×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Mijn spaarpotje

Mijn spaarpotje


Op 29 januari 2018 begonnen met FutureAdpro. Ik heb er zelf ±80$ aan uit gegeven en die andere 50$ was een cadeautje van mijn sponsor, super lief! Maar even gewoon van mijn eigen geld uit gaan, heb ik al weer 52$ terug in mijn commissie, nog 28$ en dan heb ik mijn geïnvesteerde geld weer terug. Heb ik me eigen al uit laten betalen? Nee, dat absoluut niet en dat ben ik ook de komende tijd echt NIET van plan. Dit wordt echt mijn spaarpotje voor m'n toekomst. Ik geef liever dan mijn geld hier aan uit, dan dat ik ooit nog maar 1 cent uit geeft aan de loterijen, waarbij je toch meer verlies bij draait, dan dat je winst maakt. En bij dit systeem krijg je maar liefst 120% winst, ook weer beter dan dat je maar 1% rente krijgt bij de bank als jij daar je spaargeld op zet.


Wil jij dit ook, je mag me altijd een pb sturen of meld je direct aan via mijn link http://estherklomp.adpro.futurenet.club

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Eimhier
Hi Ester, kun je ook iets meer vertellen wat dit nu precies inhoud? Is het beleggen? Adverteren? Moet je geld/tijd investeren? Ik kan me er geen duidelijk beeld van maken.
23-03-2018 16:41
23-03-2018 16:41
Ratelaar
Dank zij een sponsor kon ik hier ook opstarten en hier ben ik haar super dankbaar voor.
05-03-2018 09:33
05-03-2018 09:33