Yes! Eindelijk een goede camera!

Yes! Eindelijk een goede camera!


Ik ben 18 geworden, en mijn grootste wens was een camera waarmee ik mooie foto's van cosplayers en mijn poppen kon maken. Die wens is in vervulling gegaan! Mijn superlieve  ouders hebben mij de Canon EOS 750D gegeven, met een 50mm lens en een 18-200mm lens erbij. Ik ben door het dolle heen uiteraard, en heb mijn eerste dagen hier zeer veel besteed aan testen, testen en nog eens testen. Nu kunnen jullie van mijn testjes meegenieten :)

Kwaliteit van de afbeeldingen wordt een beetje neergehaald doordat ik ze momenteel via whatsapp van mijn instagram afpluk, en instagram heeft er een handje van de kwaliteit keihard omlaag te halen. Excuses! Anyway dit nieuwe blonde meisje is een Azone, Nina om precies te zijn. Ik had het geluk haar op marktplaats te spotten :)

Noa in de sneeuw :)

Dit is Lily, mijn 43cm lange Obitsu :)

En dit is dan het begin van mijn groei als speelgoedfotograaf haha, Pro zal ik wel niet worden maar ik vind het ontzettend leuk om te doen. Als je meer wil zien, ik heb een instagram voor mijn foto's. Evelynnsdays, naar mijn eerste pop Evelynn dus :) 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Prachtig cadeau hoor. Heb vroeger ook veel met een spiegelreflex gefotografeerd. Maar daar moest nog een fotorolletje in. Doe nu alles met mijn telefoon die ik speciaal op zijn fotografische kwaliteiten heb uitgezocht.
Je maakt prachtige foto's. Dat belooft nog wat.
| 21:10 |
Awh heel erg bedankt! Ik vind het ook echt een fantastische hobby, je kunt verhalen bouwen zonder restricties :)
| 21:15 |
Als eerste nog gefeliciteerd met je 18e verjaardag.
En wat een super ouders heb je zeg dat je een camera hebt gekregen, hele goede ik heb hem ook ;-)
Je hebt al mooie foto's gemaakt zeg.
leuk hoor ga zo door.
| 11:37 |
Dankjewel! Ja hij is zo fijn, ik was een point en shoot camera gewend en mijn 4 jaar oude telefoon. Dit voelt echt als een soort magie hahaha
| 12:11 |
heerlijk he, geniet ervan.
| 12:59 |
Veel plezier met je nieuwe camera. Beter om je foto´s rechtstreeks te uploaden, nu verlies je kwaliteit en dat is zonde van je nieuwe spullen.
| 11:15 |
Ja klopt, maar heb deze op een te groot formaat gemaakt (boven 8mb) dus dat komt dan bij de volgende set :)
| 12:11 |
Zijn prachtige foto's geworden hoor, heb je echt heel goed gedaan! Wat super lief van je ouders dat je zo'n mooi kado gekregen hebt. Proficiat overigens met je 18e verjaardag!
| 11:12 |
Dankjewel! Ja echt, ik kom nog steeds soms willekeurig de kamer in gerend om ze een knuffel te geven. Ik ben ontzettend blij!
| 11:12 |
Wauw, jij kunt er wat van zeg... t juiste cadeau dus gekregen... echt super zeg...heel blij voor je en wat n mooie foto s
| 11:04 |
Bedankt voor je lieve reactie!
| 11:10 |
Een goede camera doet wonderen! Leuk, die verschillende dieptewerkingen.
| 10:59 |
Ja echt, ik ben al helemaal verslaafd hahaha. Thuis maar een keer een cursus doen
| 11:01 |

Boeken & Taal
Crushing It!
Crushing It!
Boeken & Taal
Kut kanker!
Kut kanker!
Boeken & Taal
Ben jij ook op mij?
Ben jij ook op mij?
Boeken & Taal
Laat me niet vallen
Laat me niet vallen
Boeken & Taal
Open ogen
Open ogen
Boeken & Taal
Ma
Ma
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden