Porseleinen poppen eng?

Porseleinen poppen eng?


Goedeavond iedereen!

Vandaag wachtte ik al de heledag op de post want er kwam een nieuw meisje bij de familielid!! Ik heb een porseleinen baby gekocht voor €30 op marktplaats.De pop stond 25 jaar bij een vrouw die helaas is overleden..Ik weet niet wat voor soort porseleinen pop het is maar ze ziet er heel schattig uit en voelt ook echt als een baby qua gewicht! Toen ik deze pop aan vriendinnen liet zien reageerde ze vrij negatief..Daarom is mijn vraag: Wat is er zo eng aan porseleinenpoppen? Ik vind porseleinenpoppen super mooi en heb nog een hele doos op zolder liggen...

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit exemplaar kijkt wat 'steng'...al is alle interpretatie natuurlijk. Ik heb niets met poppen, wat NIET wil zeggen dat ik niet kan begrijpen dat jij er wel wat mee hebt. Ik heb een schoonmoeder die er zeker 20 heeft. Van die levensechte . zij is er ook gek op. Ieder zijn hobby , zolang JIJ geniet is het toch prima !
| 09:18 |
Deze heeft inderdaad een eng gezicht. Ik vind het vooral eng dat volwassenen nog met poppen 'spelen'. Maar iedereen z'n ding! Veel plezier ermee!
| 11:30 |
Ik ben geen volwassenen maar 16 (Jezlyn)HAHAH maar wat is daar precies eng aan?Het is een normale hobby :)
| 15:42 |
ik heb zelf geen goede ervaringen met zulke poppen
| 23:16 |
Wat dan?
| 23:27 |
Ohh...wat is er dan gebeurd?
| 15:42 |
Er is niets mis met deze poppen hoor.
Misschien heeft dit popje een beetje een felle blik, maar dat komt misschien door de foto.
| 22:01 |
Ik heb nooit echt iets met poppen gehad....als meisje ook niet.
| 21:08 |
Wij hier juist haha, hoewel we beide wel heel verschillende verzamelen :)
| 21:12 |
Ik heb geen moeite met porselijnen poppen, maar deze kijkt wel heel erg verdrietig............ maar dat is juist het aparte bij dit soort poppen.
| 20:47 |
Die ziet er leuk uit.
Ik heb gehoord dat mensen zwarte magie doen op porseleinen poppen.
| 20:32 |
Oh echt waar?nooit van gehoord Hahaah Maarja deze is dus van een overleden vrouw dus dat is ook een beetje vreemd..
| 20:33 |
Ik moet wel zeggen dat ik zeker wel geloof dat zulke poppen behekst zijn. Heb wat vreemds meegemaakt heel vaak. Overleden mensen laten wat engs achter...
| 00:59 |
soms dan
| 01:00 |
Ik vind het ook maar een beetje een griezelige pop eerlijk gezegd
| 20:25 |
Kun je ook uitleggen waarom? :)
| 20:30 |
De gezichtsuitdrukking in combinatie met de bijna zielloze ogen .. alsof de pop geleefd heeft en nu intens verdrietig is maar ik krijg er op de een of andere manier de kriebels van..
| 20:32 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden