Passief inkomen met LikesXL en Futurenet

Passief inkomen met LikesXL en Futurenet


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 3 februari schreef ik al een enorm uitgebreide blog over een passief inkomen.
En nu zal ik deze wat korter houden.
In elk geval vind ik het al leuk om toch weer even een blogje te schrijven, omdat ik gewoon enorm enthousiast ben hoe het nu allemaal weer gaat met beide mogelijkheden van opbouwen van een passief inkomen.

Op 2 februari had ik 36 ad packs bij LikesXL en had ik €2,20 in mijn topup account.
En nu dankzij mijn lieve sponsor kreeg ik vandaag een voucher van 3 euro in mijn account en zo kon ik daarmee een 37ste ad pack aankopen.
Dus dit betekent dat ik nu dagelijks 37x€0,075=€2,775 in mijn account ga ontvangen

Voor 2 dagen terug had ik nog €138,20 aan commissies/payments en zo sta ik er nu voor met mijn commissies/payments. Helaas heb ik niemand onder mij, dus in mijn geval is het gewoon hetgeen wat ik allemaal al bij elkaar geklikt heb in 5 maanden tijd en ook met hulp van mijn sponsors dat het allemaal wat sneller gaat natuurlijk.

Met Futurenet/adpro had ik op 2 februari met 2x 50$ adpacks en 5x 10$ adpacks op dat moment nog 1.79$  in mijn account en nu inmiddels heb ik al weer 4.51$ in mijn account. Dus dit gaat allemaal lekker.

De commissie stond  op 2 februari op 14.52$ en inmiddels is dat ook al lekker aan het stijgen, want dat staat nu op 17.38$ 

Zodra ik in mijn account 10$ heb, dan kan ik natuurlijk weer een nieuwe adpack van 10$ er bij kopen of ik kan door gaan tot de 50$ pack, maar ik denk dat ik door ga tot ik 10 van 10$  heb, dat is namelijk het maximale nu met mijn membership van 10$ en daarna ga ik voor de 50$ tot ik daar ook niet meer mee verder kan en dan ga ik mijn membership verhogen door eenmalig 25$ te betalen.

Wil jij dit ook, een passief inkomen opbouwen.
Meld je dan aan bij LikesXLof bij Futernet/adpro

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat is de reden dat je met beide programma's mee doet en niet 1tje? Ik doe mee aan futurenet en twijfel nog over likesxl. Vooral omdat je daar sowieso 3 euro per maand betaald voor membership, maar het overschrijven ook best veel kost nu.
| 18:46 |
Bij LikesXLzit ik al sinds 2 september 2017 dankzij Hippiefox hier op Yoors. En nu sinds 2 weken en 3 dagen ook bij Futurenet. De reden dat ik bij 2 zit, is omdat ik prettiger vindt in verspreidt inkomen te creëren voor de verre toekomst. Zo heb je ook mensen die voor 2 bazen werken voor meer inkomsten en ja zo heb ik dat dus met LikesXL en nu ook met Futurenet. Die tip gaf mijn sponsor van Futurenet M.A.G. hier op Yoors en ja ook Hippiefox schrijft er regelmatig over om de inkomsten over meerdere bronnen te verspreiden.
| 20:16 |
te mooi om waar te zijn. :-)
| 18:45 |
Heb je het geprobeerd? Of.ken je iemand die het heeft geprobeerd? Of is jouw mening gebaseerd op.. euhm... niets?
| 18:47 |
Inderdaad wat Myranda zegt, heb jij het al uitgeprobeerd?
Ik elk geval zijn er op YouTube bewijsjes van dat mensen geld overschrijving naar hun bankrekening.
Voor LikesXL kijk de volgende 2 filmpjes:
youtu.be/yAFu-tiGQQc
youtu.be/GLVNTKMOnqs
Voor futurenet/futureadpro kijk o.a. het filmpje van Hein Vermanen youtu.be/bDmuacl6u8o
Ik weet van M.A.G. hier op Yoors dat Hein Vermanen echt letterlijk leeft van zijn geld van Futurenet.
Dus te mooi om waar te zijn.....nee absoluut niet.
| 20:33 |
Wow ... :O Ik heb intussen ook al wat met mensen contact en sommige proberen inderdaad er van te leven, dat is ook stiekem mijn doel... :)

Ik ben ook bij beide ingeschreven. :) Geld verspreiden.
| 12:05 |
Ja inderdaad, beter je geld her en der verspreiden, dan maar aan 1 inkomstenbron, waar je van geld weer geld maakt en wat alsmaar meer wordt.
Helaas lukt het momenteel niet om mensen onder mij te krijgen, best wel moeilijk.
Ik kan wel met veel mensen erover praten, maar helaas willen ze geen vrienden met mij worden op Futurenet, terwijl zij daar niet eens geld aan uit hoeven te geven, alleen maar berichten hoeven te plaatsen, berichten liken, chatten enz.
Maar als je het leuk vindt, ook al heb jij jouw eigen sponsor en jouw eigen netwerk, je mag me gerust toevoegen hoor als vrienden op Futurenet ;-)
knuffeltygertje74.adpro.futurenet.club/
| 12:10 |
Fijn! Ik add je straks wel.
Mij lukt het ook niet :) ik heb wel enkele mensen kunnen inschrijven en daar stopt het dan ook. Maar ik geef niet op, blijven posten... BLijven doen :) en go for it. :D Hoewel ik momenteel liever m'n geld even steek in FN.
Ik heb intussen 7 packs lopen van 50$. M'n eerste pack loopt bijna op z'n einde. Hujj :D.
Zelf steek ik eerder meer tijd in het klikken ipv dingen posten, chatten,...
| 12:16 |
Ik heb nog steeds 2 packs van 50$ en 5 packs van 10$, hard op weg naar de 6de pack van 10$ ik sta nu momenteel op 5.45$ in mijn account.
Ik verwacht dat ik zaterdag wel weer een 10$ pack kan kopen.
In totaal met mijn 10$ membership kan ik maximaal maar 10 packs van 10$ hebben, als ik daar eenmaal op zit, dan ga ik voor de 50$ packs, daarvan mag je er maximaal 50 hebben en dan zal ik over moeten stappen.
Maar ook dat komt allemaal wel goed.
Advertenties klikken is snel gebeurd, je hoeft er maar 10 te klikken hè en dan ben je al weer klaar, hihi.
Ik zie jouw uitnodiging vanzelf wel verschijnen.
| 12:26 |
Klopt! :) heel makkelijk... En oh jij doet het dan stap per stap alles opvullen?
| 12:46 |
Yep, alles stapje voor stapje.
M.A.G. hier op Yoors is dan mijn sponsor en hij gaf mij juist die tip om het op zo'n manier te doen, maar eigenlijk tot de 100 van 10$ maar ja met mijn lidmaatschap is dat natuurlijk moeilijk, omdat je maar tot 10 van 10$ kan.
Ach ja en iedereen doet het weer op zijn/haar eigen manier.
Maar het is wel zo, stel dat ik weer een bankoverschrijving zou doen of zo, dan doe ik het wel direct met 50$ pack aankopen hoor.
| 13:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen