Baldadige Maki's

Baldadige Maki's


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een tijdje geleden hebben we een wandeling gemaakt in Wildlands. Nu doen we dit wel vaker, maar deze wandeling had iets speciaals. We besloten om de wandeling door de grote kas te maken, het was toch druilerig weer en in de tropische kas is het heerlijk.

Toen ik door de deur heen liep, schrok ik mij een hoedje. Er viel iets voor mijn voeten en met een flits rende het weg. Ik keek achterom en zag weer wat vallen en schrok natuurlijk weer, maar niet zo erg als de eerste keer. De verzorger die probeerde de maki's naar hun nachtverblijf te krijgen, moest erom lachen net als de andere bezoekers die het tafereel aanschouwden. Mijn vriendin kwam er zonder schrik van af. Kijk hier staan er weer twee klaar en dan maar hopen dat er nog meer bezoekers komen om ze te laten schrikken.

In de deuren zit een raam. Zoals je kunt zien staat er één op de uitkijk om te zien of er al bezoekers aankomen. Die daar hangt, gaat net weer omhoog om weer in positie te gaan zitten. De voorste is net gesprongen en kijkt of zijn sprong ook effect heeft gehad. Geloof me dat heeft het zeker. De rest verdwijnt in de rotsen ik denk op weg naar het hoofdkwartier.

Ik denk dat dit het hoofdkwartier is. Op deze plek verzamelen ze iedere keer weer als ze hun taak hebben uitgevoerd. Die daar zit is het hoofd die deelt de orders uit. De bovenste is weer onderweg om zijn opdracht uit te voeren. En krijgt nog wat tips van de onderste. Die zal wel de meeste ervaring hebben. De kleine terrorist!


Zie deze onschuldig kijken, nadat hij uit de boom en via mijn hoofd en schouder naar beneden sprong. De foto is gemaakt door mijn vriendin ik was nog aan het bijkomen van de schrik. Ik was nog zo oplettend maar ze kwamen echt overal weg.

En waar deze naar op zoek is onbekend. En toen er een vrouwelijke bezoeker dacht om even mee te helpen zoeken,  draaide de maki zich plotseling om rende vlak langs haar. En met een gilletje van schrik viel ze bijna om. Ze moest er gelukkig wel om lachen.

Op een gegeven moment vroeg de verzorger of we door wilden lopen, misschien worden ze dan wel rustig en kunnen we ze dan naar het nachtverblijf brengen. We zijn door gelopen en even verder op kwamen we al meerdere verzorgers tegen die gingen meehelpen om de makis in het nachtverblijf te brengen. Normaal gesproken komen ze wel even bij je, maar dat is dan puur uit nieuwsgierigheid. Maar wat hier nu de oorzaak van is weten ze nog steeds niet. Er is niemand gewond geraakt en we hebben er met z'n allen gigantisch om gelachen.

© 2018 Eric's ervaringen

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een grappige dieren! Leuk zo'n ervaring, ik zou er ook van schrikken denk ik, haha!
| 19:49 |
Het zijn inderdaad grappige dieren. We komen er wel vaker maar dit had ik nog nooit meegemaakt zo.
| 18:59 |
Hahaha, die namen de verzorgers de in de maling ;-) en jullie erbij!
| 08:37 |
Inderdaad maar ik vond het wel erg grappig. ;-)
| 09:29 |
Gelukkig maar. Wat een rakkers zijn het toch!
| 13:40 |
Ja ze waren niet zachtzinnig hoor, ze wisten precies wie ze moesten hebben haha. Maar ik vind dit leuker dan dat ze zich helemaal niet laten zien. :-)
| 13:47 |
Klopt!
| 14:10 |
Ze hebben met z'n allen een leuk spel bedacht.
| 10:30 |
Ja dat hebben ze zeker haha!
| 10:34 |
Ik zou gek worden denk ik haha. Ben niet snel bang, maar van onverwachte dingen dus wel. Ik ben ooit 1 keer in apenheul geweest, nou dat was echt horror voor mij! Zelfs een vliegend parkietje laat me gillen haha
| 08:21 |
Ik vind vogels verschrikkelijk als je door een kooi heen loopt. Zijn een keer in de orchideeënhoeve geweest waar je door zo'n kooi kunt lopen met een bekertje nectar, zijn die vogels gek op, de gevleugelde vrienden komen recht op je af. Vond het helemaal niets doe mij maar grote dieren. haha :-)
| 10:12 |
Leuk, als je van de schrik bekomen bent
| 07:45 |
We komen daar vrij vaak maar nu waren ze echt baldadig!
| 10:01 |
Zijn dit de grappeMaki's van de wildlands? Leuk geweest, dat is duidelijk!
| 20:02 |
Haha leuk, grappeMaki's
| 09:59 |
Een leuke ontmoeting!
| 17:58 |
Dat was het zeker!
| 18:55 |
Het zijn leuke dieren en die kunnen onvoorspelbaar reageren.
| 16:44 |
Het zijn inderdaad leuke dieren.
| 18:49 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen