Voorstellen  Jezlyn

Voorstellen Jezlyn


Hallo iedereen,

Ik zal mezelf even voorstellen :) ik ben Jezlyn en ik ben 16 jaar oud.Ik volg een mbo 4 opleiding en ik maak altijd veel lol met vrienden en familie. Ook heb ik een hobby die in mijn omgeving niet vaak voorkomt en voor veel mensen ook als apart gezien wordt en dat is namelijk poppen verzamelen. Vaak hoor ik van mensen dat poppen verzamelen voor kinderen is of dat het duivels is.Ik ben het daar niet mee eens :) Ik verzamel veel verschillende poppen eigenlijk.Ik ben vooral geïnteresseerd in Aziatische poppen, dan praat ik over hele oude Aziatische poppen van vroeger zoals ichimatsu dolls ofzo maar pok Azone of bjd dolls. Dr zijn ook momenten dat ik helemaal weg ben van porseleinen poppen of iets anders. Ik heb met Anouk (a internet friend) besloten om een yoors blog bij te houden.Dat leek mij een super gaaf idee! Ik vind het super leuk om mijn hobby met andere te delen en ik hoop ook dat er mensen die raar op deze hobby neerkijken meer begrip voor ons zullen tonen :) ik vind het heel leuk om hier jullie Vanalles te laten zien over mijn poppen!

Groetjes Jezlyn ^*^


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
interessante hobby hoor, laat je niks wijsmaken en doe wat je leuk vindt!
| 19:44 |
Hoi Jezlyn, ik ben benieuwd naar die poppen van jullie!
| 15:22 |
Welkom ook voor jou Jezlyn! Ik kijk uit naar jullie blogs, dus ga ook jou volgen ;)
| 09:19 |
psst.. We delen hetzelfde blog :D Je hoeft maar 1 blog te volgen voor content van ons beide!
| 16:49 |
Ja, dat bedacht ik dus ook haha. Helaas kun je geen berichten wijzigen als je een foutje maakt ;)
| 17:18 |
Gezellig, veel plezier hier!
| 23:27 |
Dankjewel :)
| 07:39 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

├Ś

Yoors


exit_to_app Aanmelden