×

Yoors


Inloggen
×

YoorsSlaapmutsje 95 '1 Jaar Yoors'

Slaapmutsje 95 '1 Jaar Yoors'


Mijn vorige jubileum:

Ja, iets langer al eigenlijk want ik ben begonnen op 19-07-2017, alleen is het er tot op heden niet van gekomen om dit blog te maken. Ziekte is de oorzaak maar dat loopt niet als rode draad door mijn blogs of leven. De rode draad is er meer één van hoop, vertrouwen, troost geven en ontvangen aan en van Yoorsie's en andere dierbaren.

'Delen'. Dat is het pakkende woord wat nu in me opkomt. Een jaar van Delen. Of het nu gaat om geluk of verdriet, hoop of wanhoop, fictie- of non-fictie verhalen, gedichten, haiku's, acrostichon's, haak- of handwerken, (Encaustic) Art-werken, recepten, challenges, sprookjes en wat al niet meer, Delen is het woord. Delen van blogs, punten, ervaringen en ideeën... Delen!

Nu even wat statistieken:

Op 19-07-2018 had ik 456 items online staan. Dat betekent dat ik er sinds mijn half-jarig jubileum, 'maar' 119 geplaatst heb. Maar het gaat om de kwaliteit en niet om de kwantiteit toch? Ideeën had en heb ik genoeg maar altijd die tijd hè... en gezondheid, of een gebrek daaraan. Maar goed, zo is het leven en steeds kruisen meer of minder zaken je pad op vaak een onverwacht of willekeurig moment. Maar goed, terug naar de statistieken; Met dit blog erbij zit ik intussen op 460 items. Mijn top 3 qua hoeveelheid views: 1) 3331 views, 2) 1265 views en 3) 1053 views. Goed, niet echt schokkend maar ik ben tevreden. Er is meer dan alleen views en punten of geld. De leuke en warme contacten of liever gezegd vrienden die ik hier al gemaakt heb. 2 Yoorsie's heb ik live mogen ontmoeten en zeker voor herhaling vatbaar! Een aantal andere Yoorsie's staan nog op de planning om te ontmoeten. Daar heb ik echt zin in!

Maar goed, ik zal het toch noemen; €80,00 heb ik in totaal verdiend in een jaar tijd, dus meer dan een verdubbeling t.o.v. het vorige halve jaar. (€37,50) Dat is een zeer, zeer slecht uurloon, haha! Maar zo bekijk ik het ook niet, als het daarom ging was ik allang gestopt. Dat ik zelfs beloond wordt voor iets dat ik leuk vind om te doen, zo zie ik het!

Tja, het is al een jaar geleden maar het voelt zoveel langer... Alsof ik al 3 jaar lid ben, heel apart. terwijl mijn verjaardag van nu meer dan een jaar geleden slechts een maand lijkt... Opeens moet ik denken aan een nummer van Imca Marina, waar ik dit blog ook mee afsluit.

Yoors, Henkjan en alle andere (Yoors)vrienden, bedankt voor het jaar dat ik van jullie heb gekregen!


© 05-08-2018 Copyright; Blog, titel en tekst(en) van en door: © Enriqué, blogs and more   ( enrique.dutch@gmail.com ) Alle rechten voorbehouden./All rights reserved. Afbeelding afkomstig van Pixabay, door mij bewerkt: https://pixabay.com/nl/lint-blauw-boog-banner-winnaar-29767/ Embedded: Video Youtube, Imca Marina, 'Ook als ik er niet ben'. Meer info zie betreffende video op Youtube.

Met de Hartelijke Dank aan: 'De Knutseljuf Ede' voor haar prachtige separators!