×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Iemand op weg geholpen

Iemand op weg geholpen


Inmiddels heb ik nu 3 mensen, wie zich via mijn link hebben aangemeld bij FutureAdpro, geholpen met de eerste opstart.
En zo sprak één van mijn vrienden vanuit het team mij aan om de mensen onder mij een eind op weg te helpen met de eerste opstart, wat toen op 19 januari 2018  ook met mij is gebeurd.
Zo werd mijn lidmaatschap bij Futurenet in de matrix van 10$ voor mij betaald en zo werd ook de eerste 50$ ad pack voor mij betaald.

Inmiddels zit ik nu dus al weer 3 maanden bij Futurenet/FutureAdpro en ja ik ben er enorm enthousiast over, wat ik ook met regelmaat deel met de mensen om mij heen, zowel via social media (Facebook/Twitter/Instagram/Snapchat) maar ook dat ik er met mensen over praat op de Whatsapp/Kick.

En ja, omdat ik in het juiste team zit en iedereen elkaar, maar daarbij ook hunzelf ermee willen helpen, willen ze ook dat het met de rest van het team allemaal goed loopt.
En dat maakt het allemaal natuurlijk enorm leuk, we zijn echt één grote familie, zo voelt het voor mij in ieder geval.

Wat ik dus al zei, afgelopen weekend heeft iemand een lid onder mij geholpen met de opstart ervan.
Eerst hebben we de status 1 naar status 5 gezet, dus ik kreeg een code van 16$ voor 1 maand.
En dit betekent dat ik een maand lang 8% krijg van de mensen onder mij zodra zij weer een ad pack gaan kopen van 10$ of van 50$
Bij 50$ krijg ik dus 4$ en bij 10$ krijg ik 0.80$

En daarna kreeg ik een code voor de 10$ matrix om het lidmaatschap voor die persoon onder mij te kunnen betalen. Bij mij is ie dus al blauw maar bij hem was het op dat moment uiteraard nog grijs, maar nu dus inmiddels ook blauw, hihi.
De matrix zorgt ervoor dat jij ook weer mensen onder je kunt hebben en ook uiteindelijk mee kunt profiteren van hun ad packs, die zij hebben aangekocht, net als met de status, hoe hoger je status, hoe meer aan procenten jouw extra  verdiensten zijn.
Het is geen moet, maar als je sneller wilt groeien en mensen weet, die dit ook heel graag willen, dan raad ik het wel aan om dit te gaan doen.

En toen we zijn matrix lidmaatschap geactiveerd hadden, stond ineens die persoon in mijn matrix, wat je hierboven kunt zien. En wat ik al eerder zei, ik heb in totaal 3 onder mij, waarvan we op dit moment nog maar 1tje hebben kunnen opstarten, daarom zie je die andere 2 niet in mijn vriendenboom.

Ja en nu komt het leuke, ik kreeg een volgende code voor de 50$ daarmee moest ik dus gaan zorgen dat de persoon dus zijn ad packs van 50$ ermee kon kopen.En ook dat is allemaal gelukt en bewijs kreeg ik er ook van, want ineens kreeg ik dus 4$ in mijn business. En omdat hij zelf ook al een bankoverschrijving van 10$ had gedaan en vandaag de dag op zijn account is gestort, kon hij nog een 10$ ad pack van kopen, waar ik dus weer 8$ van kreeg, dus 0.80$

En ja, verder mag hij er dagelijks zelf voor werken door 10 advertenties van 30 seconden te gaan kijken en dit elke dag weer binnen 24 uur, zodat hij dan zijn verdiensten gaat krijgen.
Over 120 dagen is zijn 50$ dan 60$ waard en zijn 10$ is over ongeveer 150 dagen dan 12$ waard.
Zodra ze hun volledige waarde hebben behaald, dan doen ze niet meer mee, maar ondertussen heb je al weer weer met 10$ een nieuwe 10$ kunnen kopen of je bent doorgegaan tot de 50$ en dan kun je al weer een nieuwe 50$ van kopen.

Bij de 50$ krijg je elke dag 0.50$ terug, dus na 100 dagen zit je op de 50$
Bij de 10$ krijg je elke dag géén 0.10$ maar ongeveer 0.08$ omdat deze er namelijk 150 dagen over doet, dus 30 dagen langer.

En soms gebeurd het ook dat je een aantal dagen iets minder uitbetaald krijg, maar hoe dan ook dan, geen reden voor paniek, want dan lopen de ad packs gewoon langer door, net zolang tot het 60$ of 12$ waard is, afhankelijk van welke ad pack je hebt gekocht.

Inmiddels sta ik er zo voor met mijn ad packs, van 50$ heb ik er 3 en van 10$ heb ik er 10, wat je hierboven kunt zien en zo zie je ook nog eens mijn overzicht met hoe ik er voor sta met mijn commissie en ook kun je zien dat ik mezelf nog niet heb laten uitbetalen.De komende maanden/jaren doe ik dat ook sowieso niet, omdat ik eerst een goede basis wil opbouwen hiermee, waar ik ook mijn redenen voor heb.

En nog wat leuks, want je hebt gelijk ook een soort Facebook erbij, waar je van alles op kunt delen met iedereen, filmpjes, afbeeldingen, links, zelfs verschillende verdienmodellen mag je er gewoon op delen, geen probleem en ook daar verdien jij mee. En je kunt er ook gezellig chatten met elkaar, wat ik sowieso wel aanraadt, want dan gaan je verdiensten wat sneller omhoog. Waar vindt je dit, betaald krijgen voor chatten, berichten plaatsen, reacties achterlaten en berichten van anderen delen? Sowieso NIET op Facebook, daar wordt wel geadverteerd, maar jij verdient er NIET aan en ook al plaats jij advertenties, ook daar verdien jij NIET aan.

Wil jij dit ook en mijn team komen versterken, waarbij de mogelijkheid natuurlijk is dat ons team jou willen helpen met de opstart, meld je eigen dan aan via mijn link http://estherklomp.adpro.futurenet.club 
En zodra jij eenmaal in ons team zit, dan krijg je ook toegang tot de groep van ons team op Facebook, waar je ook de nodige vragen kunt stellen, stel dat ik een keer even geen tijd voor jou heb.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
SoulandMind
Heb je mooi uitgelegd én ook ik ben heel tevreden over de werking van FutureAdPro én ga me er verder in verdiepen. Goede investering, want op de bank brengt je geld niets meer op.
23-03-2018 16:06
23-03-2018 16:06 • Reageer
Ms.Aihtnyc
19 januari 2019??
23-03-2018 13:38
23-03-2018 13:38 • 1 reactie • Reageer
Esther Klomp
Oeps, dat was een typ foutje. Dank je wel voor deze oplettendheid, ik heb het gelijk maar even aangepast ;-)
23-03-2018 13:58
23-03-2018 13:58 • Reageer