Terugblik Yoorsjaar 2017

Terugblik Yoorsjaar 2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit blog naar een idee van ons aller welgewaardeerde lid Ingrid. Zij heeft deze leuke Challenge bedacht! Hartelijk dank daarvoor!

In de Header heb ik bewust gekozen voor het thema verkeer.

Want daar gaat het toch om. En bij voorkeur geen éénrichtingsverkeer maar dat is hier gelukkig nauwelijks aan de orde. De afbeelding is bijzonder en creatief, net zoals de mensen hier en hun hobby's en creatie's die ze regelmatig laten zien. Er is verkeer van en naar Facebook, waar wel eens problemen mee zijn maar gelukkig hebben we Pinterest, Twitter en Google. Op zich zijn we allemaal heel intelligent en we weten daardoor op een goede en slimme manier gebruik van te maken, allereerst door Henkjan, hij komt met handige innovaties, challenges, updates en ideeën om zijn leden te belonen, helpen en stimuleren én zodat Yoors onvermijdelijk kan groeien!

Maar goed, dit is mijn visie op... Het gaat natuurlijk over Yoors in het jaar 2017.

Pas medio juli 2017 ben ik 'ingestapt'. Direct had ik zoiets van; Dít zou het wel eens kunnen zijn voor mij en ik heb niks te verliezen. Ook werd ik direct verwelkomd door mensen en toe had ik zoiets van: "Wie zijn dat, wat doen ze hier, wat willen ze van me... Haha. Achteraf gezien is dat wel goed geweest anders had ik vast zoiets gehad van: "O... en nu...?! Maar door zoeken, proberen en tips ben ik aardig op weg gekomen en niet in de laatste plaats dankzij mensen op Yoors. Wat direct opviel is hoe vriendelijk de mensen zijn en hulpvaardig, uitzonderingen daargelaten natuurlijk maar dat heb je altijd wel. Ook heb ik hier dingen ontdekt van mezelf wat ik nog niet wist. ("kan ik dat ook al... haha") Het is voor mij ook een middel tegen piekeren en ik kan hier zaken van me afschrijven. Ook heb ik van veel mensen steun en tips gehad, vooral in (voor mij moeilijke) periode's. Maar ik vind het ook fijn als ik een ander kan helpen. Mensen die direct een verkeerde eerste indruk bij me maken, tja daar heb ik het wel moeilijk mee...

Yoors is eigenlijk een hechte gemeenschap en er ontstaan ook 'gewoon' echte vriendschappen! Je inzet wordt altijd beloond en Yoors is toch echt wel een blijvertje (voor me)

Yoors is erg innovatief en vooruitstrevend, dit had ik in het allereerste begin niet verwacht geef ik eerlijk toe. Maar er wordt altijd gedacht aan verbeteringen en tips van leden zijn ook altijd gewaardeerd en worden ook meegenomen in de besluitvorming.

Helaas zijn er ook ruzie's op Yoors geweest en ik heb dit niet helemaal meegekregen; volgens mij is dat enigszins nog binnen de perken gebleven...? Verdrietig vond ik het onlangs dat een zeer gewaardeerd Yoors-lid opeens was verdwenen... Heel verdrietig en we zullen waarschijnlijk nooit weten wat er is gebeurd...

Wat ook triest is dat je soms tegenover jezelf verplicht bent om mensen te negeren maar vaak kun je dingen ook weer bijleggen, zelfs zonder dat het uitgesproken is; als het ware laat je het dan rusten. Soms het verstandigste. Wat ik nog wel graag zou zien is een blokkeerknop. Omdat sommige mensen onnodig iets grievends menen te moeten zeggen, zonder dat daar aanleiding voor is... Gelukkig maar een enkeling.

Vaak hoor je ook dat groepen op Facebook 'Yoors-mensen' blokkeren of dat mensen op Yoors zelfs worden weggezet als geldwolven... Maar laat ik dit blog afsluiten met een positieve noot: Yoors wordt steeds groter, beter en krachtiger en dat gaan andere (Multi)Media(Kanalen) zeker merken, ook degenen die nu (nog) de meeste macht hebben!

Yoors, bedankt voor een prachtig 2017!

© 20-12-2017 Copyright: Blog en tekst(en) door: © Enriqué, blogs and more ( enriqué.dutch@gmail.com ) Alle rechten voorbehouden. Titel door: Ingrid Tips en meer   Afbeeldingen afkomstig van: Pixabay.

Stap gratis in en 'vlieg' mee!

Word lid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (24 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn om te lezen dat jij zo'n fijn gevoel hebt bij yoors.
| 16:08 |
Dank je. Jij toch ook wel hè... ;-)
| 17:22 |
Jawel, al denk ik dat het voor jou emotioneler is dan het voor mij is. En dat jij dat nu ook nodig hebt. En dat is fijn.
| 17:30 |
Daar heb je wel gelijk in denk ik, hier kan ik veel emotie in kwijt en het zorgt ervoor dat ik minder pieker.
| 20:43 |
Mooi beschreven, ik sluit me graag bij je aan!
| 13:19 |
Dank je wel!
| 13:55 |
Mooi! :-) Goed geschr....uh... getypt :p
Ik ben het dan ook helemaal met je eens! De interactie met jou onder de blogs, vind ik dan ook altijd gezellig :)
| 21:27 |
Haha, dank je Neance! Blij dat je 't leuk vind! ;-)
| 21:55 |
Hahaha!
| 22:22 |
Wat heb je dit mooi verwoord, t voelt ook exact zo..meer vertrouwd en daardoor kun je dus op Yoor.s meer van je ware ik delen, dat siert Yoor.s enorm en een enkeling daargelaten..iedereen heeft iets te leren en dus ook zij. Zelf was ik er in Januari al bij
| 13:33 |
Dank je Karin! Ja, telkens geef je toch stukjes van jezelf bloot, iedereen doet dat eigenlijk wel. De één wat sneller dan de ander natuurlijk maar het voelt ook vertrouwd. Dat heb je goed gezegd; iedereen heeft wat te leren! Dus jij zit er ongeveer een half jaar eerder bij. Veel mensen met wie ik iets heb zijn dit jaar ingestapt, grappig!
| 22:00 |
ja he, viel mij ook al op...maar wat k minder handig vind..eerder kon je iedereen vinden en nu weet ik dat echt niet meer zonde
| 23:54 |
Zelf bewaar ik van iedereen minimaal 1 reactie zodat ik niemand kan vergeten maar best lastig hoor, vooral om je inbox dan toch wat leeg te houden.
| 01:45 |
ja vandaar dat ik gewend was alles te wissen als k had beantwoord
eerder kon je iedereen terug vinden, toch eens aan Henk Jan vragen
| 12:35 |
Moet nog wel kunnen dacht ik maar ik heb me er (nog) niet in verdiept, haha!
| 12:39 |
Heel graag gelezen :)
| 21:23 |
Dank je wel Kim! :-)
| 22:18 |
Mooi geschreven verhaal! Fijne kerstdagen alvast!
| 21:17 |
Dank je wel Joyce! Fijne Kerstdagen!
| 21:19 |
Mooi om zo jaar af te sluiten.
Nieuwe bezigheden, nieuwe vrinden, nieuwe inzichten.
Mooi geschreven, goed gedaan.
| 18:42 |
Dank voor jouw mooie woorden! :-D
| 20:09 |
Graag gedaan )
| 20:12 |
:-)
| 22:02 |
MOOI gedaan lieverd. ik ben er bijna net zo lang als jij en del veel van jou ervaringen. en behulpzaam DAT ben je zeker elf ook enorm . voor mij ben je een aanwinst en een lieve yoorsvriend! wat een geluk!
| 17:25 |
Goh, nou dank je wel Mary- José, ik bloos helemaal! Jazeker zijn wij Yoorsvrienden ;-) Dat ji ongeveer dezelfde tijd bent 'ingestapt' wist ik nog niet, leuk!!
| 17:50 |
ja leuk he ! en we stappen rustig door hier en daar waar gewenst ;-)
| 16:44 |
Haha, zeker weten!
| 22:02 |
Dat was een mooie beschouwing van het afgelopen jaar.
| 11:32 |
Dank je wel! :-)
| 17:48 |
super geschreven en lop een leuke manier gebracht
| 08:51 |
Dank voor je complimenten Deeske!
| 20:10 |
Een prachtig overzicht. Gefeliciteerd
| 07:40 |
Dank je wel Leonie ;-)
| 20:10 |
Prachtig geschreven Enrique.
| 00:44 |
Dank voor je compliment Soberana!
| 01:02 |
Wat leuk omschreven , mij valt ook de fijne toon op en de behulpzame mensen hier
| 23:46 |
Dank je wel! Ja, dat valt direct op hè, leuk!
| 01:02 |
Je bent een welkome en waardevolle aanvulling op en voor Yoors. Het schrijven helpt jou, maar ook ons om even naar ons binnen te kijken.
Blijf maar mooi hier, je bent gewenst.
| 22:32 |
Nou dank je wel Albert voor deze grote complimenten! Ooh, dit doet me echt goed!
Hartelijk dank hoor! Jij bent voor mij heel inspirerend en avontuurlijk en ook zeker een waardevol mens op zich en voor ons! Jalouzie is mij vreemd maar ik benijd je wel om waar je woont, haha. Hoewel je natuurlijk wel het 'nodige' hebt meegemaakt...
| 22:53 |
Ieder huisje heeft zijn kruisje hebben we vroeger geleerd.
| 23:11 |
Dat is een waarheid als een koe zegt men dan!
| 23:18 |
Mooi geschreven hoor
| 21:45 |
Dank je wel Johan!
| 22:54 |
Graag gedaan hoor
| 22:54 |
;-)
| 23:59 |
Dat heb je super verwoord en ik kan niks anders zeggen dan dat ik het ermee eens ben.. Ik volg je ook met plezier! En wens jou (en Klein!) een super 2018.
| 20:27 |
Dank je wel, ook namens Klein natuurlijk en jullie ook een geweldig 2018! Vriend zie ik trouwens niet meer zo vaak bloggen ;-) ik blijf jullie ook met alle plezier volgen!
| 21:03 |
Thanks, klopt die heeft druk. Met kerst ook mag ie gaan werken voor 300% (vd zotten die 2 dagen leveren meer dan normale werkweek op) Hij had een goede How-to bedacht maar was hem de ochtend erna vergeten.. dus was Bijna gaan bloggen haha (komt er wss op neer dat ik hem post dus lol)
| 00:51 |
Ja, dat werken met Kerst loont wel, tenminste... in elk geval voor de fiscus. Zo is het hier, hoe dat bij jullie geregeld is weet ik niet. Dus... een BB-er (Bijna Blogger XD) plaats jij 'm dan maar hoor, haha! Zonde als dat verloren gaat! Nee, geintje, dat is niet aan mij. Maar op zich een goed teken dat Vriend 't druk heeft, maar niet zo leuk voor jullie met Kerst kan ik me voorstellen...
| 01:01 |
Nou ik vind kerst sowieso lastig ivm gemis.. en als t goed is zijn ze op tijd klaar dus dat extra geld is erg mooi. Normaal is overwerk 130% reken maar uit hoeveel uren hij dan meer moet overwrken (na een lange dag) om hetzelfde bonus te krijgen. Dus gezegd werk ze maar allebei.. Maken daarna wel gezellig .. Hier betaal je 1/3 van je loon aan de belasting
| 01:46 |
Is dat meer of minder dan hier? Ja, ik snap je gemis... :'-( Daarom doet Kerst vaker kwaad dan goed. En idd. Daarna kun je het ook gezellig maken!
| 20:06 |
Nou de 25e blijkt klant gewoon de deuren te sluiten, dus helaas 1 dag minder 300%.. voordeel is dat hij dan wel lekker vrij is en we evt wat kunnen doen (als de kerstmarkten nog open zijn kan best dat die met de dagen zelf gewoon sluiten moet ik nog zoeken) Hier is het echt 1/3 van het loon wat je afdraagt, en politieagenten verdienen maar 1/3 van wat mijn vriend verdient, kun je nagaan wat na aftrek van belasting voor hongerloon die hebben. Bij de banken slaan ze stijl achterover als je je brutoloon vermeld in zijn geval (wat hier in de IT wereld als Nederlander heel normaal is bij multi nationals) denk dat ze bij de banken zelf ook slecht verdienen aan hun reactie te zien haha
| 20:35 |
Ja, weer een geval van "elk nadeel heb z'n voordeel" dus, haha. De lonen liggen daar niet erg hoog dus. Vieren ze daar dan dus 2 Kerstdagen? Want dat doen veel landen niet. Hebben jullie in elk geval toch Kerstavond en de eerste Kerstdag! :-)
| 21:17 |
Ja zag dat t winkelcentrum met de betere shops beiden dagen dicht is dus ga er wel vanuit.. zondag is meeste tot 2 open dus zal echt boodschappen voor 3 dagen moeten halen (spanje deed op 2e kerst wel halve dag de super open )
| 21:22 |
Ok en ook stikdruk zoals hier? Tegenwoordig is Jumbo hier op veel plaatsen 365 dagen per jaar geopend.
| 23:00 |
Ja echt nog erger hier is het sowieso 7 dagen per week DRUK in de metro kun je over de koppen lopen vooral ochtend. Maar dat ene winkelcentrum.is echt zooooo druk word daar n 15 min al gillend gek binne. ga er alleen gericht shoppen..
| 12:54 |
Haha! Heel vroeg gaan dan misschien of onder etenstijd? En dan idd. héél snel...
| 13:16 |
Nou gaan straks die kant op, bij de italiaan eten. En dat wil ik dus idd meteen als vriend thuiskomt doen :)
| 13:17 |
Succes en sterkte dan! Haha!
| 13:22 |
dat blijft hetzelfde met die overuren, hadden uitgerekend bij hoeveel t meer is en dat zou dit jaar sowieso niet lukken ;)
| 01:48 |
Ok, dat valt alweer mee dus...
| 20:07 |
Top geschreven . Ik ben hier nog maar pas, maar wat je schrijft is heel herkenbaar.
| 20:04 |
Dank je, jij bent hier nog maar net maar al flink actief, mooi om te zien!
Dank je wel!
| 20:10 |
Ook hier kan ik mij helemasl in veel vinden.
Mooi dan hoef ik zelf niets meer te schijven en rustig verder met knutselen :-)
| 20:01 |
Haha, succes verder dan, we zien jouw creatie's wel voorbij komen! ;-D
Dank je wel!
| 20:11 |
Dat heb je heel mooi verwoord en ik snap precies wat je schrijft. Ik ga ook aan deze challenge meedoen hoor, te leuk om te laten schieten haha
| 19:12 |
Leuk!!
| 19:42 |
Dank je Diaantje, is zeker leuk! We zien jouw bijdrage wel verschijnen. :-)
| 19:56 |
Dank je wel! Zeker een leuke challenge, ben ik met je eens!
ik heb maar weinig blogs met meer dan 100 views en daar is deze nu al één van.
| 02:08 |
Mooi geschreven Enrique.. iedereen groeit denk ik wel mettertijd wel positief binnen Yoors.. Ik ben blij dat jij je draai er ook hebt gevonden en ik vind het hierop Yoors ook gezellig met anderen die behulpzaam en vriendelijk naar je toe zijn.
| 19:06 |
Dank je Mirelle, dat ben ik helemaal met je eens! Ja, leuk hè, dat mensen vriendelijk zijn en je altijd willen helpen, vind ik ook.
| 19:58 |
Zeker weten Enrique!
| 20:08 |
:-)
| 21:13 |
Hartstikke leuk geschreven. Wat mij betreft is onze digitale vriendschap echt!! Liefs!
Alleen 1 piepklein zeurderige opmerking hihi: het is geen challenge. Puur een tag-introductie :p
Enfin. Verder: toppie!
| 18:41 |
Dank je Ingrid, dat is wederzijds. Nou 1 digitale kus dan... x Zo, maar niet mij met hashtag me too wegzetten hè... ;-) Ok, geen challenge dus. Maar het is toch ook geen intro? Jouw tag: "Terugblik Yoorsjaar 2017" heb ik gebruikt... :-)
| 20:02 |
Hahaha nee zo zet ik je niet weg. Het is puur platonisch ;)
Dat je de tag gebruikt is super. ( Omdat de tag nieuw is, is het een tag introductie op Yoors ;) )
| 20:26 |
Gelukkig dan maar :-) Ok, wat de tag betreft begrijp ik het nu denk ik... haha!
| 21:12 |
Mooi geschreven Enrique!
| 18:36 |
Dank je wel Hans, tja het 'viel' als het ware uit m'n 'pen'. ;-)
| 20:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen