×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Groene energie Vandenbron

Groene energie Vandenbron


Bij welke energie leverancier zitten jullie als ik vragen mag?
In het verleden heb ik ooit bij Energiedirect gezeten en later ben ik overgestapt naar de Nuon, maar nu zit ik dan bij Vandenbron.

En waarom ben ik dan overgestapt naar Vandenbron?
Dit vanwege dat zij groene stroom leveren en je kan ook zelfs kiezen via welke boer jij jouw stroom wilt opwekken.
De ene wekt stroom op via windmolens, via zonnepanelen of via bio-energie, het is maar net wat jij wilt en welke boer jij dan wilt ondersteunen met zijn project en natuurlijk zal jij ook nog wel naar het maandelijkse kostenplaatje kijken.

En op https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2017/consumentenstroom-groener-grijze-stroom-weggemoffeld kun je ook nog volledige informatie vinden over dit onderzoek over het rapportcijfer wat elke energie leveranciers hebben ontvangen.

En omdat ik klant ben bij Vandebron kun jij met korting overstappen!
Dus, wil jij ook 100% groene energie?
 Ik ben zeer tevreden met ze en als je je aanmeldt krijgen we allebei € 75,- korting.
Voor ons allebei voordelig en ook nog goed voor het milieu.
Doe je mee?
Meer informatie kun je hier vinden: https://vandebron.nl/?referrer=2224264

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Corry
Ook ik ben super enthousiast over VandeBron.... 😄 Scheelt best een aantal euro's en je weet ook waar je geld naar toe gaat.
19-06-2018 16:16
19-06-2018 16:16 • 1 reactie • Reageer
Esther Klomp
Ja inderdaad, ik vind het veel belangrijker om te weten waar mijn geld heen gaat. Ik steun daarmee liever goede, positieve dingen, natuur, dieren, enz., dan dat mijn geld naar wapens enz. gaat. Daarom de overstap gemaakt naar Vanderbron en met de bank van ING naar ASN BANK.
20-06-2018 11:25
20-06-2018 11:25 • Reageer
Ratelaar
United Consumers zitten wij
03-04-2018 06:33
03-04-2018 06:33 • 1 reactie • Reageer
Esther Klomp
Helaas ook milieu vervuilend.  Ik zat ooit bij Energiedirect en toen overgestapt naar de Nuon.  Maar omdat ik ook met de ING bank (financiert jouw geld in wapens enz.) ben overgestapt naar de ASN bank (zij financieren jouw geld in de natuur zelf, bosgebieden enz.) vond ik het ook belangrijk om nu ook met mijn gas en elektra de juiste keuze te gaan maken en milieu bewustere keuzes te gaan maken. En een betere milieu begint bij jezelf 😉
03-04-2018 09:50
03-04-2018 09:50 • Reageer
Myranda
Zelf heb ik bij een energieleverancier gewerkt, dus weet hoe dat wereldje in elkaar zit. Ik stap ieder jaar over, want dat loont! Vorig jaar bij energiedirect.nl met 180 euro korting. Nu ga ik naar Eneco met.maarliefst 260 euro cashback  
30-03-2018 16:08
30-03-2018 16:08 • Reageer