Porsche (911) Hemel

Porsche (911) Hemel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit is een willekeurige greep uit mijn Youtube afspeellijst geheel gewijd aan Porsches - waarin een enkele keer wat video's zitten over andere auto's ter vergelijking. Voor je verder leest en alle video's hier aanzet kun je ook op Youtube de lijst openen en hem op shuffle zetten of zelf je keuze bepalen. Ik heb daarin deze 2 video's - I en II - zelf gemaakt van Porsches op foto's.


Vers van de Porsche


De laatste en nieuwste video die ik aan mijn Porsche afspeellijst op Youtube heb toegevoegd is deze. ;

Whitney


Welk model is dit?

Image title


Chris Harris komt vaak in mijn lijst voor, maar in de modder...


Mat is nog meer bling bling

Image title


Om melig van te worden zo betrouwbaar


Uit je dak gaan is het doel

Image title


Chris: Er-is altijd power


Mat dak op hoogglans lak mag ook

Image title


Nick Murray over hoe een cabriolet in de winter niet zo handig is


Binnenwerkje

Image title


Magnus Walker laat je de oudjes niet vergeten waardoor we de moderne 911 ook hebben en zo mooi vinden


De 7 generaties hebben heel wat km's achter zich liggen

Image title


Gas geven in de tunnel of Porsche Love


Ja weer zwart - het kleed zo goed af. Waarom die kap altijd open moet, ook al is ie dicht even prachtig

Image title


Chris Harris as THE GT3 fan over factual and philosophical


Driften met een kart; Iemand weleens gedaan?

Image title


Dat Porsche niet alleen voor mannen is bewijzen deze dames


Waar de natuur en dus ook Porsche ontwerpers hun vormgeving vandaan halen

Image title


En weer in het zwart eindigen; Perfect motorgeluid, goed doorrij werk op de Duitse Autobahn en genieten maar. Dat andere kleurtje Porsche komt er hopelijk wel een keer


Bekijk als je nog niet genoeg hebt gehad ook mijn Porsche fotoshoot
 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed geschreven en mooie foto's!
| 07:52 |
Dit schrijft en fotografeert zichzelf gelukkig.
| 11:05 |
Heel goed artikel ! fijn met die foto's
| 14:48 |
Leuk dat het je bevalt; Zal binnenkort eens kijken bij je blogs over gemberthee en bananensmoothies bijvoorbeeld.
| 15:13 |
erg uitgebreid en goed gedocumenteerd artikel
| 18:15 |
Dank je; Ooit erin gereden....Echt kicken?!
| 18:17 |
Wat een lang artikel zeg!
| 11:22 |
Ik heb je net gevolgd, maar ik schreef nog dit is maar "een willekeurige greep uit mijn Youtube afspeellijst geheel gewijd aan Porsches" dus ik weet niet hoe ik dit moet opvatten...?
Ik ga er maar van uit dat je in ieder geval effe genoten heb in de 911 hemel?!
| 12:24 |
295 op de Autobahn?? Dat is laag vliegen! Ze zijn wel erg mooi!
| 05:33 |
En die iets daar boven doet het 's nachts even voor met 312 km/. Dit is dat huren ervan weer even herbeleven. Maar zelf ben jij niet zo een fan van dat hele snelle en meer van het uiterlijk of mogen de PK's, indien aanwezig, ook effe lekker hun werk doen?
| 08:10 |
Ik ben zelf meer een fan van stevige terreinwagens. Onze wegen lenen zich niet zo voor het soort snelle, sierlijke auto's waar jij van houdt.
| 13:21 |
Waar lengte ruimte is voor het ene inderdaad het comfortabel snel gaan, en waar er hoogte ruimte is lijkt het mij ook interessant om met een buggy door de duinen van de Sahara te crossen waar(bij) comfort ver te zoeken is natuurlijk.
En waar is dat stevige terreinwagen terrein - als ik vragen mag - dan ga ik daar over heen 'vliegen' als mijn gouden Porsche geleverd wordt? Maar serieus; Beauty and Brains gaf mij al deze tip: "Alle wegen zijn prima onderhouden en kun je m zelfs lekker doortrappen. Als je vanuit Dubai naar Abu dabi rijdt heb je heerlijke wegen".
| 14:02 |
Ik woon op Curaçao. Bij ons worden de wegen 'selectief' onderhouden: het stuk weg tussen ons huis en dat van mijn zoon, is keurig geasfalteerd en (nog) zonder gaten, want ergens halverwege woont een familielid van een partijbons. Ook de straat waar mijn moeder woont is pico bello: de overburen zijn de ouders van een minister. etc.
Ik zou, als ik jou was, met die gouden Porsche lekker naar Dubai 'vliegen'. Naar onze eilanden kun je beter het vliegtuig nemen.
| 15:39 |
We zullen zien hoe ik 'vliegend' de vis ga leren eten op alle continenten ooit...
| 15:51 |
Blijven mooi om te zien, vind die mat zwarte helemaal gaaf.
| 20:41 |
Gelukkig nog meer liefhebbers; Er is plaats zat in Porsche hemel en je kan rijden wat je wil. Dus deze mat zwarte heb ik voor je gereserveerd...
| 23:47 |
deze petrolhead vind :
Porsche blijft een mooie wagen 911 als de basis en de andere wagens die er allemaal vanaf geleid zijn !
mis alleen de RUF's ;) in je stuk
De 991/911 turbo blijft mijn favoriet
En Chris Harris staat heel hoog bij mij !
kijk graag uit naar zijn filmpjes als die een wagen aan de tand mag voelen !
heb je het filmpje gezien dat die met de F40 en de F50 zich mag uitleven ?
EN !! 1 van de heel erg weinige journalisten die het voor elkaar kreeg
om wat rondjes in de Le Mans Porsche 962 te kunnen en mogen rijden

i love that guy
| 18:00 |
Ik moest uit 546 video's kiezen en ik heb er een beetje verstand van maar een heleboel liefde voor. Het klopt idd dat van de 356 (of zo) de 911 gemaakt werd en dat F. Porsche dacht dat dat type wel niet zo lang zou lopen....Not!
RUF's waar moet ik die van kennen - ik ben dus ook niet zo goed met namen. Ik kan er wel uit passie 10 blogs over schrijven, maar het liefste ga ik er in eentje een keer 'racen' tegen Chris Harris. En dan ben jij ook van harte uitgenodigd; Bedankt voor je enthousiaste reactie!
PS Ik heb hier een link www.youtube.com/playlist?list=PLFpZiaMUg80KKGz5R_qKXPiWc0GWqwd1S&jct=lwaMcZwmGhJiWPBKiJnYOrz890swKQ dan kun je die video's van Chris en de F's 40/ 50 en de RUF's erin zetten - als je dat leuk vindt natuurlijk?!; Ik hou hem wel Porsche georiënteerd, maar een Ferrari, Koenigsegg et cetera mag bij wijze van uitzondering weleens op visite komen.
| 18:27 |
Zo'n gave auto om te zien !
| 14:52 |
En dan heb je het alleen nog maar over zien; Heb je er weleens, en dan ook snel met hoge toeren in gereden - De mooi klinkende loeiende motor achter je, de perfectie in alles wat je aanraakt en voelt met/ in die auto's...
Vandaar blogje dus.
| 14:59 |
hier zitten mijn zoons met open mond te kijken
| 11:23 |
Echt naar deze blog of in het algemeen met Porsches?
| 13:22 |
dat zijn mijn favoriete auto,s
| 10:51 |
Dat heb ik goed gedaan of kan het ooit teveel zijn van dit moois...
| 13:24 |
sommige zien er heel futuristisch uit :-)
| 10:36 |
Ze vliegen nog net niet zoals in 'Back to the future', maar ik vlieg er wel in tzt.
| 13:25 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen