×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Laatste werkdag


Vandaag mijn laatste werkdag. Is een beetje dubbel. Ik deed een vervanging in een school als poetsdame. Een school waar ik ongeveer 7 jaar geleden ook een vervanging gedaan heb. Het is een school voor kinderen met een beperking. Je krijgt daar op zo een korte tijd zoveel vriendschap van.

Maar ergens is deze laatste dag ook het begin van een nieuw hoofdstuk. Ik mag nu dinsdag mijn contract gaan tekenen voor te poetsen in een andere school. Een school waar ik zelf gezeten heb van mijn kleuterjaren tot mijn 6 de studiejaar.


Dus dat wordt nostalgie. En het begin van een nieuw hoofdstuk.


Ik had in deze school wel een heel goede collega.Ga haar echt missen. En dus ga ik nog vlug een afscheidcadeau maken voor haar.


En om half 8 genieten van vakantie tot 5 augustus. Batterijen weer opladen en dan kunnen we in augustus terug starten en mijn nieuwe werkplek spic en span maken en houden.


Groetjes Evi
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts