Slaapmutsje 95 '1 Jaar Yoors'

Slaapmutsje 95 '1 Jaar Yoors'


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn vorige jubileum:

Ja, iets langer al eigenlijk want ik ben begonnen op 19-07-2017, alleen is het er tot op heden niet van gekomen om dit blog te maken. Ziekte is de oorzaak maar dat loopt niet als rode draad door mijn blogs of leven. De rode draad is er meer één van hoop, vertrouwen, troost geven en ontvangen aan en van Yoorsie's en andere dierbaren.

'Delen'. Dat is het pakkende woord wat nu in me opkomt. Een jaar van Delen. Of het nu gaat om geluk of verdriet, hoop of wanhoop, fictie- of non-fictie verhalen, gedichten, haiku's, acrostichon's, haak- of handwerken, (Encaustic) Art-werken, recepten, challenges, sprookjes en wat al niet meer, Delen is het woord. Delen van blogs, punten, ervaringen en ideeën... Delen!

Nu even wat statistieken:

Op 19-07-2018 had ik 456 items online staan. Dat betekent dat ik er sinds mijn half-jarig jubileum, 'maar' 119 geplaatst heb. Maar het gaat om de kwaliteit en niet om de kwantiteit toch? Ideeën had en heb ik genoeg maar altijd die tijd hè... en gezondheid, of een gebrek daaraan. Maar goed, zo is het leven en steeds kruisen meer of minder zaken je pad op vaak een onverwacht of willekeurig moment. Maar goed, terug naar de statistieken; Met dit blog erbij zit ik intussen op 460 items. Mijn top 3 qua hoeveelheid views: 1) 3331 views, 2) 1265 views en 3) 1053 views. Goed, niet echt schokkend maar ik ben tevreden. Er is meer dan alleen views en punten of geld. De leuke en warme contacten of liever gezegd vrienden die ik hier al gemaakt heb. 2 Yoorsie's heb ik live mogen ontmoeten en zeker voor herhaling vatbaar! Een aantal andere Yoorsie's staan nog op de planning om te ontmoeten. Daar heb ik echt zin in!

Maar goed, ik zal het toch noemen; €80,00 heb ik in totaal verdiend in een jaar tijd, dus meer dan een verdubbeling t.o.v. het vorige halve jaar. (€37,50) Dat is een zeer, zeer slecht uurloon, haha! Maar zo bekijk ik het ook niet, als het daarom ging was ik allang gestopt. Dat ik zelfs beloond wordt voor iets dat ik leuk vind om te doen, zo zie ik het!

Tja, het is al een jaar geleden maar het voelt zoveel langer... Alsof ik al 3 jaar lid ben, heel apart. terwijl mijn verjaardag van nu meer dan een jaar geleden slechts een maand lijkt... Opeens moet ik denken aan een nummer van Imca Marina, waar ik dit blog ook mee afsluit.

Yoors, Henkjan en alle andere (Yoors)vrienden, bedankt voor het jaar dat ik van jullie heb gekregen!


© 05-08-2018 Copyright; Blog, titel en tekst(en) van en door: © Enriqué, blogs and more   ( enrique.dutch@gmail.com ) Alle rechten voorbehouden./All rights reserved. Afbeelding afkomstig van Pixabay, door mij bewerkt: https://pixabay.com/nl/lint-blauw-boog-banner-winnaar-29767/ Embedded: Video Youtube, Imca Marina, 'Ook als ik er niet ben'. Meer info zie betreffende video op Youtube.

Met de Hartelijke Dank aan: 'De Knutseljuf Ede' voor haar prachtige separators!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Van harte gefeliciteerd met één jaar Yoors. En ik hoop dat we hier nog veel plezier gaan beleven. En het uurloon is toch altijd meer als op de andere sites FB bijvoorbeeld, persoonlijk vind ik het hier toch wat serieuzer en veel gebruik vriendelijker. O ja een leuke blog hoor :-)
| 21:28 |
Nou dan heb je beduidend meer verdiend dan ik in 1,5 jaar. Ik zit nog niet eens op de dertig euro. En wat een hoop tekst hebben we al met elkaar gedeeld !!
| 12:28 |
Het is geen netto-winst hoor, haha. Oja, lappen tekst! 'Hou op, schei uut!' 😉😂
| 02:02 |
Nou voorlopig schei ik niet uut hoor 😂
| 02:38 |
Dag Klein, nog van harte gefeliciteerd met je Yoorsjaardag! Ik wens je nog heel veel mooie jaren hier! Bij deze wil ik jou bedanken voor je reacties en bezoeken aan mijn posts! 
| 06:51 |
ik hou de statestieken niet zo bij.  Ben wel heel blij met jou als yooursie
| 19:47 |
Tja ach, ik 'blader' er wel eens doorheen. Het geeft toch wel voldoening als je blogs redelijk worden gelezen. En ik ben ook blij met jou natuurlijk, als Yoorsie en als persoon. 😉
| 01:05 |
tuurlijk is dat fijn lieverd. Als je geen enkele reactie krijgt en dat een hele tijd kan ik mij voorstellen dat dat niet fijn is. 
| 10:00 |
Dat heb ik gelukkig nog niet hoeven ervaren! Over het algemeen zorgen we wel goed voor elkaar hier, haha. 😉
| 02:01 |
dat is zeker waar lieverd
| 08:22 |
Je hebt toch een hoop geschreven en gedaan. Knap! Ik hoop dat je je wat beter gast voelen.
| 17:27 |
Dank je wel! Tja, ik heb m'n best gedaan. En ja, dat hoop ik ook. Dank hoor! 😉
| 00:55 |
Een heel jaar alweer, dat gaat vlug voorbij, ik heb eigenlijk geen idee wanneer ik begonnen ben, zal het eens opzoeken  ;-) Verder heb je mooie lezers aantallen enz, dat haal ik echt nog niet hoor. 
| 15:40 |
Ja, daar ben ik ook wel benieuwd naar, je zit hier vast langer dan mij. Soms heb je met de lezers aantallen ook wat geluk nodig hoor! ik had een paar fijne toevalstreffers. Ach ja, een paar 'hits' dat is altijd wel leuk. Die krijg jij ongetwijfeld ook wel. 😉
| 01:58 |
18 - 3 -2017 ben ik hier begonnen en ik heb nu rond de 170 blogs gemaakt.
| 07:41 |
Met welke heb je meer dan 3000 views (goed zeg)? Het liedje kende ik niet maar raakt me #youknowwhy
| 17:54 |
Met mijn pikante verhaal: "Slippery when wet 18+". And yes, I know why...
Dank je wel!
| 19:57 |
Sex sells dus 😉😂
| 20:15 |
Kennelijk, haha! 😉😁
| 02:49 |
Van harte, zoals ik al eerder zei: ik kijk nooit naar de statistieken en views. Ik heb geen idee wat veel of weinig is maar ondanks dat ik nu veel schrijf heb ik die aantallen bij lange na niet. Blijkbaar schrijf ik dus geen kwaliteit. 
Ik denk dat je voor jezelf moet schrijven, niet voor een ander, dan blijft het leuk en breekt het lijntje ook niet. Vroeg of laat staat de tijd gewoon weer op de stoep.
| 06:06 |
Dank je Kitty! Wat veel of weinig is hangt ook van je publiek af. Als je veel knutsel-ideeën hebt en de juiste (Facebook)groep volgers is het normaler dat je duizenden views hebt dan wanneer je vanalles wat schrijft. Maar men klikt ( of zoekt) op trefwoord en/of titel. Je conclusie dat je geen kwaliteit zou schrijven lijkt me wat voorbarig. Mijn nummer 4 staat ook nog maar op 381 en de rest nog lager dus. Af en toe heb je gewoon ook geluk dat je met de juiste titel/trefwoord op het juiste moment komt. Onbedoeld kun je ook een 'clickbait titel' hebben, er zijn best veel factoren die meespelen. Hoe vindbaar ben je op Google; ook al zoiets. Maar dit wordt een heel verhaal, haha. Je hebt gelijk dat je moet schrijven wat je leuk vind; daar gaat het om.
| 19:55 |
Soms kost het oom gewoon tijd om gevonden te worden. Het maakt mij verder niet zo veel uit. Elke yp is er 1 en een mooi extraatje. Het internet is vol en ook met de juiste tag ben je er 1 van heeeel velen.
| 20:48 |
Zeker, maar toch verschijnt je blog wel eens als eerste, tweede of derde na het intoetsen van een logisch trefwoord op Google. Dus ik denk zeker dat dat helpt. En over sommige onderwerpen is maar heel weinig te vinden, terwijl er kennelijk toch vaak naar gezocht wordt.
| 01:11 |
Zoek jij dat uit of er over een onderwerp veel of weinig te vinden valt?
| 04:52 |
Nee, ik zoek dat niet bewust uit. Maar soms wil ik over een onderwerp iets weten en tijdens het typen wordt m'n zoekopdracht door Google al voorspeld. En dan toch maar een handje vol resultaten. Zo direct heb ik geen voorbeeld maar ik zal daar eens extra op gaan letten.
| 01:30 |
Flink hoor... kzit nog niet eens op mn 1e tientje... Maar plaats ook wat minder.. Ik maak alleen een blog als ik echt denk wat te vertellen te hebben. Ben inmiddels ook al een tijdje bezig met 1, waarvoor onderzoek journalistiek nodig is, duurt echt al veel langer dan gepland vooraf haha... Ik wens je nog vele mijlpalen!
| 21:56 |
Dat eerste tientje duurt ook lang hoor. 😉 Maar er is zeker wat voor te zeggen dat je niet zomaar wat plaatst! Ja een dergelijk blog kan dan lang gaan duren maar werpt op termijn dan ook zijn vruchten af. Het heeft dan waarde en ook geniet je dan het vertrouwen van de mensen in wat je schrijft. Dank je wel en dat wens ik jou ook!
| 02:12 |
Ja, toch zie ik anderen die echt veel sneller verdienen... Ik heb ook niet veel volgers (maar een paar vaste echt toffe yoorsies), denk puur omdat dat komt omdat ik niet leef in een prestatiegerichte modus van ''ik moet elke dag/week/maand om die tijd iets hebben geplaatst'' dus er zit geen regelmaat/algoritme in. Ik zou ook niet weten hoe ik die ''verplichtte creativiteit'' ooit interessant zou kunnen houden, als er niets te vertellen valt, heb ik niets te schrijven... En ik doe soms wel prikbord berichten, maar foto's vind ik voor FB of whatsapp of IN een blog maar niet als losse post iets waard. En ja, doe er echt liever meer moeite voor om 1 echt goede post te doen waar ik volledig achter sta dan 10 halve gare omdat het moet...😉 

Graag gedaan en dankjewel!
| 16:30 |
Die zie ik idd ook, tenminste, dat vermoed ik. Volgen doet volgen denk ik. Op zich heb ik best veel mensen die me volgen en ik hen. Je kunt overwegen om je posts te delen via Fb, Twitter, etc. Dat scheelt ook. Of een interessante post re-posten of delen op sociale media. Wat ik wel merk is dat wanneer ik om wat voor reden niet aan Yoors toe kom, de punten ook niet meer binnenkomen. Oja, delen via Pinterest is ook heel interessant. Wanneer iemand op Pinterest op een afbeelding uit je blog klikt, komt diegene vanzelf op je blog uit. Je zou ook nog kunnen overwegen mee te doen met challenge's. In elk geval; Succes! Komt vast goed. 😉
| 23:01 |
Ja nou, ik deel ook op FB en twitter... maar bereik daar praktisch dezelfde kring contacten mee...  En posts waar ik achter sta van een ander deel ik ook absoluut! pinterest is niet helemaal mijn ding (heb wel een account volgens mij....) Soms doe ik wel mee met een challenge/opdracht iets... maar vind wel dat t me aan moet spreken, alleen dan zegt het wat... plus meegaan in de massa, ZOALS SCHAAPJES, is iets wat tegen mijn haren in gaat haha (misschien is dat een reden: kben geen schaap...) IDK ik probeer veel... maargoed, vind t jammer dat ik het gevoel heb dat ik me daar allemaal druk om moet maken :(  Ik wil gewoon af en toe wat vertellen, af en toe wat schrijven over andere dingen die ik uitzoek(wat me dus echt interesseerd) enzo (en ja tuurlijk zou graag meer 'bekendheid' hebben waardoor ik meer kan binnen harken... maar niet als ik lopende band werk moet leveren... das niets voor mij)
| 17:47 |
Ja, blogsociety en Twikie zou je ook kunnen proberen... Maar maak je idd niet te druk en vooral doen wat je leuk vind en waar je achter kunt staan! Iedereen is anders en we hebben ook allemaal niet evenveel of dezelfde volgers. Gewoon doorgaan zou ik zeggen en langzaam maar zeker komt 't allemaal wel. Wat je intussen al hebt geschreven bederft niet en heeft blijvende en oplopende waarde, zo zie ik 't.
| 01:01 |
Nee, precies!
| 13:38 |
😉
| 01:36 |
Toch geen slecht resultaat na 1 jaar.
| 18:16 |
Gefeliciteerd met je Yoorsjaardag. Dat er nog maar vele blogs mogen volgen. En de verdienste, het is een mooie waardering voor het werk wat je hebt geleverd. Veel Yoorsianen en anderen hebben ervan genoten. 
| 13:01 |
Dank je wel nog voor je felicitatie en jouw mooie compliment! ❤️
| 02:12 |
❤️
| 08:56 |
gefeliciteerd , inderdaad maakt het niet uit hoeveel je schrijft en hoeveel views je krijgt als je er maar plezier in hebt zou ik zeggen 
Ik heb nog nooit iemand van yoors ontmoet ( behalve een paar mensen die via mij lid zijn geworden ) Leuk dat jij wel mensen hebt ontmoet !
| 11:41 |
Daar heb je ook gelijk in. Ja, ik heb ook het geluk dat de betreffende Yoorsie's bij me in de buurt wonen of in de buurt waar ik toch al redelijk vaak kom. En in combinatie met de nodige klik is dat zo gegaan. 😊 De Yoorsie's waar ik nog naar toe wil, wonen echter wel een heel eind bij mij vandaan. Maar nog wel binnen Nl dus dan is dat wel te doen! 😉
| 14:55 |
Dat heb je prachtig verwoord en wat geweldig dat je een jaar geleden Yoors hebt ontdekt! De warmte die hier voelbaar is, heb ik nog nooit eerder op een andere site gemerkt. Onze ontmoeting staat me ook nog helder bij, was echt zo leuk om je te zien. Je hebt ook gelijk over de hoeveelheid blogs, je moet schrijven wat je wilt schrijven en hoevaak je dat wilt. Niet omdat het moet, dat doe ik ook niet. De één schrijft nu eenmaal meer als de ander. 
| 11:37 |
Dank je wel Diaantje, idd warmte en ook respect voor elkaar. Nee dat is elders op 't web moeilijk te vinden! Ook mij staat onze ontmoeting met jullie nog helder bij en ik vond het ook heel leuk om jullie in real life te ontmoeten! Nee, zeker niet schrijven omdat het moet, er moet niks natuurlijk. Alleen het komt best vaak voor dat ik niet aan schrijven of reageren toe kom terwijl ik dat wel wil. Daar baal ik dan best wel van. Maar goed, er zitten maar 24 uur in een dag en daar zullen we ons toch bij neer moeten leggen, haha. 😉
| 02:08 |
Precies er zit maar 24 uur in een dag 😉
| 05:56 |
Gefeliciteerd met je Yoorsjaardag!
| 09:07 |
Yoorsjaardag heb ik gepikt van je. Een hele goede. 
| 13:01 |
Helemaal goed 😉
| 20:36 |
Dank je wel Hans! (alsnog 😉)
| 02:39 |
Van harte met je 1 jaar. 
Die views ga ik je niet na doen iig.De verdiensten gun ik je ook zekers.
Mijn 1e jaar moet nog komen en is ook al geweest
| 08:28 |
Dank je wel! Je laatste zin snap ik niet zo goed... 😉
| 02:40 |
Ik was ooit eerder yoorslid dus destijds mijn 1e jaar al om en nu moet ik weer her dat zien te bereiken
| 07:58 |
Gefeliciteerd met je jubileum. Wat een productiviteit; ik zou het je niet nadoen!
| 05:59 |
Dank je wel Soberana! Sorry voor de late reactie; ik ben nog wat traag... 😉😂
| 02:41 |
Sorry is overbodig; yoors is geen baantje waar je het werk op een bepaalde tijd af moet hebben. Neem overal rustig je tijd voor!😄
| 04:22 |
Dat weet ik wel Soberana maar ik heb er een hekel aan als ik laat reageer op jouw felicitatie of die van andere Yoorsie's. 😉
| 01:56 |
❤️
| 04:09 |
Mooie blog en fijn dat je er weer bent.
| 04:51 |
Dank je wel! Good to be back! 😉
| 01:44 |
Van harte gefeliciteerd met je Yoorsie verjaardag. Mooi blog en wens je een fijne dag en nog vele jaren.
| 03:02 |
Hartelijk dank Miranda, voor jouw mooie wensen en compliment! 😊
| 01:39 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen