Mijn spaarpotje

Mijn spaarpotje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 29 januari 2018 begonnen met FutureAdpro. Ik heb er zelf ±80$ aan uit gegeven en die andere 50$ was een cadeautje van mijn sponsor, super lief! Maar even gewoon van mijn eigen geld uit gaan, heb ik al weer 52$ terug in mijn commissie, nog 28$ en dan heb ik mijn geïnvesteerde geld weer terug. Heb ik me eigen al uit laten betalen? Nee, dat absoluut niet en dat ben ik ook de komende tijd echt NIET van plan. Dit wordt echt mijn spaarpotje voor m'n toekomst. Ik geef liever dan mijn geld hier aan uit, dan dat ik ooit nog maar 1 cent uit geeft aan de loterijen, waarbij je toch meer verlies bij draait, dan dat je winst maakt. En bij dit systeem krijg je maar liefst 120% winst, ook weer beter dan dat je maar 1% rente krijgt bij de bank als jij daar je spaargeld op zet.


Wil jij dit ook, je mag me altijd een pb sturen of meld je direct aan via mijn link http://estherklomp.adpro.futurenet.club

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hi Ester, kun je ook iets meer vertellen wat dit nu precies inhoud? Is het beleggen? Adverteren? Moet je geld/tijd investeren? Ik kan me er geen duidelijk beeld van maken.
| 16:41 |
Futureadpro is niet beleggen, je loopt geen risico dat je het geld kwijt raakt, je kunt alleen maar winst maken.
Futureadpro daar koop je advertentie pakketten voor 50 dollar en daar krijg je 800 advertentie credits voor terug, waarmee je dus kunt adverteren voor je eigen bedrijf, website etc.
En ondertussen is het de bedoeling dat jij zelf 10 advertenties van 30 seconden gaat bekijken van andere adverteerders elke dag weer binnen 24 uur, dus dit kost maar 5 minuten tijd.
En hier staat tegenover dat jij elke dag van die 50 dollar dan 1% weer terug krijgt van jouw inleg, dus 0.50 dollar en dit maar liefst 120 dagen lang, dus dat betekent dat jij maar liefst 10 dollar extra terug krijgt, dus 50+10= 60 dollar.
Je kunt ook 10 dollar ad packs kopen, die doen er 150 dagen lang over en daar krijg je dagelijks 0.8% van terug, maar uiteindelijk behaal je hetzelfde resultaat, want na die 150 dagen heb je 2 dollar winst, dus 10+2=12 dollar.
En verder is het raadzaam om jouw geld wat je weer terug ontvangt dat weer opnieuw te gaan herinvesteren, dus weer nieuwe ad packs van gaat kopen.
Mocht je nog verder vragen hebben, dan hoor ik het wel.
Groetjes Esther
| 14:41 |
Dank je wel voor je uitgebreide reactie, ik geloof dat ik het snap nu:)
| 00:13 |
Oké, mocht je alsnog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
En mocht je interesse hebben in dit geweldige spaarsysteem, dan ben je altijd van harte welkom in mijn team.
Je kunt je eigen ook aanmelden via mijn landingspagina adpro.futurenet.club/estherklomp dan krijg je ook nog wat informatie gelijk mee in jouw mailbox en je hebt gelijk een soort Facebook erbij, waarmee je berichten kunt plaatsen, delen, liken, reacties achterlaten, chatten, waar je ook nog eens voor betaald wordt.
Dit is ook wel weer handig, want ook zo kun je je eigen website, youtube kanaal etc. mee promoten ;-)
| 14:29 |
Dank je wel, ik heb je post gebookmarked, ben momenteel met een cursus gestart, en heb weinig tijd, als ik hier in stap, zal ik zeker aan je denken:)
| 22:07 |
Als je bij FutureAdpro instapt, ook dat kost bijna geen tijd hoor.
Ik kan je helpen met de opstart met een opstart bonus, daarna hoef je alleen nog maar 10 advertenties te kijken van 30 seconden, je klikt, legt mobiel desnoods ff weg, doet ff wat anders en komt terug en klikt volgende advertenties. Dit is maar 5 minuten werk. Je kunt het zelfs vanaf het toilet doen bij wijze van spreken of onder het tv (reclame) kijken of van mijn part tijdens het wachten op de bus, trein of wat dan ook. En wat is nu 5 minuten op een dag
In ieder geval, het hoeft niet per se vanaf een laptop/pc het kan ook vanaf je telefoon, wat ik zelf ook merendeels doe, vind ik persoonlijk vaak nog prettiger ook met advertenties kijken
Maar in ieder geval vind ik het fijn dat je deze pagina in de favorieten hebt opgeslagen en dan aan mij denkt. Ik wens jou een fijne dag.
| 11:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen