×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Lente!! Eerst zien dan geloven?

Lente!! Eerst zien dan geloven?


Yes! De Lente is hier!
Heerlijk weekend voor de deur, met alleen maar mooi weer. Zeggen ze.
Ik ben tegenwoordig wel een beetje van het eerst zien dan geloven.
Ik?! Ja echt!
Met het weer wel. 
Ze hebben al zo vaak van alles geroepen over wat er allemaal zou gaan gebeuren.
Paniek, peeuw!
En het gebeurde gewoon 
niet.
Of volgens mijn buienradar was het droog en ging het voorlopig niet regenen.
Terwijl ik naar buiten keek en zag dat het stortte!
Dus ja..
Qua weer houd ik altijd een slag om de arm.
Ik zie wel wat er gebeurt.
Eigenlijk is dat net zo relaxed.
En nu ik dit zo schrijf, denk ik: dat doe ik met wel meer dingen.
Of dat wil ik met wel meer dingen.
Mee stromen met het leven.
Vanuit flow dingen beleven, om die flow te behouden.
Niet van te voren alle doemscenario's die mogelijk zijn al bedenken.
Die beren die nog niet op de weg waren er naar toe lokken.
Weg met de verkeerde kant op fantaseren!
Je energie gaat in de moeilijke en ingewikkelde dingen zitten.
En je humeur wordt er ook niet beter op.
Moedeloos wordt je er van..
Dus 
Niet
Doen!

Wat helpt wel?!
Hoe dan wel? Nou niks doen.
Ja echt, gewoon het wel zien.
Tuurlijk denk je van te voren als je iets wil gaan doen een beetje aan hoe het zal gaan.
Wat zal er gaan gebeuren.
Wie zal er ook zijn? 
Wat ga ik doen?
Maar waarom sla je daar in door?
Waarom denk je dan alleen aan moeilijkheden?
Stel je voor het wordt geweldig!
Alleen maar mooie dingen!
De zon schijnt, iedereen is gezellig, jij voelt je geweldig!
Die kant slaan we helaas vaak over.
Beetje jammer!

Ophouden daarmee!
Ik ga het niet meer doen.
En daar ben ik me al een tijdje bewust van, dat ik het ook voor elkaar krijg. Denk ik dat het niets wordt dan wordt het niets. Denk ik dat het geweldig wordt, dan wordt het geweldig.
Echt werkt het zo makkelijk?!
Ja dat kan echt!
Wat heb je te verliezen?
En als het dan een keer tegenvalt?
Dan valt het een keer tegen.
Punt.
Geen drama.
En door.
Ik kan het gelukkig steeds makkelijker.
En ik zeg echt gelukkig.
Want ja je maakt het jezelf zo echt moeilijk.
Ik zit daar niet op te wachten.
Heb zo al genoeg gedoe.
Laat staan dat ik ook nog alleen maar die beren sta te lokken!

Sunshine, sunshine reggae!
Ik heb geen zin in beren.
Ik wil mooi, leuk, zon, gezelligheid, vrijheid..etc. 
En de enige die daar voor kan zorgen, ben ik zelf!
Als het mooi weer wordt, draai ik steevast meer Bob Marley muziek..
Of Spaanstalig of van die zomerhits.
En in die vrolijke mood wil jij ook vast wel zitten!
Of niettan?

Hoog tijd dus!
Voor jou om te starten met B(l)oeiend Leven.
En dan niet alleen het Ebook lezen of op woensdag een kaartje vragen, maar ook ECHT jezelf serieus nemen en op nummer 1 zetten!
B(l)oeiend Leven kun je op 2 manieren starten. De ene manier is geheel via mail, 12 weken lang bezig zijn met jezelf, je chakra's, tekenen, mijmeren, schrijven op weg naar meer rust in de tent en ruimte voor jezelf met een beetje magie!
De andere manier duurt 16 weken en met daarin elke 2 weken een (online) coach sessie van een uur. En natuurlijk ook bezig zijn met jezelf, tekenen, chakra's, beetje magie en mijmeren, schrijven... op weg naar meer rust in je hoofd en ruimte voor jezelf!
Persoonlijk contact helpt je met grote stappen maken. 
Je kunt starten wanneer jij wil! Wil je meer info? Klik hier!

Lees het Ebook!
Ik heb m'n Ebook wat ik vorige week lanceerde al aan veel geïnteresseerden mogen mailen.
Heb jij het al gelezen?
Ik ben heel benieuwd wat je er van vind!
Laat je het me weten?


Mijn missie is om verschil te maken, hoe klein dan ook, voor ploetermoeders en ploetervrouwen op weg naar een leven vol gemak en magie! Die zaadjes plant ik wel, door een blog in een inspiratiemail, door mijn gratis sessies, door mijn social media en natuurlijk door dames een kijkje te geven in mijn leven. Waar het echt niet allemaal rozegeur en maneschijn is, maar waar het wel bloeit en groeit! Dus boek die gratis (online) sessie voor April..!


 

Aanstaande maandag Facebook Live om 10uur! Heb je vragen aan mij? Stuur me een berichtje en ik neem je vraag (anoniem als je dat wilt) mee!

Wil je hier op reageren? Graag!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Rudi Arends
weet je? over het weer praten ,dat is iets typisch Nederlands, kom maar `ns iemand tegen , eerste wat ze zeggen is iets over het weer. Waar je natuurlijk altijd iets over kunt  zeggen ,maar je hebt ook altijd meteen gesprekstof ,wat voor de verlegen mensen het meteen wat makkelijker maakt. 
13-04-2018 15:37
13-04-2018 15:37 • Reageer