×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
10 dingen die ik ga missen aan de zomer!

10 dingen die ik ga missen aan de zomer!


De zomer van 2018 was de zomer van de grote hitte (loved it!). De zomer waarin ik vaker dan ooit jurkjes droeg. De eerste zomer sinds jaren waarin we nog eens met het vliegtuig op reis gingen. De eerste vliegtuigreis voor ons zoontje trouwens! Een zomer waarin we met ons gezin weer talloze mooie herinneringen hebben gemaakt. Waarin we hebben genoten van de kleine dingen van het leven, gewoon samen zijn. Opnieuw een zomer waarvoor ik dankbaar ben dat ik als thuisblijfmama geen dag hebben moeten missen met mijn kinderen.

Intussen is de lucht alweer grauw en vochtig, zijn de dagen opvallend korter en kunnen we alweer een trui verdragen... *snik*

Dit zijn de 10 dingen die ik ga missen aan de zomer:

♥ De fijne, stressloze vakantiedagen die ik met de kinderen mocht doorbrengen. Oké, volledig stressloos is het nooit, maar het scheelt een hoop bij de schoolperiodes! Ik heb genoten van de tijd die ze thuis zijn geweest.

♥ Gezellig buiten zitten met een aperitief, liefst met bijhorende hapjes. En een BBQ is anders ook niet mis ;-)

♥ Lichte zomerkledij, gewoon een jurkje of een short en een top. Geen gedoe met truien, kousen, jassen... Scheelt ook een hoop was!

♥ De was buiten drogen. Geef toe: vers gewassen beddengoed dat buiten gedroogd heeft voelt toch veel frisser?!

♥ Late avondwandelingen aan zee of in het bos, gevolgd door een lekkere aperitief terwijl de kinderen kunnen spelen op het strand of op een speelplein.

♥ Licht van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

♥ De aangename temperaturen!

♥ Al dat lekker zomerfruit, aardbeien, besjes, perziken, enz....

♥ De ramen die een hele dag kunnen openstaan.

♥ De bedden die in 1, 2, 3 opgemaakt zijn, geen gedoe met donsdekens!

 

Ik moet toegeven dat de herfst en winter ook z'n charmes hebben, maar die koude dagen duren steeds te lang naar mijn gevoel. Wie zegt ook ja tegen enkele extra zomermaanden?

 

 

Soberana
Ik kan me heel goed voorstellen dat je de fijne dingen van de zomer gaat missen. Van de 4 jaar die ik voor studie in NL verbleef, vond ik alleen de zomer te verdragen.
06-09-2018 06:23
06-09-2018 06:23 • Reageer
Sylvia
Ikzelf ben meer een lente-liefhebber, maar de zomer komt toch echt op 2! Doe mij er nog maar 3 maandjes warmte bij (lekker rondcrossen op de motor), dan 2 maandjes flink vorst om alle muggen uit te roeien (de regenachtige herfst kunnen we immers gewoon overslaan, toch?) en dan vanaf februari/maart weer lente. Eens? :) Moeten we maar eens met moeder natuur gaan praten. Van jouw lijstje ga ik vooral de luchtige kleren missen, en ik hou gewoon echt van de warmte van de zon op m'n huid... 
05-09-2018 11:35
05-09-2018 11:35 • 1 reactie • Reageer
Thuisblijfmama.be
Yep!! Ik ga helemaal akkoord!! Ook over die wintervorst en de daarbij stervende insecten 😂 
05-09-2018 11:56
05-09-2018 11:56 • Reageer