incassobureau niet betalen #waarschuwing#

incassobureau niet betalen #waarschuwing#


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorige week werd ik gebeld door een inassobureau met de mededeling of ik een achterstallige rekening/lidmaatschap nog even ging betalen.
Dit geen klonk me allemaal heel vreemd in de oren, nog nooit een aanmaning gehad en dan een incassobureau.
dikke vette vraagtekens natuurlijk.

Mijn vraag was dan natuurlijk ook waar gaat dit dan over en ik kreeg een antwoord waar ik dus niets van begreep, hier nog nooit een lidmaatschap gehad.
Ik gaf dus ook te kennen dat ik niet van plan was om te gaan betalen, het ging om een bedrag van 69,95 en ik kreeg te horen dat het bedrag dan steeds hoger zal worden en dat die kosten dan voor mij waren.
ja ja dacht ik allemaal leuk maar ik ga niet iets betalen wat ik niet ken.
Hierna heb ik gevraagd of ze mij een mail konden sturen over het geen waar het daadwerkelijk om gaat en dacht ik zal thuis is navraag gaan doen of er misschien iets langs mij heen was gegaan.
Deze mail heb ik gekregen en toen was het voor mij al heel snel klaar,

De verkeerde voorletters werden gebruikt en er stond alleen een factuurnummer in maar niet van welk bedrijf en natuurlijk waar ik het geld naar kan overmaken ovv het factuurnummer.
maar wat ook geheel lachwekkend was, na het telefoongesprek en het mailtje zat misschien wel 2 minuten en het bedrag was al gegaan van 69,95 naar 129,95

Het bedrijf even gegoogeld want nu was ik toch wel nieuwsgierig, maar sinds februari hebben ze een naamsverandering gedaan en op radar stonden al meerder mensen die hier waren opgelicht, dus mensen wees gewaarschuwd. Ik denk dat steeds minder mensen zomaar klakkeloos betalen maar je kan niet vaak genoeg gewaarschuwd worden.

Dit is de brief die ik gekregen heb, mijn naam heb ik hier bij weggelaten


Bij deze herinneren wij u eraan dat factuur E2169663 bij ons nog niet is voldaan. Wij verzoeken u het openstaande bedrag uiterlijk op 19-03-2018 te voldoen. De overboekingsgegevens vindt u hieronder.

Overboeken

U kunt het openstaande bedrag € 129,95 overmaken op IBAN NL83ABNA0812585526 ten name van Prevent Interland o.v.v. het factuurnummer.

Opmerking

Heeft u het openstaande bedrag al overgemaakt? Of bent u het er niet mee eens? Laat het ons dan weten via email; administratie@preventinterland.nl of via de telefoon op 020-7986724. Wij zien uw betaling graag spoedig, maar uiterlijk binnen 3 dagen na heden tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Financieël Administratie

Prevent Interland B.V.

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (21 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ze blijven het proberen he 
| 12:14 |
ja helaas en volgens mij wordt het allemaal steeds erger
| 17:51 |
Tegenwoordig kun je niet voorzichtig genoeg zijn!!
| 08:17 |
klopt altijd alles goed blijven controleren
| 11:22 |
Ik heb vandaag een vervelende maar dringende telefoon gesprek gehad van dit nummer. Die mevrouw was dringend en lichtelijk agresief. Ik heb meegedaan aan een telefoon anquete en zij hebben mij vorderingen gemaild. Deze maitjes heb ik nooit ontvangen. Ik wist niet eens dat ik meegedaan hebt! Even snel €223.70 overmaken om de Rabobank ovv D309472. Er staat ook geen naam van de desbetreffende anquete bedrijf. Heb de tickets ook nooit gehad.😂
| 15:37 |
Ben net ook gebeld door dit nummer en het betreft ook een incasso bureau met de mededeling dat ik nog een openstaande vordering open had staan van een of ander hotelbonnen lidmaatschap. Volgens hun had ik dit telefonisch afgesloten en was er een bandopname van. Toen ik hierom vroeg kreeg ik te horen dat ik het zelf op moest vragen. Had volgens hun dit in augustus 2016 afgesloten en had dat toen binnen 14 dagen op moeten zeggen. Ik had echt geen idee waar ze het over had. In ruim anderhalf jaar nooit een email, poststuk of iets gezien of gehoord ervan. Toen ik het nummer ging googelen kwam ik op deze site en zag dat er meer mensen dit soort telefoontjes gehad hebben die ook nergens van wisten. Ik was even helemaal in paniek omdat ik niet wist waar het over ging. Ze zei dat ze het uit handen ging geven dus benieuwd of ik hier iets van ga horen. 
| 17:17 |
dit zelfde telefoontje heb ik dus ook gehad, maar gewoon negeren dus
ik had ook zoiets ben ik nu gek geworden of zoiets, ik weet toch zelf wel wat ik af sluit, ik snap dat je in paniek raakt maar goed dat je even gegoogeld hebt en niet gaan betalen.
ik heb er tot dusver ook nooit meer iets van gehoord maar zo proberen ze het bij velen
| 18:28 |
Maar hoe komen ze dan aan jouw telefoonnummer en email?
| 08:00 |
je staat altijd wel ergens bij bedrijven in een bestand en die worden vaak door verkocht
ooit heb ik per ongeluk mijn naam verkeerd ingevuld (had de vingers verkeerd op het toetsenbord) en tot 10 jaar na die die werd ik door verschillende bedrijven gebeld met de vraag of ik mevrouw ....... was (wat niet uit te spreken viel)
helaas zal dit nooit ophouden maar blijf alert 
| 18:32 |
Goede waarschuwing. Ik kreeg er één van een Incassobureau die zei dat ik achterstallig was bij Wish.com    En daar moet je juist eerst betalen en dan krijg je pas je goederen. Direct in het ronde archief gegooid. Toedeledokie.
| 16:31 |
goed gedaan, als jij je eigen administratie goed op orde hebt weet je zelf wel of er iets wel of niet betaald is
| 22:25 |
Altijd voorzichtig zijn met zulke aanmaningen, heb je ook een positieve feedback gegeven...😄
| 15:45 |
klopt ja kan tegenwoordig niet meer voorzichtig genoeg zijn, dank je
| 16:03 |
Wat goed dat je dit deelt.
| 16:00 |
Gelukkig heb je een goed stel hersens. je wilt niet weten hoeveel er intrappen
| 18:22 |
waar daarom kan je ook niet vaak genoeg gewaarschuwd worden, iedereen is wel eens te impulsief maar wanneer je, je verstand laat werken weet je wel beter
| 19:21 |
Dat is zeker waar. Het si ERG goed het met regelmaat onder de aandacht te brengen !
| 23:02 |
Ik heb deze mail ook gehad. Ik kon de bandopname krijgen, maar die wilde ze niet sturen toen ze me belde. Nu probeerde ik het telefoonnummer te bellen wat in de mail stond, blijkt het geen geldig nummer te zijn.
| 15:25 |
gewoon negeren, ze willen ook niet bereikbaar zijn
ik heb ook niets gedaan en heb ook niets meer gehoord
melding maken lukt helaas niet aangezien je nog niet bent opgelicht, poging tot kan ik nergens vinden waar je dit kan melden
| 16:35 |
Heerlijk he zulke praktijken... Helaas trappen er teveel mensen in.. Leuk verdienen zo.
| 02:46 |
ze verzinnen steeds weer wat anders er zijn altijd mensen die het klakkeloos betalen.
| 00:19 |
Bedankt voor de waarschuwing. Belachelijk dat dit zomaar kan.
| 20:42 |
Altijd vervelend dit soort dingen, wel heel goed dat je ons hiervoor waarschuwt!
| 19:35 |
Vervelend zulke dingen. Fijn dat je ons waarschuwt.
| 16:42 |
Goed dat je iedereen waarschuwt. Het is pure oplichterij.
| 16:41 |
"Laat het ons dan weten via email". Dat is toch niet de gebruikelijke weg?
| 15:38 |
nee klopt daarom vond ik het ook een heel raar mailtje, deze heb ik gekregen nav het telefoongesprek wat ook heel vreemd verliep
| 15:40 |
Goed dat je waarschuwt!
| 14:40 |
graag gedaan
| 15:47 |
Goed dat je ons waarschuwt
| 14:33 |
graag gedaan
| 15:47 |
Tss... oplichters. Het bankrek.nr. zal bestaan? Dat evt. aangeven?
| 14:24 |
je kunt geen aangifte doen aangezien ik niets betaald heb, vandaar dat ik het hier heb neergezet zodat iedereen het kan lezen
| 15:46 |
Allemaal oplichters en geen poot om op te staan. Aanpakken dat soort figuren.
Deurwaarder komt niet zomaar, maar wel de mensen er mee bang maken.
| 14:15 |
helaas vinden ze steeds weer een andere manier van oplichterij, helemaal mee eens aanpakken die lui
| 14:23 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen