×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
De start van de revalidatie na een MPFL reconstructie!

De start van de revalidatie na een MPFL reconstructie!


Goedemorgen iedereen!

Ik had jullie al laten weten dat ik enorme pijn had 1 week na de operatie. Ik had toen mijn bloedwaarden laten controleren door de huisarts en blijkt dat ik toch hoge waarden had van een bacteriële infectie. Nu, wij konden dit niet nagaan omdat ik in de gips zat! Dus ben ik aan antibiotica kuur gestart samen met dicloflenac  75mg. Ik moet wel zeggen dat de pijn daadwerkelijk echt gewoon verdween. Wat mij zo verbaasde, want ik had hiervoor wel 3 pillen per dag brufen 600mg in geslikt. En omdat ik toch een infectie had, wil dit zeggen dat deze tijdens de operatie zelf is veroorzaakt. Die onnozele antibiotica kuur had ik nodig! Ik heb zo onnodig zware pijnstillers geslikt terwijl de oplossing voor het oog lag. Maar ja, je kan dus niet zelf in je lichaam kijken natuurlijk! Leve de labo uitslagen!!!

Gisteren ben ik naar de traumatoloog langs geweest om mijn gips te verwijderen. Ik had even schrik dat ze wonden er heel lelijk er gingen uit zien! Met vol spanning zaagde de verpleegster mijn gips af... "Oh neen! Dat gaat zo vuil zijn!!!" Mijn vader keek met een vertrokken gezicht naar de verpleegster, hij verwachtte het ergste natuurlijk.

2 min laten was de gips eraf, en raad eens? Aan die wonden was er niks te zien? Wablieft!!!!!! Maar vanwaar komt die pijn dan toch? We zagen 1 zak huid vol met harde vocht! En ja hoor, ik heb gewoon een bloeding gehad, en door dat is er een inwendige infectie ontstaan. De dokter en de verpleegster keken niet verbaasd. Ik kreeg dan ook dit antwoord:

"Goh ja, je hebt een bloeding gehad en deze kan niet weg natuurlijk, je kan er niet veel aan doen hoor. Het lichaam zal zijn werk wel doen om deze bloedklonters weg te voeren. Dat kan wel eens gebeuren natuurlijk (met een lachje)"

Was dan even schrikken voor mij? Ik zit met hard bloed waardoor ik een bacteriële infectie heb opgelopen? Natuurlijk, oud bloed rot! En daarom er vuile bacteriën ontstaan. Wat ga ik daar nu aan doen? Ik heb zelf besloten om af en toe mijn bloed te trekken om te zien hoe de bacteriële infectie reageert. Mijn antibiotica is op, maar ik ga nog verder dicloflenac verder nemen.


Waar ik ook van schrok! Mijn huid van mijn volledige knie is gevoelloos! Kreeg ik daar ook een leuke antwoord op: 

" 2 zenuwtakken zijn doorgesneden, dit kan zeker 1 jaar duren dat dit hersteld is"

Keek ik even hem verbaasd aan, want voor hem is alles normaal... Wel ik voel dit aan als 'niet normaal'.

Dus ja, verdere controle is aangeraden en deze avond starten met de eerste fysiotherapie sessie! Daar kijk ik wel naar uit natuurlijk. Want ik wil zo snel mogelijk zelfstandig kunnen stappen.

Wat mij ook op merkt is dat mijn knieschijf meer klikt als hiervoor... Maar deze vraag zal ik vanavond wel stellen aan de fysiotherapeute. 


Dus jullie horen nog snel over deze revalidatie!

Groetjes aan al mijn lieve lezers!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Loes van Essen
O je heel veel succes
31-05-2018 10:37
31-05-2018 10:37 • 1 reactie • Reageer
kds.desutter
Dank je wel!
14-06-2018 09:12
14-06-2018 09:12 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Niet teveel diclofenac, is echt slecht voor je lichaam. Toen mijn baarmoeder was verwijderd was de huid van mijn buik ook gevoelloos. Ik wreef erover en het was net of het niet van mij was. Na ongeveer een jaar is dat hersteld inderdaad. 
16-05-2018 16:47
16-05-2018 16:47 • 1 reactie • Reageer
kds.desutter
Dank je voor jouw advies!
16-05-2018 19:33
16-05-2018 19:33 • Reageer