15-06-2017 .. Dementie in een andere dimensie (boek)

15-06-2017 .. Dementie in een andere dimensie (boek)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik geef het eerlijk toe, ik ben over het algemeen niet zo druk met verjaardagen, maar ook niet met sterfdagen. Ik vergeet het gewoon. Maar vandaag is anders.

Inmiddels is het alweer 11 jaar geleden dat mijn moeder is overleden en juist afgelopen week heb ik mezelf een soort van groen licht gegeven (dankjewel Judith Evelien voor je geweldige post die mij dit laatste zetje heeft gegeven !!) om toch eindelijk mijn boek serieus vorm te gaan geven. 'Dementie in een andere dimensie'.  De titel is al 5 jaar bekend ;-)
Het ligt al een tijdje een soort van klaar om geredigeerd te worden en van de week ben ik begonnen het laatste deel van het boek te schrijven over mijn relatie met mijn moeder nadat er bij haar dementie gediagnostiseerd is. En prompt komt haar sterfdag 'voorbij'. Een soort van startsein lijkt het om verder te schrijven over onze mooie band samen, maar ook over de mensen die ik ontmoet in mijn werk als huiskamermedewerker en hun verhalen zoals ik die beleef.

Niet helemaal meer de details op een rijtje, duik ik in mijn dagboeken en stap terug in een tijd die ik als best zwaar heb ervaren. Niet alleen omdat mijn moeder achteruit ging, maar ook omdat ik net een auto-ongeluk had gehad, met alle emotionele en lichamelijke gevolgen van dien.
Veel details kom ik weer tegen in mijn dagboeken en daar wordt mijn boek alleen nog maar interessanter van.

Met een soort van deadline in het vooruitzicht, heb ik aankomende 5 weken nog een hoop te schrijven. Of ik de deadline ga halen vraag ik me af, maar wel mooi een datum te hebben.
Dus als het hier verdacht stil wordt...... dan weten jullie de reden ;-)

Een van de verhalen die zeker terug te lezen zijn (maar dan geredigeerd ..grijns..) is onderstaand verhaal en gedicht

De post waarnaar ik verwijs van Judith Evelien


Kopfoto: Ouderlijk huis, wat ik vorig jaar verkocht hebBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zie het je doen. Succes!
| 09:59 |
Dankje !!!
| 22:12 |
joh dat wist ik helemaal niet. Knap hoor een boek schrijven. Succes gaat je vast lukken.
| 22:23 |
Dankjewel !! Nu het echt serieus wordt, maak ik het pas bekend eigenlijk.
| 22:13 |
ben je daar zo druk mee twas zo stil??
| 19:16 |
Yep, heel druk en daarom inderdaad wat stilletjes ;-)
| 12:59 |
succes hoor meis.😘❤️
| 16:33 |
Dankjewel mop !!
| 16:43 |
Moedig dat je de stap hebt genomen.
| 21:19 |
Heeft inderdaad een tijdje geduurd voordat ik het echt durfde ;-) Nu is er geen weg meer terug .... gelukkig maar zou ik haast zeggen
| 22:13 |
Goed bezig meis, fijn dat je dit doet
| 19:22 |
Dankje. Ook fijn om te schrijven. Hart onder de riem ......
| 20:16 |
Ik vind je stoer!
| 15:54 |
Ik moest wat drempels over, maar na feedback van de redacteur heb ik moed gevat om door te schrijven ;-)
| 16:00 |
*herhaalt eerste feedback* 😊
| 16:04 |
whahahahahahahaha ❤️
| 16:05 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen