Het begin van het einde

Het begin van het einde


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Trillende handen en koortsachtige dromen. Ontwenningsverschijnselen en wisselende stemmingen. Chagrijnig, bot en kortaf. Vreetbuien en lusteloosheid, niets van dit al. Een klein beetje wilskracht en mentale motivatie zorgen voor een veelbelovende balans. Negen dagen op de teller en ik weet niet beter. Wilde het eerst niet delen, maar heb dit toch gedaan. Heb het namelijk niet zo op de wijze levenslessen van anderen. Over hoeveel slachtoffers het eist, of wat je bespaart in hoeveel tijd. Wat het je oplevert qua gezondheid. Ik heb nu eenmaal een beslissing genomen en daar blijf ik bij. Eigenwijs was ik altijd al dus m'n poot stijf houden moet ook in dit geval lukken. Los van alle goede bedoelingen vind ik deze wel de moeite waard; vaak zie je mensen 'buiten' roken. Ze gaan hun huis of auto uit om een sigaret te genieten. Het antwoord op de vraag waarom is dan meestal iets in de trant van 'anders gaat het daar zo stinken' of 'die geur blijft zo lang hangen'. Binnen in je eigen lichaam is dus ondergeschikt aan je voertuig of huiskamer. Zo had ik het zelf nog nooit bekeken. Hoe wel? Dat lees je in mijn meest recente keukensessie: 'Roken'.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Benieuwd of je nog steeds rookvrij bent
| 15:39 |
Knap van je ik ben nu ander halve week gestopt en het bevalt me echt onwijs!
Geen moeite en vind het zelfs al aso als ik iemand op straat zie lopen met een sigaret!
JE KUNT HET
| 00:22 |
Ik heb vooraf met mezelf afgesproken geen heilig boontje te spelen als de rook is opgetrokken. Wat anderen doen, is hun verantwoordelijkheid - ik vind daar niets van. Ben ook niet gestopt omdat iemand anders dat wilde;
| 00:26 |
Knap hoor. Hou vol!! :)
| 20:35 |
Volop! Tik 'm aan in plaats van af;
| 22:52 |
Ik tikte m net af ;)
| 22:53 |
Mooi man, wees trots op jezelf!
| 20:10 |
Bedankt voor de tip - ik volg je nu;
| 20:17 |
En ik jou. :)
| 20:34 |
Dit is een blog om in te lijsten!
| 16:19 |
Helemaal top, goed bezig!
| 16:12 |
Geweldig zoals je schrijft :) Ik heb natuurlijk Door geklikt en ik weet het nu;) Top zeg!
| 15:16 |
Thanks! Ben best een klein beetje trots...op mezelf;
| 16:09 |
Beetje!? Je mag oprecht trots zijn hoor! ;)
| 16:11 |
Goed bezig dus! :)
| 15:04 |
Dat vind ik nou ook. Grappig hoe je goed bezig kunt zijn door iets niet te doen...
| 16:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen