×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
weefuitdaging oktober


Deze ochtend werd ik wakker met een brede glimlach. Ik opende het raam en keek uit op de achtertuin van mijn buren. Poedelnaakt lag ze daar weer. Standaard heb ik de verrekijker op de vensterbank staan en kan ik haar ongezien bespieden en elk detail van haar Goddelijke lichaam zien.

Voor dit doel had ik twee Sanseveria's voor het raam gezet zodat de verrekijker ertussen niet opviel. Volgens mij slaapt ze, ze heeft in elk geval haar ogen dicht zie ik. maar eens wat verder naar beneden... Mooie volle rode lippen, mmm! En dan die borsten... Niet te groot niet te klein, precies goed. Mooi stevig. Even wat verder inzoomen, wat meer detail wil ik zien. Gelukkig dat we nog een paar mooie dagen hebben deze maand. Uit de wind en in de zon is het kennelijk nog goed te doen. Langzaam ga ik weer verder naar beneden... Mooie piercing in die navel zeg! Waar was ik gebleven, oja, daar... Maar wat is dat nou?! Goh Gonda, je mag je daar wel eens wat scheren! Allemachtig zeg, wat een bos! Die verschillende kleurtjes heb je wel mooi gedaan schat, mompelde ik. Even wat uitzoomen... Verrek, Minoes ligt midden op haar...

Ook meedoen aan de weefuitdaging van Marion, klik hier.

© Copyright Blog en tekst door: © Enriqué, blogs and more   Alle rechten voorbehouden. Foto's van: Pixabay.

Schrijft u ook graag korte óf lange verhalen?

Schrijft u zich dan gratis in en wordt beloond!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts