Doll Photography challenge 1: Uitdrukkingen (Anouk's set)

Doll Photography challenge 1: Uitdrukkingen (Anouk's set)


Omdat het fotograferen van poppen een groot deel speelt in de hobby heb ik (Anouk) een challenge opgesteld waarbij we 1 of meer van onze poppen zouden fotograferen en de foto's zouden bewerken naar een viertal trefwoorden. Deze zijn:

1: Happy

2: Sad

3: Cute

4: Creepy

In dit blog kun je zien welke invulling ik aan deze challenge heb gegeven! 

Anouk's set:

Ik gebruik voor de challenge mijn allereerste pop. Ik heb haar als een azone/obitsu hybrid gekregen maar ze is nu een volledige obitsu. Ik heb haar gezichtje zelf moeten ontwerpen en tekenen. Ze heet Evelynn en ik ben zeer gehecht aan haar. De kwaliteit van mijn foto's is niet de beste, dit komt ten eerste omdat ik nog een immense beginner ben en ten tweede omdat ik momenteel geen goede camera heb dus ik moet mijn oude telefoon gebruiken. Toch heb ik erg mijn best gedaan, ik hoop dat jullie mijn invulling leuk vinden en feedback is altijd welkom!

1. Happy

2: Sad
3: Cute

4: Creepy

En dat waren ze! Wil je Jezlyn's set zien, kijk dan bij meer lezen! Tot snel!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk gedaan Anouk!
| 15:32 |
Dankjewel!
| 21:42 |
Wat een ontzettend mooie pop is dit zeg, ik snap dat dit een hobby voor je kan zijn. Misschien een tipje, een blog schrijven over het ontstaan van dit soort poppen? Ik had er nog nooit van gehoord, zou het kunnen googlen, maar is voor jullie toch puntjes als je er een blog aan wijdt hahaha. De foto's zijn prima hoor, zeker als ze met een oude telefoon gemaakt zijn.
| 18:09 |
Superlieve reactie en bedankt (helemaal omdat ik haar hoofdje dus zelf heb moeten maken haha!) Ik zal eens kijken of ik er vanavond een blogje aan kan wijden!
| 18:11 |
Rustig aan, we lopen niet weg ;)
| 18:30 |
Het is mijn enige vrije avond in de week hahaha
| 18:43 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden