Software problemen : Pinterest

Software problemen : Pinterest


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Telkens op Pinterest word ik automatisch doorgelinkt naar: 'Categorieën'. Dit wil ik helemaal niet. Weet iemand hoe dit kan en nog beter; hoe dit te verhelpen is?

En ervaren jullie ook dat al enkele dagen de site van Pinterest vastloopt?! Graag uw reactie! Deze site gebruik ik namelijk heel veel en geeft altijd problemen bij mij. B.t.w: ik gebruik #Mozzilla-Firefox als browser.

Dit krijg ik dus als ik naar www.pinterest.com ga; De onderkant van: Categorieën of Categories. De link wordt dan automatisch: https://nl.pinterest.com/categories/

Lees meer:

© 19-05-2018 Enriqué, blogs and more   Afbeeldingen Pixabay: https://pixabay.com/nl/media-continenten-global-1635565/  En: https://pixabay.com/nl/pictogrammenset-sociale-media-1142000/  En: https://pixabay.com/nl/pinterest-3d-logo-3d-modellering-3106488/

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik gebruik Chrome en heb geen problemen, je kunt het eens proberen, gewoon downloaden, je kunt je eigen browser gewoon laten staan en ernaast gebruiken, dus bevalt het niet verwijder je chrome gewoon weer.
| 08:23 |
Dank voor de tip Mereltje, deze reactie had ik nog niet gezien van jou. 😊
| 17:06 |
😉
| 19:54 |
Ik doe er niet zo veel mee. Af en toe zet ik er wat op/bij. Volgens mij gaat dat probleemloos en hoor je daar dan ook uit te komen toch?
| 20:36 |
Dat was altijd wel zo ja maar sinds maanden al niet meer. Maar ik ga straks met Chrome bezig, kijken wat er dan gebeurd...
| 10:42 |
je hebt al goede tips lees ik ! fijn want pinterest is leuk en handig !succes hop dat het snel verholpen is !
| 23:24 |
Dank je Lenie, de oplossing lijkt heel eenvoudig dus. Pinterest is zeker leuk en handig!
| 13:21 |
Helaas kan ik je hier niet mee helpen
| 12:48 |
Geeft niet hoor, ik heb al enkele goede tips gekregen! 😉
| 18:06 |
recent weer her aan de pin,nog niks gemerkt
| 11:10 |
Gelukkig maar!
| 18:05 |
Ook hier geen problemen met Pinterest en wat SocialPro ook zegt, probeer Chrome eens? Ik gebruik dat ook en ondervind nergens problemen met internet, dus ook niet met Pinterest. Ik snap je frustratie, want je hebt hier al heel lang last van..............
| 09:11 |
Ja Chrome is idd. een optie, alleen ben ik al mijn bladwijzers kwijt denk ik, wachtwoorden en gebruikersnamen kent Firefox en Chrome niet denk ik. Verder staat me tegen dat Chrome weer van Google is. Maar goed, ik moet wat. Maar wat ik niet snap is dat ik telkens andere problemen ervaar op Pinterest. Als het nou altijd dezelfde fout betrof maar ik heb al 4 of 5 verschillende ervaren. Maar dank voor de tip, het is zeker een optie die het waard is om te proberen!
| 18:03 |
Inderdaad Chrome is van Google, maar weet je, eenmaal op het www is niks meer geheim................. dus wat maakt het uit? Chrome bewaard ook je wachtwoorden als je dat wilt. Gebruik het al jaren en wel eens wat anders geprobeerd, maar keer toch steeds weer terug hahaha
| 18:08 |
Dat is ook weer zo... Nou, ik overweeg 't! Haha. Dank je wel!
| 19:12 |
Chrome is de tegenhanger van Firerfox, heel solide, slikt heel wat minder geheugen en is evenzeer uitbreidbaar met extensies en apps.....ook bladwijzers en wachtwoorden en al wat je eigenlijk wel wil.

Vroeger ook met Firefox gewerkt en die heeft wel een bepaalde waarde gehad voor mij maar ben toch dik tevreden over Chrome.

Chrome kan je net zo aan je wensen aanpassen zoals jij dit zelf wil 😉
| 22:53 |
Het vastlopen is niet Pinterest, maar je browser. Indien je met Firefox werkt dan slikt die enorm veel geheugen weg en als je geheugen in je pc of laptop/tablet niet zwaar genoeg is loopt die vast. 

Een alternatief kan Chrome zijn....
| 04:20 |
Dank voor je (technische) info, Socialpro! Weet ik in elk geval weer wat meer! Zie ook mijn reactie hierboven aan Diaantje. Dank je wel!
| 18:05 |
Onlangs mislukte vaak het verplaatsen van pins. Van het ene bord naar een sectie in het andere. Verder geen problemen met Pinterest ondervonden.
| 00:54 |
Ok, dank voor jouw ervaringen Ingrid! Zelf heb ik nog nooit met die secties gewerkt.
| 00:56 |
Ik vind het een uitkomst.
| 01:09 |
Als 't werkt wel!! 😂
| 01:21 |
😂😜
| 01:25 |
😂😁😭
| 01:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen