×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Ik moet er ook aan geloven helaas..

Ik moet er ook aan geloven helaas..


Die AVG wet ging 25 mei in.

Wat een wassen neus en wat een onzin.

Niet om het 1 of ander, maar denk je serieus dat je nog privacy hebt uberhaupt?

Wat vooral raar is, is dat de bedrijven die het grootste zijn en waarvoor deze wet er is, NIETS veranderen aan hun beleid met oog op de gebruikers privacy..

Ga er gewoon van uit dat als men wil, men alles van je te weten kan komen. Klopt dat? Nee. Kun je er iets aan doen? Nee. Moet je je er dan druk over maken? Nee. En door.

Karma

Maar goed, aangezien ik met jullie gevoelige informatie aan de slag ga om je bij te staan een fijner leven op te bouwen, moet ik enigszins mee met deze gekte.. (Ik heb nog nooit zoveel mailtjes gehad de afgelopen tijd.. kon ik meteen opschonen :) ) Ik hoop dat je ten alle tijden beseft dat ik geloof in karma. Dus wie goed doet, goed ontmoet. Als ik dingen doe met jouw gegevens, krijg ik daar last van. Op wat voor manier dan ook. Maar ook: Ik zit zo niet in elkaar. Toch zal ik voor de volledigheid een privacy statement plaatsen, waarin ik precies vertel hoe ik het zie en wat ik doe. Wil je mijn Inspiratiemail blijven ontvangen? Dan hoef je niets te doen. Wil je dat niet meer (dus ook de leuke aanbiedingen, acties en challenges niet meer) schrijf je dan uit, onderaan in deze mail. Ik hoop dat je blijft!

Transitie

Verder is er bij mij persoonlijk veel aan de hand. Geen ernstige dingen hoor, ik ben voornamelijk met mezelf aan het werk. Veel innerlijk werk. Kijken, voelen, creeren, wat wil ik. Hoe wil ik mijn praktijk verder vormgeven. Wat voelt niet meer goed. Waar neem ik afscheid van en wat laat ik los. Welke nieuwe dingen wil ik. Welke nieuwe voorwaarden schep ik. Maar ook prive, wat vind ik belangrijk, hoe is dat nu en zou ik het willen veranderen? En hoe dan of wat dan? Groei. Dat is het sleutelwoord voor mezelf deze maand Mei. Mijn geboortemaand, maar dat wist je al. Ik maak ook altijd de balans op met mezelf. Waar sta ik nu. Waar wilde ik zelf staan en is dat gelukt of niet? Hoe voelt dat? Wil ik dat anders of gewoon verder vanaf het punt waar ik nu ben beland? De transitie, de transformatie, het is allemaal aan de gang.

Flow

Om me heen met andere mensen, maar ook in de energie van de aarde en het Universum. Ik vind het heerlijk. Ben normaal gesproken van het bekende, de routine, de veiligheid van voorspelbaarheid. Maar als ik zo mezelf na ga van de laatste tijd, is dat niet meer zo. Er verandert veel om me heen en ik ga mee. Ik reageer niet meer zoals ik altijd deed. Of ik merk dat ik dat niet meer wil omdat het me niets oplevert. Even achterover zitten, pas op de plaats, doorademen en zien dat dat je veel meer rust geeft. En helderheid. Heerlijk! Hoe is dat voor jou? Doe jij nog steeds hetzelfde? Of beweeg je mee met het leven? Ik hoor het graag van je!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Schorelaar
Regelmatig komt er iets nieuws in mijn leven, en moet er iets anders af. Sommige dingen blijven. 
03-06-2018 17:16
03-06-2018 17:16 • Reageer