Wat is jouw originele hobby?

Wat is jouw originele hobby?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Iedereen heeft iets bijzonders, een gedeelde hobby op dit blog is dus het verzamelen van poppen. Maar daarnaast game ik, cosplay ik en ben ik dol op nerf guns wat ook niet al te gebruikelijk is (gamen misschien dan weer wel, maar iets minder voor meisjes). En jullie? Wat is jullie originele/vreemde hobby? Ik ben wel benieuwd!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik game ook graag, heb er alleen veel te weinig tijd voor. Iets wat ik wel heel graag doe is puzzelen. Dat werkt echt rustgevend bij mij en daar kan ik uren aan door gaan. (Overlaatst het uur uit het oog verloren en ineens was het 3u 's morgens, en dat terwijl ik om 6u moest opstaan voor school... Haha)
| 10:08 |
Oeeps haha, ik puzzel voornamelijk met de ouders van mijn vriend
| 10:48 |
haha dat kan ook leuk zijn! Persoonlijk kan ik het niet hebben dat anderen aan mijn puzzels komen haha
| 11:01 |
Geen idee. Ik heb paarden, een moestuin en een voorliefde voor bloggen en legpuzzels. Niet echt iets heel geks, geloof ik, meer burgerlijk! :-)
| 09:11 |
Paarden zijn wel echt supergaaf!
| 10:47 |
Ik heb er een heleboel, op mijn profiel vind je een blog waarin ik dat allemaal vertel. De meest aparte is misschien wel dat ik op de schalmei (muziekinstrument) speel bij de Stadspijpers van's-Hertogenbosch, we spelen Renaissance muziek.
| 00:18 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen