Mijn kleine meid Zazoe ziek! Maar de oorzaak werd vandaag gevonden!

Mijn kleine meid Zazoe ziek! Maar de oorzaak werd vandaag gevonden!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze dinsdag was het even paniek. Het was vroeg in de ochtend en ik had weeral eens niet goed geslapen. Ik was rustig aan het bladeren op mijn smartphone, je kent dat wel, bladeren op facebook. Tot ik een heel raar geluid hoorde, mijn kat was aan het roepen! Een heel raar geluid want dit had ik nog nooit gehoord! Ik riep naar zazoe, want ik weet, als ik naar haar roep komt ze altijd aangelopen. Ze denkt dan dat ik een snoepje heb voor haar. Maar neen, ze kwam maar niet... Dus maakte ik mij zorgen en ging ik haar zoeken. Daar stond ze dan, in de bureau kamer, voor haar eigen braaksel. Bevend was ze aan het kijken, totaal verward... Ze kon niet meer stappen! Ik was in volle paniek en nam haar bij mij. Ze beefde zo hard en ze bleef maar kokshalzen. Ik belde een mensen op om te vragen of zij met mij naar die dierenarts konden. Neen, niemand kon me helpen. De dierenarts kon ook niet ter plaatse komen. Ze beefde en beefde... Ik hield ze dicht bij mij en fluisterde zacht in haar oren dat alles wel goed kwam. Ze was zeer zwak en ik legde aan naast mij. Ik heb ze dan maar in een fleece dekentje gewikkeld om het haar zo comfortabel mogelijk te maken. Hele uren week ik niet van haar zijde. Later in de avond gaf ik haar een vitaminen pasta in haar mond. Ze lekte dit op en legde haar terug neer, hele dag niet gegeten of gedronken. Alleen maar slapen en beven. Plots in de nacht stond ze voor mijn voeten alsof er niks gebeurd was! Met die grote ogen staren!


Ze was terug genezen! Huh????? Toch hield ik haar toch goed in het oog, dat was ook de afspraak met de dierenarts.


Mijn vriend was deze middag grondig aan het stofzuigen en zag een halve insect liggen in de hoek, naast de kast. Een halve wesp!!! Zazoe heeft dus het lijfje met de steker opgegeten! Was ik even geschrokken? Zazoe kon wel dood geweest zijn, ze kon stikken van de zwelling in haar keel! Was ik even God dankbaar!!!


Beestjes zijn zoals kinderen, soms weet je niet wat ze allemaal uitsteken ;)

Poezels toch!


Ziekjes op de strijkplank :(

Het moment wanneer ze aan het beven was! Stuipen?

Bij vrouwtje liggen,lekker warm in de zetel

Ik ben genezen mama!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ach het beestje toch. Mooi om te lezen dat je veel om je beestje geeft. Gelukkig is het goed afgelopen. Pfff je hebt ook af en toe honderd ogen nodig. Mooi beestje B.T.W
| 00:09 |
Gelukig is het goed afgelopen
| 13:55 |
Arme Zazou, gelukkig is ze terug beter! 
Zal wel even schrikken geweest zijn voor jou, en voor haar ook natuurlijk.
| 12:06 |
Ze is aan de betere hand, ze is weer onze kleine deugeniet ;)
| 12:09 |
Gelukkig maar :)
| 12:10 |
gelukkig is het goed afgelopen en is ze weer beter
| 10:59 |
Gelukkig goed afgelopen. Dat beven doen beestjes ook vaak als ze veel pijn hebben. Mijn mopshondje zie ik ook als mijn kind. 
| 09:39 |
Oooh mopshondje!!! Zo schattigggggg. Dat wist ik niet. Dat beven pijn is
| 10:18 |
Ja ons moppie is schattig inderdaad hihi. Ik weet dat omdat 12 jaar geleden mijn lapjespoes ineens zat te beven en niet meer wilde eten. Wij naar de dierenarts en zij vertelde het mij. De dag erop hebben we Lizzy moeten laten inslapen, ze had een keeltumor die niet verwijderd kon worden helaas. 
| 11:37 |
ooh nee! Moet wel heel hard voor je geweest zijn. Heb je nog poezen?
| 11:38 |
Het was dramatisch echt. Ze was ons alles. Wij hebben nu geen poezen, in dat jaar kwam Bas de mopshond in ons leven. Dat kon omdat wij beide thuis werken. Anders was er geen hond gekomen. Een hond is een roedeldier, die kan niet - ondanks dat anders wordt beweerd - lang alleen thuis blijven. Wij zijn nogal principieel hierin. 
| 11:44 |
Snap ik wel. Hopelijk kan je het wat verwerken, het is altijd een groot verlies!
| 11:46 |
Het heeft toch een half jaar geduurd eer we erover waren. Maar we hebben het nog weleens over haar. 
| 11:48 |
Tuurlijk, beestjes vergeet je niet he. Mooie herinneringen, deugenieterij... Het is goed dat je nog over praat. Het is een gemis en dat zal altijd zo zijn. Maar ik kan me goed voorstellen dat het jullie kindje was
| 11:49 |
😘 En zo is het. Het gemis wordt minder hoor. De leuke herinneringen blijven. Soms als we een lapjespoes zien zeggen we steevast: dat is onze lizzy hahaha. 
| 12:13 |
❤️
| 15:14 |
Poeh, dat is niet niks,
Gelukkig goed afgelopen.
Sprekende foto's!
| 08:20 |
Dank je wél!
| 10:19 |
Dat is even schrikken zeg. 
| 01:36 |
Was inderdaad schrikken. Een ervaring rijker nu en nog meer opletten als ik insecten zie in huis
| 10:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen