×

Yoors


Inloggen
×

YoorsValentijnsdag gedichten vriendschap

Valentijnsdag gedichten vriendschap


'Vriendschap'

(Lieve/beste/... "NAAM")

Deze dag, speciaal voor jou. Alleen voor jou, de vriend(in) die ik vertrouw.

Je hebt me altijd bijgestaan, vooral wanneer ik niet meer kon, heb je alles voor mij gedaan.

Zonder twijfel, zonder tegenzin, stond jij weer klaar. Daarom nu een klein gebaar.

Het is niet veel en niet genoeg, jij gaf me meer dan ik ooit vroeg.

De weg was lang, was stijl en zwaar. Maar ik liep 'm niet alleen,

Jij liep mee, al (....) jaar en sleepte me overal doorheen.

Weet dat ik het zó waardeer, keer op keer en altijd weer.

Daarom voor jou een klein cadeau, ik zeg maar zo;

Een klein gebaar, met liefde gegeven...

doet beloofde gouden bergen verbleken.

XXX


(JOUW NAAM)

Yoors Google Challenge:   Valentijnsdag / Carnaval / 10.000 Yp     Naar een idee van: Henkjan de Krijger.      © 02-02-2018 (Laatste update: 13-01-2019)  Copyright; Blog, titel en teksten van/door:    © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )     Alle rechten voorbehouden./All rights reserved.    Alle afbeeldingen afkomstig van: Pixabay.    Are you my #Valentine ?  ;-)

Gerelateerd:

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!