×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Eerste sessie bij de fysiotherapeute na MPFL reconstructie.

Eerste sessie bij de fysiotherapeute na MPFL reconstructie.


Goed morgen iedereen!

Gisteren avond heb ik mijn eerste fysiotherapie mogen ondergaan! Wat was mij dat een zalige ervaring! Eerst moest ik mijn verhaal doen vanaf het begin tot het einde. Dus vanaf de eerste ontwrichting tot de operatie. Het viel me op dat ze echt gericht luisterde en dat ze enorm geïnteresseerd was. Ze is nog maar pas afgestudeerd! Ik vind dat geweldig! Het zit nog fris in haar hoofd en daar heb ik wel baat bij. Ze geef mij het gevoel dat ik haar mag vertrouwen. We hebben samen het voorschrift van de arts geanalyseerd, want het was totaal niet leesbaas. Ze had me beloofd om vandaag de arts de contacteren voor wat meer uitleg. 


Mijn eerste sessie bestond uit een zachte massage van de knieschijf en de spieren rondom. Ze heeft zeker een half uurtje aan bezig geweest. Maar man! Dat was zalig! Alsof er een bepaalde spanning wegviel van mijn knie. Ik heb haar uitleg gevraagd waarom de massages zo belangrijk waren. Dit is puur voor het vocht weg te drijven en de spieren warm te houden. Wat heeft die kunstige handen! Zo mag mijn vriend mij elke avond wel eens masseren hoor. Maar dat zal hij niet zien zitten denk ik... 


Vandaag gaan ze een spier trainen met electro padjes. Op die manier wordt de spier samen getrokken en zo kan wat steviger worden. Spieren wat een wir war boel! Maar we hebben ze nodig ;)

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Schorelaar
Fijn dat je een goede therapeut treft, op naar herstel. 
20-05-2018 00:01
20-05-2018 00:01 • 1 reactie • Reageer
kds.desutter
Elke keer als ik mijn sessie gehad heb, voelt die knie zo ontspannen aan. Ik ben inderdaad zeer blij met iemand die haar vak goed kent
20-05-2018 08:12
20-05-2018 08:12 • Reageer