×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Terugblik Yoorsjaar 2017

Terugblik Yoorsjaar 2017


Dit blog naar een idee van ons aller welgewaardeerde lid Ingrid. Zij heeft deze leuke Challenge bedacht! Hartelijk dank daarvoor!

In de Header heb ik bewust gekozen voor het thema verkeer.

Want daar gaat het toch om. En bij voorkeur geen éénrichtingsverkeer maar dat is hier gelukkig nauwelijks aan de orde. De afbeelding is bijzonder en creatief, net zoals de mensen hier en hun hobby's en creatie's die ze regelmatig laten zien. Er is verkeer van en naar Facebook, waar wel eens problemen mee zijn maar gelukkig hebben we Pinterest, Twitter en Google. Op zich zijn we allemaal heel intelligent en we weten daardoor op een goede en slimme manier gebruik van te maken, allereerst door Henkjan, hij komt met handige innovaties, challenges, updates en ideeën om zijn leden te belonen, helpen en stimuleren én zodat Yoors onvermijdelijk kan groeien!

Maar goed, dit is mijn visie op... Het gaat natuurlijk over Yoors in het jaar 2017.

Pas medio juli 2017 ben ik 'ingestapt'. Direct had ik zoiets van; Dít zou het wel eens kunnen zijn voor mij en ik heb niks te verliezen. Ook werd ik direct verwelkomd door mensen en toe had ik zoiets van: "Wie zijn dat, wat doen ze hier, wat willen ze van me... Haha. Achteraf gezien is dat wel goed geweest anders had ik vast zoiets gehad van: "O... en nu...?! Maar door zoeken, proberen en tips ben ik aardig op weg gekomen en niet in de laatste plaats dankzij mensen op Yoors. Wat direct opviel is hoe vriendelijk de mensen zijn en hulpvaardig, uitzonderingen daargelaten natuurlijk maar dat heb je altijd wel. Ook heb ik hier dingen ontdekt van mezelf wat ik nog niet wist. ("kan ik dat ook al... haha") Het is voor mij ook een middel tegen piekeren en ik kan hier zaken van me afschrijven. Ook heb ik van veel mensen steun en tips gehad, vooral in (voor mij moeilijke) periode's. Maar ik vind het ook fijn als ik een ander kan helpen. Mensen die direct een verkeerde eerste indruk bij me maken, tja daar heb ik het wel moeilijk mee...

Yoors is eigenlijk een hechte gemeenschap en er ontstaan ook 'gewoon' echte vriendschappen! Je inzet wordt altijd beloond en Yoors is toch echt wel een blijvertje (voor me)

Yoors is erg innovatief en vooruitstrevend, dit had ik in het allereerste begin niet verwacht geef ik eerlijk toe. Maar er wordt altijd gedacht aan verbeteringen en tips van leden zijn ook altijd gewaardeerd en worden ook meegenomen in de besluitvorming.

Helaas zijn er ook ruzie's op Yoors geweest en ik heb dit niet helemaal meegekregen; volgens mij is dat enigszins nog binnen de perken gebleven...? Verdrietig vond ik het onlangs dat een zeer gewaardeerd Yoors-lid opeens was verdwenen... Heel verdrietig en we zullen waarschijnlijk nooit weten wat er is gebeurd...

Wat ook triest is dat je soms tegenover jezelf verplicht bent om mensen te negeren maar vaak kun je dingen ook weer bijleggen, zelfs zonder dat het uitgesproken is; als het ware laat je het dan rusten. Soms het verstandigste. Wat ik nog wel graag zou zien is een blokkeerknop. Omdat sommige mensen onnodig iets grievends menen te moeten zeggen, zonder dat daar aanleiding voor is... Gelukkig maar een enkeling.

Vaak hoor je ook dat groepen op Facebook 'Yoors-mensen' blokkeren of dat mensen op Yoors zelfs worden weggezet als geldwolven... Maar laat ik dit blog afsluiten met een positieve noot: Yoors wordt steeds groter, beter en krachtiger en dat gaan andere (Multi)Media(Kanalen) zeker merken, ook degenen die nu (nog) de meeste macht hebben!

Yoors, bedankt voor een prachtig 2017!

© 20-12-2017 Copyright: Blog en tekst(en) door: © Enriqué, blogs and more ( enriqué.dutch@gmail.com ) Alle rechten voorbehouden. Titel door: Ingrid Tips en meer   Afbeeldingen afkomstig van: Pixabay.

Stap gratis in en 'vlieg' mee!

Word lidexpand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties