iedereen is anders


Dood


Als je vast houd aan je eigen principes maakt het leven niet gemakkelijker dan anderen. ik ben het zat om overal door heen te wurgen alleen omdat ik dan in jou straatje mee loopt en ja dan kom je soms wel eens alleen te staan. 

mijn ouders zeiden wel eens, niet alles draait om jou! joepie dacht ik in beelddenken alles draait met me mee. :-) het heeft mij wel laten inzien dat alles normen en waarden hebben, ook heb ik mogen afdwalen tot wie ik mag zijn. bepaalde aspecten is mij van kleins af aan met de paplepel ingegeven.

Luisteren na je gevoel dat moet ik mijn vader nageven was heel belangrijk voor mij, mijn vader benoemde dat als intuïtie" hij zei altijd dat is ons "heilig weten". je innerlijke stem zegt dat jij zo moet handelen ook al bruist dat tegen anderen in.

Terug denken aan mijn oma zei ze: vind je dit leuk?  ja vind ik maar mijn gevoel zegt ook ik moet dit doen, "waarom" vroeg ze "ik laat mij niet  manipuleren in gedrag van anderen".  Goed bezig,  "het gaat erom dat als je intuïtie aangeeft, je onderbuikgevoel hé! 

Het heilig weten

idd: ik wordt geweigerd op de begrafenis van de sch-zus

 Where the streets have no name