×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Opvolging van patella luxatie tot revalidatie! (Foto's)

Opvolging van patella luxatie tot revalidatie! (Foto's)


De dag wanneer ik mijn knieschijf heb ontwricht, heb die op mijn werk er zelf ingeduwd. Deze foto is voor de opname spoed aangemaakt.

Na de spoedopname een open gips gekregen, veel rust en benen omhoog! Na 2 weken mocht de gips eraf.

Verder revalideren met een knie brace. In totaal ben ik 2 maand werkonbekwaam geweest. Maar helaas ben ik toch te vroeg opgestart met werken. Dit zie je aan de volgende foto.

Ik ben dan terug gaan werken na 2 maanden. Maar helaas mocht het niet baten. Elke dag een aantal subluxatie's! Telkens met zo een knie naar huis komen. Dit heb ik 1 maand kunnen volhouden tot het verdict!

Ik moest een MPFL reconstructie ondergaan. Een operatie om mijn knieschijf op zijn plaats te houden.Ondertussen heb ik de operatie ondergaan en kreeg een open gips om de zwelling af te nemen. Stappen ging de eerste week niet. Ik mocht er op stappen om spier atrofie te vermijden. Na 2 weken van enorme pijn ben ik terug op controle gegaan

Na de open gips te verwijderen wordt alle hechtingen gecontroleerd. Daarna heb ik een vast gips gekregen. Nadien volgens labo werd er een bacteriële infectie vastgesteld. En deze werd dan ook behandeld! 

De vaste gips! Mooi ingekleurd door dochtertje van mijn zus! Wat had ze plezier! Deze vaste gips was voor 2 weken.

Na de vast gips! Eindelijk! Alles kunnen verluchten en de wonden ontsmetten! En eindelijk eens kunnen douchen! NU BEGINT PAS DE REVALIDATIE

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Ingeborgenzwerm
Heel veel succes gewenst met een heleboel door zettingsvermogen maar ook de nodige rust op de juiste tijd...
16-05-2018 23:09
16-05-2018 23:09 • 1 reactie • Reageer
kds.desutter
Dank je wel! Revalidatie ligt ook wel heel dicht bij rust ;) 
16-05-2018 23:45
16-05-2018 23:45 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Je hebt heel wat moeten doorstaan. Heel veel succes met de revalidatie. 
16-05-2018 16:44
16-05-2018 16:44 • 1 reactie • Reageer
kds.desutter
Dank je. Ik zal het nodig hebben!
16-05-2018 19:33
16-05-2018 19:33 • Reageer