Voorstellen: Anouk

Voorstellen: Anouk


Hi, ik ben Anouk. Ik zit al een tijdje op Yoors maar was de motivatie en inspiratie om te schrijven even kwijt. Toen had ik een idee om met mijn internetvriendin een blog te beginnen over onze hobby en hier zijn we dan :)

Allereerst mezelf maar even voorstellen. Ik ben dus Anouk, ik hou van zwemmen, cosplay, fotografie, doe momenteel een opleiding goudsmeden en ik verzamel poppen. Poppen? Poppen. Voornamelijk zogenaamde obitsu en azone poppen, maar zodra mijn budget het toe laat stap ik over op de duurdere dollfies en smart dolls. Poppen verzamelen voor kinderen? Dat dacht ik niet als je naar de prijzen kijkt :) 

Ik wil op dit blog foto's van mijn poppen delen, we zullen ook samen veel blogs maken en de hobby wat verder uitleggen. Maar dat is voor een andere blog. Hoop dat jullie in elk geval een heeeeel klein beetje geïnteresseerd zijn. Tot later!

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Welkom op Yoors!
| 20:07 |
ah, de vriendin van de andere poppenverzamelaarster, welkom!
| 19:45 |
welkom, geniet deel en mak mooie verbindingen!
| 09:15 |
Veel plezier op yoors
| 14:41 |
Hoi Anouk, lijkt me een leuke hobby. Ik kijk uit naar de foto's!
| 15:21 |
Hoi Anouk,

Welkom op Yoors en veel plezier !
| 13:03 |
Je maakt me heel nieuwsgierig naar je poppen, dus ik ga je zeker volgen. Welkom bij Yoors, zeker nu je dus meer actief gaat worden haha
| 20:20 |
Vind ik leuk om te horen haha! Mn schrijfgenoot gaat zo ook haar intro schrijven :)
| 22:35 |
Leuke introductie, veel plezier!
| 23:50 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden