×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Start met de proteïne dieet van Body en Fit!

Start met de proteïne dieet van Body en Fit!


Ik geef toe, velen zullen denken: "Niet doen, dat is een crash dieet!" In mijn geval toch niet hoor. Ik gebruik deze dieet voor de herstel van mijn MPFL operatie. Herstel van de spieren na een operatie is enorm belangrijk! Het gaat bij mij vooral om de atrofie te vermijden. Afname van spieren wil je echt niet! Ik merk dit wel als je amper mobiel bent. Ik heb er wel baat bij hoor. Ik doe dit nog niet lang genoeg om echt af te vallen. Ik durf ook niet zo op de weegschaal staan. Ik heb dat karakter niet om mijzelf te confronteren met mijn overgewicht. We kunnen niet meer doen dan gezond eten en te bewegen. Het gezond eten, vooral het ketogeen dieet in hier populair in huis. Daar zijn we al aan gewend natuurlijk. De proteïnen is vooral voor mijn spieren. 


Ik heb een hele zoektocht gedaan op het net om meer informatie te krijgen ivm revalidatie en herstel na een operatie. En ik kwam steeds op het woord "proteïne" uit, dus moet het wel goed zijn. In samenspraak met mijn huisarts is dit een goed idee. Maar ik mag vooral mijn groenten en fruit niet vergeten. Jouw vitaminen kan je niet zomaar uit supplementen halen natuurlijk. Het bewegen zal gemakkelijker gaan na de revalidatie natuurlijk. Ik moet wel toegeven dat ik er terug enorm naar uitkijk om op mijn crosstrainer te lopen. Maar ik mag natuurlijk niet te snel zijn natuurlijk. Geduld en herstel is een mooie zaak. Het proteïne dieet is dus een ondersteuning voor mij, niet per se om echt af te vallen.


De producten van Body en Fit zijn wel enorm in de smaak gevallen bij mij, ook bij mijn vriend. Ons proteïne dieet bestaat uit deze indeling:

   Ontbijt: Low Calorie Meal Shake + 1 snede spelt brood met smeerkaas en koffie

Tussendoor: Fruit

Middagmaal: Low Calorie Meal Shake + Smart proteïne flesje + 1 actimel

Tussendoor: Fruit met Clean proteïnebar

Avondmaal: Gewone avondmaal met Isolate perfection Shake

Tussendoor: Noten


Deze houden we toch al 2 weken vol. Uiteraard frisdranken is niet aan te raden!!! Alleen koffie, water, thee! Remember!!! Ketogeen dieet!

Wij kunnen niet meer dan ons best doen en hopelijk krijg ik een snellere herstel natuurlijk.

Bij de producten van Body en Fit heb je keuze aan allerlei smaken. Wat ik wel moet toegeven, je moet het leren drinken. De eerste dagen hadden wij enorme last van het kokhals fenomeen. Maar een geluk wennen we eraan!

Nu is het alleen afwachten en zo goed mogelijk herstellen. Het is een aanrader bij een herstel! DUS NIET ALLEEN OM AF TE VALLEN!


Vele vele vele groetjes iedereen. Hier nog een even een link waar ik al mijn producten koop. Vandaag besteld, morgen in huis ;)


https://www.bodyenfitshop.nl

https://xxlnutrition.com/be/nld


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Laurake
Ikzelf op zoek naar proteïne shake voor sochtends te drinken ipv ontbijt! Nu nog men gerlinea opgebruiken en dan twijfel Ik tss Body en fit of woman’s best! Nog even nadenken en mss beide testen😉
03-06-2018 21:30
03-06-2018 21:30 • 1 reactie • Reageer
kds.desutter
Testen is inderdaad wel zeer belangrijk! Ook opletten, als je te veel koolhydraten samen met massa's proteïne gaat benuttigen kan je er van bijkomen. Dus goed opletten wat je doet. Probeer koolhydraten echt te beperken
14-06-2018 09:14
14-06-2018 09:14 • Reageer
Ingeborgenzwerm
Zo te lezen doe je er alles aan, wat in je vermogen ligt om te herstellen..
16-05-2018 23:12
16-05-2018 23:12 • 1 reactie • Reageer
kds.desutter
Ik probeer zoveel mogelijk! Vanaf vandaag elke dag naar de kinesist ook. We gaan ervoor!
16-05-2018 23:46
16-05-2018 23:46 • Reageer