×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
FutureAdpro SCAM of legaal

FutureAdpro SCAM of legaal


Voor mensen die nog steeds roepen dat FutureAdpro te mooi is om waar te zijn en dat dit SCAM is.
Ik heb een link gevonden over SCAM of niet, surf naar  https://www.scamadviser.com/check-website/adpro.futurenet.club en hier wordt dus duidelijk gezegd dat het safe is, dus geen SCAM. 

Hieronder plaats ik ook gelijk even wat screenshots ervan.

En nogmaals, zoek op Youtube op Hein Vermanen, die heeft héél veel filmpjes online staan en dat hij zich daadwerkelijk laat uitbetalen op zijn bankrekening!!! Hiernaast zie je één van zijn uitbetalingsfilmpjes.

Nu de volgende vraag van héél veel mensen of ik mezelf al wel eens heb laten uitbetalen.
Daarop is mijn antwoord NEE.
Nu hoor ik jou dan weer zeggen, zie je nu wel dit is SCAM.

N o g m a a l s ,   d i t   i s  g e e n  s c a m ! ! !

Ik ben nog maar net gestart op 19 januari 2018 met FutureAdpro, dan ben ik toch gek als ik mij nu al direct laat uitbetalen?
Ik wil me sowieso de komende jaren NIET laten uitbetalen, ik wil de komende tijd alleen maar mijn geld herinvesteren (compounden), van geld nog meer geld maken.
Ik hoop dat je vanaf nu erop zult gaan vertrouwen dat FutureAdpro géén SCAM is.

Ik ken wel mensen wie zich WEL heb laten uitbetalen en zelfs letterlijk leven van dit geld.

En waar haalt Futurenet/Adpro dan hun winst vandaan?
FutureAdPro is een advertentieplatform dat volledig in handen is van FutureNet en dat in april 2016 is gelanceerd. Dit is een businessmodel voor omzetdeling, wat betekent dat wanneer het bedrijf winst genereert bij de verkoop van zijn producten, de gekwalificeerde leden elke dag een bepaald percentage zullen verdienen.
Dit is de enige revenueshare die wordt ondersteund door een community die meer dan 1 miljoen actieve gebruikers op het sociale mediaplatform heeft!
Dit is in mijn ogen de meest stabiele, de meest zich ontwikkelende en meest veelbelovende revenue share die er bestaat.

En..... durf jij nu na bovenstaande te hebben gelezen, net als mij en vele anderen deze stap te nemen en net als mij ook 20% rente over jouw spaargeld ontvangen na ±130 dagen i.p.v. 1% op jouw spaarrekening bij de bank per jaar, meld je dan aan via mijn link http://estherklomp.adpro.futurenet.club/ en spaar met mij mee of vraag vrijblijvend informatie aan via mijn landingspagina http://adpro.futurenet.club/estherklomp of ga naar mijn videopagina http://adpro.futurenet.club/confirm/estherklomp

50$ is na 130 dagen 60$ waard en 10$ is na 160 dagen 12$ waard, alleen die van 10$ gaat iets langzamer dan die van 50$, maar met beide ad packs krijg je wel 120% in totaal weer terug, dus je eigen inleg + 20% extra.
Wat moet je er verder voor doen, geld inleggen, 10$ of 50$ en dat iedere keer weer herinvesteren en verder 10 advertenties kijken van 30 seconden.

Maar..... zo af en toe mag ik als cadeautje speciaal voor jou een opstartbonus weg geven van 10$ of 50$ en dit zodat jij op dat moment zelf niks hoeft in te leggen, maar dan moet je me wel beloven dat jij dan wel trouw jouw 10 advertenties dagelijks kijkt binnen de 24 uur en dit geld blijft herinvesteren. En het geld waar ik jou gratis mee opstart dat is van jou en blijft van jou, dus mag jij houden!

Waarom herinvesteren, omdat jij dan steeds meer en meer en meer geld krijg en ja dan klopt het verhaal wel, de rijken worden alsmaar rijker uiteindelijk door het slim aan te pakken.

Dus wil jij dit ook, meld je eigen dan aan via mijn link 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Hans van Gemert
Er is een groot verschil tussen een 'veilige site' en de inhoud ervan. De site zelf kan keurig op orde zijn, legaal, voorzien van veiligheidsmaatregelen en hopelijk zonder dat er malware wordt geïnstalleerd. Dat zegt echter niets over de inhoud en de consequenties van deelname.  In die zin is het bericht dus misleidend. Overigens geeft je link aan dat de site 'bedreigend' is. Nog een reden om er ver van weg te blijven.
28-08-2018 20:50
28-08-2018 20:50 • Reageer
info
De website Scamadviser geeft vandaag de dag trouwens waarschuwingen voor FutureAdPro.
28-08-2018 10:36
28-08-2018 10:36 • Reageer
info
Voor iedereen, lees dit: https://taratalkstoday.blogspot.com/p/futenet.html Classieke Ponzi/Piramide opzet. Esther heeft belang bij positief nieuws i.v.m. haar persoonlijke referal link waar ze voor vergoed wordt bij ieder nieuw lid (correctie: slachtoffer). Of Esther zich hier beuwst van is kan ik niet over oordelen. Helaas communiceert ze zoals iedere Ponzi deelnemer over hoe geweldig dit wel niet is en hoe slecht al het andere is. Deze reactie werd net niet geplaatst dus copy paste ik hier nog: En wat zeggen die bewijzen precies? Hoe heb je deze op echtheid geverifieerd? Die zijn namelijk zo easy te faken en het gebeurt aan de lopende band (niet specifiek met FutureAdPro). Daarnaast valt het me op dat je een pessimistische toon hebt naar alles wat zich door de jaren heen heeft bewezen (sparen, ondernemen, voor een baas werken) maar dat je hiermee toch echt het risico moet nemen. Op internet marketing forums wordt dit duidelijk als een scam/piramide spel neergezet. Als succesvolle ondernemers zich er niet mee in willen laten weet je genoeg. Oh enne: 50$ is na 120 dagen 60$ waard. Dat is 20% en GEEN 120%; dan zou je namelijk in totaal 60 dollar rente krijgen en dus 110 als eindbedrag mogen noteren. Kort gezegd: Voor een baas werken, ondernemen of sparen geeft je veel meer lange termijn zekerheid dan dit rare programma. Zoals Esther zelf zegt: Alles is een risico dus waarom niet lekker gebruik maken van traditionele en veilige manieren?
28-08-2018 10:35
28-08-2018 10:35 • Reageer
info
Dit is wél een scam: Esther misleid mensen (uit ontwetendheid) en voor eigen belang (referall link)
28-08-2018 10:34
28-08-2018 10:34 • Reageer
bsgrf
Ik ben ook sinds kort begonnen. Vorige week donderdag heb ik van mijn eigen geld er nog 2 Ad packs bijgekocht. Deze zijn echter nog steeds niet aan mijn account toegevoegd. Wel is het geld goed terecht gekomen, dit is ook bevestigd door future net middels de mail Ik heb er inmiddels meerdere mails naar toegestuurd, maar het is nog steeds niet opgelost. Duurt het bij future Ad Pro altijd zo lang?
23-08-2018 13:54
23-08-2018 13:54 • 1 reactie • Reageer
Esther Klomp
Hoi, leuk om te lezen dat jij ook nu bij Futurenet/FutureAdpro zit en dat je maar veel verdiensten mag hebben. Wat jouw vraag betreft.  Hoe heb jij jouw adpacks aangekocht?  Want als je dat via Sofort hebt gedaan, normaal gesproken heb je het dezelfde dag er nog op staan.  Maar ik heb gelezen op Facebook in de groep Futurenet Nederland & België https://www.facebook.com/groups/1740821642847208/ dat er momenteel wat problemen zijn met de Sofort betaling.  Wordt even lid via die groep, als je dat nog niet bent.  En zoek even op het bericht van Jan Snoek, die heeft er over gedeeld en ook over een tijdelijk e-mailadres wat hij heeft aangemaakt.  Hoe dan ook, soms duren dingen langer, maar dit alles gaat echt wel goed komen hoor :-D Groetjes Esther
23-08-2018 18:30
23-08-2018 18:30 • 2 reacties • Reageer
lorasha
Ik ben me er in aan het verdiepen. Niet geschoten is altijd mis zeg ik maar zo
17-07-2018 09:19
17-07-2018 09:19 • 2 reacties • Reageer
Esther Klomp
En ik weet zeker, je zult er geen spijt van krijgen. Je gaat er eerder spijt van krijgen dat je dit niet eerder hebt ontdekt. Ik denk iedere keer, had ik dit maar eerder ontdekt, dan was ik nu eindelijk verlost van m'n betalingsregelingen en andere dingen omtrent geld.
18-07-2018 15:43
18-07-2018 15:43 • Reageer
Esther Klomp
Mocht je meer willen weten, dan mag je me altijd vragen. Als je Telegram hebt, mag je me ook daar wel berichtje sturen https://t.me/estherklomp  En mocht je besluiten om je aan te melden bij FutureAdpro, je bent van harte welkom in mijn team 😀
18-07-2018 15:39
18-07-2018 15:39 • Reageer
Eimhier
Ik zou niet te lang wachten met uitbetalen, heb ik ook eens gedaan, ik had zo iets van, ik laat me met €500 euro uitbetalen, en ineens was de website "out of the air " voor mij, geblokkeerd wegens onaanvaardbaar gedrag kreeg ik te horen.
26-03-2018 22:08
26-03-2018 22:08 • 2 reacties • Reageer
Esther Klomp
Risico's loop je altijd. Ook als je een eigen bedrijf gaat opstarten, dan moet je ook eerst geld investeren en in het begin draai je vaak ook nog verlies en daarna als je alles goed doet, dan ga je winst maken. En ook als je voor een baas gaat werken, ook dan loop je een risico, want ook jouw baas kan ineens failliet raken en met het gevolg dat jij naar jouw centen kan fluiten. En ga je een lot kopen, maakt niet uit wat voor een lot het is, ook dan loop je risico dat je niks wint. Het hele leven bestaat uit risico's en deze ook te durven nemen. Zo kun je ook de straat oversteken en ineens onder een auto komen, die zomaar plotseling vanuit het niets verschijnt. Mensen zijn veel te bang om risico's te nemen in hun leven. Ik heb zelf in totaal maar €100,= euro eigen geld hierin geïnvesteerd en opnemen, nee dat doe ik niet. Ik spaar liever de komende jaren en herinvesteer dan liever mijn geld, dan dat ik het op ga nemen. Zo spaar ik ook via Dela Cöoperatie spaarplan, wat vanaf nu pas over 8 jaar vrij komt, ik mag er 10 jaar lang niet aan zitten. Bij Dela kunnen ze ook ineens er mee gaan kappen en met het risico dat ik mijn maandelijkse inleg van 15 euro kwijt raak. Maar ik neem gewoon risico's. Als ik dood ga, dan kan ik ook mijn geld niet mee nemen. Dus tsja, mij maakt men echt niet bang hiermee, dat ik naar mijn centen kan fluiten, dat ik me op een enorm groot risico volle pad begeef. En als ik straks een aantal jaren verder ben, dan kan ik er enorm om lachen dat ik dus WEL het risico heb durven nemen en anderen niet, ja of huilen, ook dat is een risico, maar ik blijf positief en ik zal altijd positief blijven. En al komt er iets negatiefs op mijn pad, ook dat heeft dan weer z'n redenen en ik zet dat om naar iets positiefs, zo leef ik en zal ik altijd in het leven blijven staan.
28-03-2018 15:06
28-03-2018 15:06 • Reageer
Eimhier
Was trouwens niet dit bedrijf
26-03-2018 22:09
26-03-2018 22:09 • Reageer
FrutselenindeMarge
als ik lees het is er geen 1 ben ik vast dwars j.i.als ik niks met je info doe het slimste is meestal niet doen wat je niet zelf kent
26-03-2018 18:29
26-03-2018 18:29 • 1 reactie • Reageer
Esther Klomp
Jammer, je weet niet wat je laat lopen. Ik kende dit ook niet, tot dat ik letterlijk met eigen ogen betaalbewijzen heb gezien en zelfs op bankrekening. Maar goed, velen mensen geven liever hun geld uit aan een staatslot, waarvan de winkans 50% is en dan mag je nog blij zijn als je je uitgegeven geld voor een staatslot terug krijgt. En ik kan m'n geld niet missen, persoonlijk zou ik ook gewoon mijn geld op een spaarrekening zetten waar ik elk moment gewoon van de dag aan kan komen. Maar ik durf risico's te nemen en ik weet voor de volle 100% zeker dat ik mijn geld terug krijg, omdat ik bewijzen heb gezien.
26-03-2018 18:43
26-03-2018 18:43 • 1 reactie • Reageer