Welk programma draait er bij jou mee?

Welk programma draait er bij jou mee?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het lichaam geeft de eerste signalen - het brein vindt daar iets van - vervolgens ga je in de actie (of niet) - dan ontstaat er ook een emotie bij - daar vindt het brein ook iets van. Dit gaat razendsnel en in welke volgorde het plaatsvindt, daar zijn de meningen nog over verdeelt. Ik persoonlijk denk dat het ook wel in deze volgorde gaat, omdat het bij mij klopt  Omdat ik de emotie niet goedkeur (vóór klachten) geef ik een signaal terug: 'niet OK' en wordt het ervaren gevoel in mijn lichaam genegeerd. Met alle gevolgen van dien. Doordat ik nu steeds vaker 'waar laat zijn wat waar is' en mijn brein ook laat ervaren dat dat ook OK is, lukt het me steeds vaker om niet in klachten te vervallen. Ik leer ook steeds beter om het te gaan herkennen en vervolgens de keuze te maken er niet voor weg te lopen. Kinesiologie helpt me hier natuurlijk bij om dit proces te ondersteunen en te versnellen.

Wat ik extra mooi vind in  de video van Gijs Horvers, is de uitleg dat autisme de saus is over de aardappelen. Soms zie je de aardappelen niet meer door de saus heen.... Dit geldt voor elk programma wat onderliggend meedraait (denk ik)...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel goede blog!
| 14:36 |
Wow, dank je!
| 20:34 |
Wat goed en fijn voor jou! Mooie quotes!
| 08:11 |
Dank je wel!
| 20:34 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen