Hi,there


                                               

            


Hi!,Ik ben Kyli,
Ik ben een lifestyle-blogger en wil anderen motiveren en inspireren om een ​​gezondere en gelukkige levensstijl te leiden.Ik ben geïnteresseerd in,natural beauty,sporten,en fashion.

Ik hou van nieuwe dingen uitproberen.Ik doe zelf modellenwerk,ook om anderen te motiveren en te vertellen dat je mooi bent zoals je bent.Remember that! Ik ben zelf ook erg geïnteresseerd in fashion,ik hou van het combineren van nieuwe outfits.En hoe je met de kleine dingen er toch super kan uitzien.Sporten is ook een passie.Ik zelf doe fitness en crossfit.
En daarnaast dans ik ook.Sporten geeft mijn een fit gevoel maar je moet natuurlijk wel motivatie vinden en ik hoop dat ik jou die kan geven.En natural beauty natuurlijk,ik hou zelf wel van en beetje experimenteren met beautyproducten.En ik ben steeds meer op zoek naar natuurlijke producten.Dit was even iets over mezelf,kijk lekker rond op mijn blog.


x.Kyli


                                   

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!