Mijn vader

Mijn vader


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag is het de dag dat mijn lieve vader al weer 30 jaar weg is. Wat gaat de tijd toch snel. Vanavond maar even een kaarsje branden 🔥 en het liedje 'Thomas Berger - 1000 sterren' voor jou draaien. Elke dag weer opnieuw een gemis in mijn leven, maar ik weet lieve papa dat jij geregeld even bij mij komt, ook al merk ik het niet altijd bewust, maar soms een bepaalde geur wat ik dan ruik en me gelijk aan jou doet denken of toen eens een keer een hand op mijn schouder en mijn eerste gedachten ook direct naar jou uit ging. Lieve papa, weet dat ik ontzettend veel van jou hou en jou elke dag weer mis 💕💘💞❤🤗💋😚

Thomas Berge - 1000 sterren

Dit is een liedje die ik de laatste jaren veel draai voor mijn vader. Op zijn crematie werd 'Peter Maffay - Du bist alles' gedraaid, maar dat is meer een liedje wat bij mijn moeder hoort met haar herinnering aan mijn vader.

Ik was zelf pas 12 jaar, bijna 13 jaar, toen mijn vader overleed (longkanker)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een mooie herinneringsblog heb je over je vader gemaakt.
Ik snap dat je hem blijft missen.
| 20:36 |
Dank je wel
| 09:06 |
Heftig... de vader van mijn kinderen is plotseling overleden toen mijn jongste 12, bijna 13 was...
| 15:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen