04:09 |
Was het laat geworden of juist erg vroeg? Haha! Ja, die top 10... ik wou er niet over beginnen! Hihi!
| 21:06 |
Nee was heel vroeg dit keer. Had al een uurtje of wat achter de rug. Maar dit tijdstip wakker worden is me niet goed bevallen hihi Maar ik had zo'n zin om nog wat te schrijven.
| 21:13 |
Nee, dat zou mij ook niet bevallen, haha! Maar ja, als je inspiratie krijgt... 😉
| 23:53 |
Ja precies. Volgende keer graag op een ander tijdstip en ik kijk een naar boven hihi
| 00:28 |
Hahaha! 😜😉
| 00:36 |
Ja die top 10 .... man man man...... ingewikkeld gedoe heb ik er voor mezelf van gemaakt.  Maar ik wil persé die maken
| 21:13 |
Ojee, ja jij maakt complexe dingen!
En ja, ik wil dat ook persé dat jij dat doet! 😂
| 23:54 |
Ja was er al bang voor dat jij dat ook persé wilde........ ;-)
| 00:27 |
Hihihi!
| 00:37 |
Dat heb je mooi geschreven kanjer en je weet gelukkig dat er hier heel veel mensen je steunen en ik ben er één van. Vergeet vooral ook niet dat wij ook heel veel steun van jou ervaren. Ook jij schreef een blog over mij bijvoorbeeld, altijd een lief woord of een knipoog. Ik kan met je lachen en met je huilen en dat vooralsnog alleen virtueel, want ik ga je echt eens ontmoeten! Slaap lekker, dat ga ik zo ook doen en morgen weer gezond op. Ik ga eens goed nadenken over je 100e slaapmutsje, want dat moete zeker iets speciaals worden! Trusten 😘😘😘
| 00:25 |
😊 Dank je wel Diaantje, ja ik ervaar de steun zeker van jou en andere vriend(inn)en!
Goh, daar sta ik dan niet eens bij stil dat mensen ook wat aan mij kunnen hebben, haha. Hopelijk meer lachen dan huilen toch? Jazeker, die ontmoeting komt er met jou en ook met Ingrid en er staan er nog meer op de nominatie, haha!

Slaap lekker en ja, ideeën worden zeker gewaardeerd! Welterusten! 💚
| 00:34 |
Ja, we hebben zeker ook veel aan jouw steun haha en ik lach zeker meer als dat ik huil hoor! We gaan gewoon lekker door, we doen wat we kunnen en dat is meer als genoeg 😘
| 07:21 |
Gelukkig dan maar! Ja hoor, meer kan niet en we gaan gewoon door! 😉
| 21:08 |
Welterusten, uiteraard ook namens oom Frits en tante Coby :-)
| 00:24 |
Haha! Dank je wel Hans!
| 00:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen