Heerlijk Vegan ontbijt: eenvoudig recept met 3 ingredienten


Heerlijk Vegan Ontbijt

Dit #ontbijt is gewoonweg zalig, zit boordevol vezels, is in een mum van tijd klaar en is bovendien ook nog eens volledig #vegan. Ik wilde er gisteren al een foto van maken, maar het was zo lekker dat ik het gewoon vergat. Gelukkig heb ik me vandaag op tijd weten te bedwingen en heb ik het voor jullie op beeld en digitaal papier vastgelegd. En nog een positief punt aan dit gerechtje is dat je maar 3 ingrediënten nodig hebt! Wat heel goed uitkomt aangezien ik niet echt een keukenprinses ben. Dus, wat denk je, zullen we beginnen met de ingrediënten? 

Ingrediënten


  • 1 halve of hele banaan (2 stonden mooier op de foto vond ik)
  • 1 potje Alpro Soja Greek Style (High Protein): framboos en aardbei
  • Albert Heijn Naturel muesli zonder toegevoegde suiker. Naar eigen hoeveelheid, maar ik raad aan niet al te veel te nemen omdat je ontbijt anders wat droog wordt. 2 eetlepels zijn meer dan voldoende vind ik zelf.

ontbijt

Hoe maak je het?

Doe alles in een kommetje (of bowl zoals je dat nu vaak hoort) en je krijgt dit lekkere veganistisch resultaat:


ontbijt