Mijn pruikencollectie! (deel 1)

Mijn pruikencollectie! (deel 1)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik had zin in iets met cosplay vandaag maar geen zin om all out te gaan, dus wat beter dan foto's maken van alle pruiken die ik heb! Dit zijn de pruiken die ik buiten cosplay om heb, deze horen dus niet bij een specifiek kostuum.

Deze blauwe pruik heb ik van Wish gekocht, hij is wat lagere kwaliteit maar ziet er alsnog erg gaaf uit. Ik had hem officieel voor een kostuum van Sapphire uit Steven Universe gekocht, maar ik heb mijn interesse in de serie verloren dus gebruik ik hem nu nog puur voor foto's.

Deze ijsblauwe pruik met witte ombre komt van aliexpress, en wat een fantastische pruik! hij is dik, ziet er goed uit, glanst niet te veel en zit fantastisch. Een van de beste aankopen die ik op aliexpress heb gedaan. 

Klik hier voor een link naar de pruik

Deze roze pruik komt van lightinthebox, officieel voor een Luka cosplay maar daar ben ik nooit mee verder gegaan en ik gebruik de pruik eigenlijk nu meer voor casual outfits. De kwaliteit is fantastisch en ik vind dat hij me erg goed staat! Helaas te lang geleden om de link terug te vinden...

Deze grijsbruine pruik komt ook van aliexpress. Niet mijn beste foto, maar wel een van mijn beste pruiken. Hij ziet er erg goed uit, de kleur is mooi, hij is super zacht en glanst niet te veel. De pony had ik alleen beter kunnen knippen, maar helaas, so be it.

Klik hier voor de link naar de pruik

Deze pastelkleurige lolita pruik hoort bij een van mijn favorieten. De kwaliteit mag dan niet geweldig zijn, hij is zo intens schattig dat ik me er direct vrolijker in voel. Deze komt ook van wish, maar ik heb meerdere op aliexpress gezien waar de kwaliteit vaak toch ook wat hoger is.

Last but not least, mijn lace front pruik van donalove hair! Ik heb deze goedkoper via marktplaats kunnen scoren en wow. Ik ben zo verliefd. De lace laat het echt lijken alsof het mijn eigen haar is en ik voel me een heel ander persoon wanneer ik deze draag. 

En dat was het (voorlopige) eerste deel! Ik ben gek op pruiken, dus ik verwacht dat mijn collectie nog wel wat uitbreidt en dat zal ik zeker laten weten wanneer dit gebeurt! Bedankt voor het lezen!

Anouk
 

Wil je meer van mij zien?

Volg dan mijn instagram @robynndoescosplays

Voor mijn goudsmid avonturen @robynnsnoobcreations

Wil je me iets zeggen, vragen, wat dan ook?

Ik vind het altijd leuk om te praten!

Tot snel!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo zie je maar dat de haardracht veel doet.
| 12:34 |
Yup haha
| 13:19 |
Een aardige verzameling. Ik heb een dochter die ze ook spaart en gebruikt
| 21:37 |
Ik breid hem nog zeker wat uit, ik ben gek op pruiken! Ik wil eigenlijk nog een lace front erbij hebben, nu nog kiezen welke!
| 23:12 |
Ben benieuwd
| 15:45 |
Ik vind de laatste heel mooi
| 09:39 |
Ik ook, vind m fantastisch ^^
| 12:11 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen