FAVORIETE PARFUMS


FAVORIETE PARFUMS
 

Hey iedereen! Deze blogpost gaat over parfums. Hier zet ik een paar favoriete van mij op een rijtje, veel leesplezier!

Als eerste heb ik hier een parfum van Versace, deze heb ik ooit is kado gekregen voor kerst. En ja hoor ik ben er ontzettend blij mee, het zat samen gesteld met nog een body lotion die exact ruikt zoals de parfum, zalig dus! 

Waarom ik deze parfum in mijn favoriete heb gezet omdat het echt een vrouwelijke geur heeft, geuren is altijd moeilijk om te beschrijven maar deze heeft een heel frisse geur. 

Image result for parfum dames versace

Dan heb ik hier een parfum van Justin Bieber. Ja ik weet het, het is van Justin bieber, maar wacht nog efjes voor je stopt met leze, want geloof me, ookal is de parfum van Justin, het heeft echt een fantastisch geurtje en is 1 van mijn favorietste geworden. De geur is echt heel zoet en heel vrouwelijk tegelijk, persoonlijk hou ik meer van zoete geuren, maar dat is mijn smaak natuurlijk. Dus als je ook iemand bent die van zoete geuren houdt is dit echt een aanrader! De parfum noemt Girlfriend, nog een leuke naam ook dus.

Image result for parfum dames justin
Dan heb ik hier een parfum van het merk Liu Jo, ik denk ook dat het het minst bekendste is van deze lijst. Deze geur is eigenlijk heel fris maar ook heel zoet, een perfecte combinatie vind ik dus! Ik vind het echt een aanrader.
Image result for parfum liu jo

De allerlaatste in mijn favoriete is La petit robe noire, ik denk wel dat deze parfum heel populair is en wauw dit is pas een vrouwelijke parfum! Het is niet fris of zoet maar juist een heel zachte parfum. Dat is iets wat anders he! Dus als je van zachte geuren houdt, kijk dan zeker is naar deze parfum! 

Image result for parfum zwarte dress

Dit waren mijn favoriete!

Xoxo Enya