×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn vader

Mijn vader


Vandaag is het de dag dat mijn lieve vader al weer 30 jaar weg is. Wat gaat de tijd toch snel. Vanavond maar even een kaarsje branden 🔥 en het liedje 'Thomas Berger - 1000 sterren' voor jou draaien. Elke dag weer opnieuw een gemis in mijn leven, maar ik weet lieve papa dat jij geregeld even bij mij komt, ook al merk ik het niet altijd bewust, maar soms een bepaalde geur wat ik dan ruik en me gelijk aan jou doet denken of toen eens een keer een hand op mijn schouder en mijn eerste gedachten ook direct naar jou uit ging. Lieve papa, weet dat ik ontzettend veel van jou hou en jou elke dag weer mis 💕💘💞❤🤗💋😚

Thomas Berge - 1000 sterren

Dit is een liedje die ik de laatste jaren veel draai voor mijn vader. Op zijn crematie werd 'Peter Maffay - Du bist alles' gedraaid, maar dat is meer een liedje wat bij mijn moeder hoort met haar herinnering aan mijn vader.

Ik was zelf pas 12 jaar, bijna 13 jaar, toen mijn vader overleed (longkanker)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties